Jest Napisano 25. marec, 2018 Prijavi Napisano 25. marec, 2018 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 Verjetno veliko voznikov ne preverja stanja te teko?ine Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Na BMW forumu...za BMW vozila... Citiraj
Jest Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Pri psihiatruVpra?a pacient psihiatra, kaksni so pogoji za sprejem na psihiatriji?Psihiater: Banjo napolnimo z vodo in poleg postavimo kavno ?li?ko, skodelico in vedro. Nato re?emo kandidatu, naj izprazni banjo.Pacient: Aha... ?e razumem... normalen ?lovek bi vzel vedro...Psihiater: Ne, normalen ?lovek bi odstranil zama?ek na banji. Kak?no sobo ?elite, z balkonom ali brez? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. marec, 2018 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2018 A so ble ?rke premajhne pa se napaka spregleda? Mercator - ?martinka 1 Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 11. april, 2018 Prijavi Napisano 11. april, 2018 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 11. april, 2018 Prijavi Napisano 11. april, 2018 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 13. april, 2018 Prijavi Napisano 13. april, 2018 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. april, 2018 Prijavi Napisano 16. april, 2018 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 20. april, 2018 Prijavi Napisano 20. april, 2018 FURS gre v ste?aj! PREVERJENO! V?eraj sem od njih dobil zadnji opomin... 1 Citiraj
Boss Napisano 21. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2018 ?e slu?ajno koga zanima: Kolega ja kupil vstopnico za otvoritveno tekmo SP v nogometu v Rusiji. Tekma je 14.6. ob 19:00 po lokalnem ?asu. ?al pa je ob nakupu vstopnice pozabil, da ima tisti dan svojo poroko. Skratka, ?e koga zanima naj se javi.Cerkev je v Radovljici, punci je pa ime Tina. Citiraj
Alex Napisano 21. april, 2018 Prijavi Napisano 21. april, 2018 ?e slu?ajno koga zanima: Kolega ja kupil vstopnico za otvoritveno tekmo SP v nogometu v Rusiji. Tekma je 14.6. ob 19:00 po lokalnem ?asu. ?al pa je ob nakupu vstopnice pozabil, da ima tisti dan svojo poroko. Skratka, ?e koga zanima naj se javi.Cerkev je v Radovljici, punci je pa ime Tina.Se pravi, da je na razpolago nevesta Tina? Citiraj
Boss Napisano 21. april, 2018 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2018 Jebe? poroko, ?e je pa fuzbal... 1 Citiraj
Slivka Napisano 22. april, 2018 Prijavi Napisano 22. april, 2018 Po mlado Eriko je domov pri?el njen novi fant z avtomobilom. Preden sta se odpeljala je mama Eriki rekla: "Pazi, ko bo vozil!""Neumnost!" se je oglasil o?e. "Raje pazi, ko bo parkiral!" Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 ?e bi bil jaz Chuck Norris, bi dav?na meni pla?evala... Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 Mo?ki se med vo?njo z avtomobilom zave, da se je izgubil. Ob cesti zagleda drugega mo?kega, zaustavi avto in ga prosi za pomo?:"Oprostite, ali mi lahko pomagate? Obljubil sem prijatelju, da se ob dveh dobiva, sedaj pa zamujam in ni mi jasno, kje se nahajam...""Jasno, da vam lahko pomagam. Nahajate se v avtu na zemljepisni ?irini Sever 45*10'11" in na zemljepisni dol?ini Vzhod 19*45'10" in ura je 10 in 15 minut in 20 sekund, danes pa je 9. marec 2013 in temperatura je 