Slivka Napisano 3. julij, 2018 Prijavi Napisano 3. julij, 2018 Odkar se sodelavka obla?i minimalno, ni ve? na minimalcu... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Hahaha...zgleda, da je ?arec pri?el v politiko direkt iz Alan Forda...KOPIRANO...?Cimeroti? je bil znan po svojih sme?nih izjavah, ki smo se jim veliko nasmejali. Ampak izgleda, da bo dobil konkurenco kar v bodo?em predsedniku vlade, ?eprav ta komaj za?enja politi?no kariero,? je zapisal.Zbral je naslednje ?umotvore?:?Na?i kandidati so novi obrazi. Razen tistih, ki so znani.???est popravnih izpitov je dokaz, da napake popravljam.???akalne vrste se zmanj?ujejo tako, da ugotovi?, kaj so dopustne in kaj nedopustne ?akalne vrste.??Sestanki so dobrodo?li, ?e kaj prinesejo.??Ministri morajo med seboj tako sodelovati, da sodelujejo.??La?je bi odgovarjal na vpra?anja o programu LM?, ?e bi bila vpra?anja hipoteti?na.??Spremeniti je treba marsikaj in to je dovolj konkreten odgovor.??Koalicija bo, ko bo, ?e ne, je pa ne bo.??Nisem ne optimist in ne pesimist. Sem realist, ker realno gledano ne vem, kaj bo.??Za?asni predsednik dr?avnega zbora res ne obstaja, a mi smo se tako zmenili, da obstaja.??Kdor bo izvoljen za predsednika dr?avnega zbora, bo predsednik dr?avnega zbora in nih?e drug.???e gre? po neki cesti, pa je zaprta, gre? pa? po drugi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. julij, 2018 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Na konc bomo ugotovili, da dejansko Serpentin?ek ves ?as igra ?arca in ne obratno. 2 Citiraj
Jest Napisano 9. julij, 2018 Prijavi Napisano 9. julij, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 12. julij, 2018 Prijavi Napisano 12. julij, 2018 Pride mo?i?ek v va?ko gostilno: "A je ti kdo, mi misli, da je mo?nej?i od mene, pa da gremo malo ven?"Pri bli?njem omizju se dvigneta dva mi?i?njaka in kreneta proti njemu: "A bi ti kaj rad?"Mo?i?ek ves vesel: "Ja, sem pozabil ugasnit lu?i, pa bi rad, da mi avto porineta." 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2018 Prijavi Napisano 12. julij, 2018 Pride mo?i?ek v va?ko gostilno: "A je ti kdo, mi misli, da je mo?nej?i od mene, pa da gremo malo ven?"Pri bli?njem omizju se dvigneta dva mi?i?njaka in kreneta proti njemu: "A bi ti kaj rad?"Mo?i?ek ves vesel: "Ja, sem pozabil ugasnit lu?i, pa bi rad, da mi avto porineta."Ti je tok v?e?, da si ga podvojil, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 12. julij, 2018 Prijavi Napisano 12. julij, 2018 https://www.facebook.com/majice.si/videos/10154987677467171/ Citiraj
Jest Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 17. julij, 2018 Prijavi Napisano 17. julij, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 19. julij, 2018 Prijavi Napisano 19. julij, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 24. julij, 2018 Prijavi Napisano 24. julij, 2018 ?e fotr sinu kupi violino namesto zelo za?eljenega motorja ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tadej7ad Napisano 24. julij, 2018 Prijavi Napisano 24. julij, 2018 Tole se bolje sli?i kot dana?nja F1 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 25. julij, 2018 Prijavi Napisano 25. julij, 2018 ?enske je v ?ivljenju sram 4x:1. ko prvi? dajo2. ko prvi? varajo mo?a3. ko prvi? za to dobijo denar4. ko prvi? za to same dajo denarMo?ke je v ?ivljenju sram samo 2x:1. prvi?, ko ne morejo ?e drugi?2. drugi?, ko ne morejo ve? niti prvi? Citiraj
LabiGT Napisano 26. julij, 2018 Prijavi Napisano 26. julij, 2018 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 3. avgust, 2018 Prijavi Napisano 3. avgust, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.