Boss Napisano 31. maj, 2017 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2017 haha a temu se tako po novem re?e? Citiraj
Slivka Napisano 5. junij, 2017 Prijavi Napisano 5. junij, 2017 Ne vem, zakaj se vsem zdi sme?no, ampak meni je bilo kar malo nerodno... Grem v trgovino kupit gate. I??em, ne najdem, se ustavim pri eni prodajalki in jo potiho vpra?am, kje imajo gate. Pa me vpra?a po velikosti, ji povem, pa odgovori, da na zgornji polici in da gre po lojtrco. Med tem pridejo druge stranke in prodajalka se za?ne ukvarjati z njimi. Nekaj ?asa ?akam, potem odlo?no stopim do prodajalke in na ves glas vpra?am: "A mi boste ?e enkrat dali gate dol?" ?ele ko so se vsi obrnili proti meni in me gledali, sem se zavedel, kaj si mislijo drugi... 1 Citiraj
Boss Napisano 5. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2017 Skor tko dobr kot original Citiraj
jures Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 ha ha ha ha ha Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Mladi Mujo o?enio mladu Fatu, useli?e oni u svoj novi stan i u?ivaju u medenom mjesecu. I tako svake no?i ?uje se iz stana vriska i cika, uzdisanje i ljubavno stenjanje.Nakon nekoliko dana sretne Mujo susjeda na ulazu, pa ?e njemu susjed:- "Mujo, nemoj se ljutit', al' ne mo?e se spavat od vas dvoje i va?eg seksanja. De, stavi joj kakvu krpu u usta da ne vri?ti tol'ko."- "Ma nema problema kom?ija, ispri?avam se, nisam znao da smo tako glasni."Do?la no?, kad u jednom trenutku ?uje se Mujo:- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOO ?"- "DOBRO JE MUJO, DOBRO JE!" odgovara susjed.Do?la druga no? kad opet Mujo:- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOOOOOO?"- "DOBRO JE MUJOOO !"Tre?e no?i vi?e opet Mujo:- "KOM?IJAAA, JEL 'VAKO DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?"- "Mujo, vadi joj tu krpu iz usta, cjela zgrada misli da mene jebe?. 1 Citiraj
Boss Napisano 7. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2017 priporo?am, da pred ogledom spraznite mehur - ziher je ziher https://www.youtube.com/watch?v=3V9QHBgrPNY&t=15s Citiraj
jures Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 priporo?am, da pred ogledom spraznite mehur - ziher je ziher https://www.youtube.com/watch?v=3V9QHBgrPNY&t=15s fake Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 Gasilska enota 124 sporo?a centrali: ?Ne moremo na kraj po?ara! Po?ljite koga drugega!??Zakaj pa ne morete???Imamo okvaro na vozilu!??In kaj se je zgodilo???Razbito imamo desno stransko ogledalo!??Brez njega pa ja lahko odpeljete na kraj po?ara!??Ne gre, ker tovornjak le?i na njemu!? Citiraj
Boss Napisano 7. junij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2017 fakeSeveda je fejk (1.April prank) samo, smejita se pa tako pristno, da te enostavno not potegne in se smeje? zraven. Citiraj
Slivka Napisano 7. junij, 2017 Prijavi Napisano 7. junij, 2017 V UKC urgentno pripeljejo mo?kega, ki je posku?al naredit samomor z zastrupljenjem. V hudih bole?inah so mu iz?rpali ?elodec in ga re?ili.Ko dedc pride dovolj k sebi, ga zdravnik izpra?a za dogodek.Potek pogovora:Doktor: " Kaj se vam je pravzaprav zgodilo?"Pacienti: " Cel kup te?av, ki jih nisem zmogel re?evati. Nisem videl ve? izhoda, pa sem ?elel narediti konec."Doktor: " Kaj ste torej storili. In kako?"Pacient: " Vzel sem plastenko ?ampona in ga spil. "Doktor: "?ampona? Kak?nega ?ampona?"Pacient: "L?Or?al"Doktor: "L?Or?al? Zakaj pa ravno tega?"Pacient: "Ker se cenim, gospod doktor." Citiraj
S'tan Napisano 17. junij, 2017 Prijavi Napisano 17. junij, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6H4NAtGAjOM God bless dashcams. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Slivka Napisano 17. junij, 2017 Prijavi Napisano 17. junij, 2017 Mo?akar te?e po ulici s ?karjami v rokah. Znanec ga vpra?a:- "Ja, kam pa ti? In zakaj s ?karjami?"- "So me klicali iz bolnice, da ta??ino ?ivljenje visi na nitki..." Citiraj
Slivka Napisano 2. julij, 2017 Prijavi Napisano 2. julij, 2017 Amerika, Francija, Nem?ija in ?vica imajo skupno okoli 223 milijonov ?ensk. In nobena ni moja teta. Bemti? tako ?ivljenje... Citiraj
Deeyan Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 Haha FB_IMG_1499080882678.jpg pa js nvem od kje vam ti stereotipiu o Alfah, ?e sm pa js ?ist zadovoljn 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 Haha FB_IMG_1499080882678.jpg Sam nisem ?e vidla tolk rjastih Alf kot Mazd:) Citiraj
LabiGT Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 to zarad tega, ker se mazde vecinoma vozijo, alfe pa vecinoma stojijo 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 4. julij, 2017 Prijavi Napisano 4. julij, 2017 Vsega je kriv Galileo in njegova gravitacija... https://www.facebook.com/dasampapirimamlud/videos/1749907838358872/ Citiraj
Boss Napisano 6. julij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2017 Sammy please https://9gag.com/gag/anjKrvn obvezno vklopite zvok Citiraj
Slivka Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 Treniram s kolesom, da po pla?i ne bom prena?al "pivskega" trebuha... 1 Citiraj
skydriver6 Napisano 14. julij, 2017 Prijavi Napisano 14. julij, 2017 Kot mazda ?eli biti audi Citiraj error driver 6
Slivka Napisano 24. julij, 2017 Prijavi Napisano 24. julij, 2017 Enostavno je re?i: "ljubim te." Pa poskusi re?i: "Otorinolaringolog je otorinolaringologiral na otorinolaringologiji." Citiraj
Boss Napisano 25. julij, 2017 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2017 Takole so danes v Vurberku odstranjevali bombo 1 Citiraj
jures Napisano 25. julij, 2017 Prijavi Napisano 25. julij, 2017 Druga svetovna vojna: Za?etek: Poljska, 1.9.1939Konec: Vurberk, 25.7.2017 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.