8 stopinj C. "Voznik vpra?a: "Ali ste vi javni uslu?benec?"Ta mu odgovori: "Jasno, le kako ste to dognali?"Voznik odgovori: "Ker vse, kar ste mi povedali, je tehni?no gledano brezhibno, vendar je pa v praksi popolnoma neuporabno; saj sem kljub va?im informacijam na istem, kot sem bil prej..."Mo?ki na cesti mu jezno vrne vpra?anje: "Vi ste pa iz politike, a ne?"Voznik je dokaj presene?en: "Res je ... po ?em pa to sklepate?"Mo?ki na cesti: "Dokaj enostavno: vi ne veste, kje se nahajate, niti vam ni jasno, kako ste do sem pri?li in ?e manj vam je jasno, v katero smer ste namenjeni. Obljubili ste nekaj, kar ne morete izpolniti in sedaj upate, da vam bo nekdo drug re?il te?avo. V bistvu ste v istem polo?aju, v katerem ste bili preden sva se sre?ala... vendar iz nekega ?udnega razloga sedaj izgleda, da sem za to kriv jaz!" Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 Mo? ?eni: "A bi danes preizkusila polo?aj 82,8?"?ena vpra?a: "Kateri polo?aj pa je to?"Mo? odgovori: "Polo?aj 69, pove?an za DDV po splo?ni stopnji! Kaj ?mo, luksus stane..." Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 Rojen v svobodi ? obdav?en do smrti! Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 Janez dobi pisno povabilo, da se mora oglasiti na dav?ni upravi. Ves ?iv?en ne ve, kaj naj bi si oblekel. ?ena mu priporo?i stare cunje, da bodo mislili, da nima od ?esa ?iveti. Prijatelj mu predlaga nasprotno, da se oble?e v najbolj?o obleko, ki jo ima, da bo naredil dober vtis. Janez ves zbegan, ni vedel kaj narediti, zato se odpravi k ?upniku po nasvet. ?upnik ga sprejme, prisluhne njegovemu problemu, sklene roke in za?ne pripovedovati:?Ve?, Janez, neko? je k meni pri?lo dekle, tik pred poroko. Tako kot ti, tudi ona ni vedela, kako naj se oble?e na ta pomembni dan. Mama ji je svetovala, da naj se zapne do vratu, prijateljice pa so jo dra?ile, naj bo v kar najdrznej?i minimalnosti. Bila je na razpotju.? Janez nepotrpe?ljivo vpra?a:?Vse lepo in prav, gospod ?upnik, ampak kak?no zvezo ima to z menoj?? ?upnik dvigne roko, kot da zahteva ti?ino in re?e:?Sporo?ilo je tole, dragi moj Janez: Nosi, kar ho?e?, tako ali druga?e bo? naj+++l!? Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2018 Prijavi Napisano 23. april, 2018 Dav?ni in?pektorji imajo pri dav?nih pregledih vedno s seboj lubrikant, da ne prihaja do prevelikega trenja med njimi in davkopla?evalci. Citiraj
mazdaman Napisano 9. maj, 2018 Prijavi Napisano 9. maj, 2018 Star upokojenec gre na poti domov mimo bordela. Pri vratih stoji mi?na mladenka in ga za?ne vabiti: "?ao, lepi, si za akcijo?""Ma ne se hecat," odvrne 90-letnik, "saj ve?, da ne zmorem ve?.""Ah, daj no," odvrne prostitutka, "bo? videl, da bo lepo." Po kraj?em obotavljanju upokojenec vendarle vstopi in gre z njo v eno izmed sob. Tam pa jo nenadoma vr?e na posteljo, jo za?ne na polno obdelovati, da ga komaj dohaja, vmes ona do?ivi cel kup pravih orgazmov, ko kon?no tudi njemu pride in ?ele takrat ji pusti, da pride malo do sape. Kurba vsa izmu?ena oble?i na postelji in re?e: "Uau, dedi, to pa je bilo nekaj! Tako dobrega seksa pa ?e dolgo ne! In ti si mi rekel, da ne zmore? ve??""Jebem ?e vedno lahko, mi?ka," ji odvrne, "ampak s svojo penzijo ti ne zmorem ve? pla?ati za to." 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.