Jest Napisano 7. september, 2018 Prijavi Napisano 7. september, 2018 Sicer bi tole lahko bilo tudi pri nas... ne samo v Italiji ... sploh kaksni bloki s pogledom na prezasedeno parkirisce 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. september, 2018 Prijavi Napisano 13. september, 2018 Kak?na je razlika med mo?kimi in ?enskimi nogami? Med mo?kimi nogami je vedno isti ku**c... Citiraj
Slivka Napisano 20. september, 2018 Prijavi Napisano 20. september, 2018 Saj ne vem, kam naj napi?em. Mogo?e ?e najbolj pa?e tukaj... Doma v agregatu mi je po?asi za?elo zmanjkovati bencina. Pa dam kanto v avto, da enkrat ob priliki nato?im. In danes je bila ta prilika. Pridem na ?rpalko - prazna. Se ustavim ob enem avtomatu, potegnem kanto ven, jo nesem pred avto in vidim, da me prodajalka gleda - firbcala je skozi okno, saj drugega dela tako ni imela... Nato?im v kanto 10 litrov bencina, s papirjem kanto ?e malo obri?em, pospravim v prtlja?nik, vzamem takvin in grem na blagajno. Prodajalka me pogleda in prijazno vpra?a: "Vas mogo?e zanima kaj iz na?e akcije?" Zraven pa z roko poka?e na v?igalnike, ki so bili zlo?eni ob blagajni... 4 Citiraj
Tadej7ad Napisano 20. september, 2018 Prijavi Napisano 20. september, 2018 Slivka se je za?vico fu? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 https://www.facebook.com/CARMAFlA/videos/483707082144686 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mamica Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Policaj je kot ?enska: - pokvari ti razpolo?enje- pove ti veliko neumnosti- vzame ti denar- na koncu si pa ?e sam kriv za to... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 27. september, 2018 Prijavi Napisano 27. september, 2018 Mamica razlaga otroku, da bolezen najprej napade naj?ibkej?i del telesa.Otrok poslu?a, nato vpra?a: "A zato tebe tolikokrat boli glava?" Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober, 2018 Prijavi Napisano 2. oktober, 2018 V?eraj se peljem od Nove Gorice proti Slavonskemu Brodu. In kmalu po ?tartu opazim sodelavca, ki vozi pred menoj. Voziva torej tako en za drugim in pri Ljubljani zavijeva na avtocesto proti Novemu Mestu. Ko sva tako vozila po avtocesti mimo Ivan?ne Gorice, ga pokli?em po telefonu. Malo poklepetava in nato ga vpra?am, kam gre. Pove, da ima nekaj za peljat v Trbovlje. Se peljeva naprej, malo klepetava in jaz za?nem ugotavljati, da mi pa res ni jasno, kje po tej strani se pride v Trbovlje. On pa vneto razlaga, da ?e en odcep pa zavije dol z avtoceste in takoj tam ?ez da so Trbovlje. Meni ?e vedno ni? jasno in ?tudiram, kje bi to lahko bilo. Nato pa sli?im po telefonu:- "Ma, o?tja, kako ne ve?. Glej, tale o... O piz.. materina, je.. te pas, u ku...,... ... ..."Mo?akar je za?el tako preklinjati, da sploh nisem ve? sledil in je preklinjal toliko ?asa, da sem naredil po avtocesti enih 10 km, potem sem pa prekinil... Tam, kjer je mo?akar mislil, da so Trbovlje, so v resnici Trebnje... 1 Citiraj
Jest Napisano 4. oktober, 2018 Prijavi Napisano 4. oktober, 2018 Severni sosedje imajo nadgrajen "Party bus" Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 4. oktober, 2018 Prijavi Napisano 4. oktober, 2018 Zanimive feltne pa se malo bolj od blizu 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 4. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2018 haha, kaj si ne spomnejo... Citiraj
uklopko Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Dobra? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 5. oktober, 2018 Prijavi Napisano 5. oktober, 2018 Bil danes pri vulkanizerju. Zimske gume pa to. Mo? zrihta, pla?am in se odpeljem. Kmalu po odhodu mi za?ne zvoniti mobitel. Ampak ga ignoriram, ker se med vo?njo ne telefoniram. Pa takoj spet za?ne zvoniti ?e drugi?. In ?im neha, se oglasi signal, da je pri?el SMS. Pa si mislim, da mora biti nekaj nujnega, ?e je nekdo tako nasilen. Se ustavim in preberem SMS:- "Mo?akar, ?e si ?e ?iv ustavi avto in zategni matice. Mi smo jih pozabili..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. oktober, 2018 Prijavi Napisano 10. oktober, 2018 ?enskam je te?ko biti ?ofer. Okoli sebe imajo tri ogledala, a gledati morajo pa na cesto... Citiraj
Jest Napisano 12. oktober, 2018 Prijavi Napisano 12. oktober, 2018 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 18. oktober, 2018 Prijavi Napisano 18. oktober, 2018 - "A ima? ?e kaj drv za prodat?"- "Seveda."- "Koliko pa je meter?"- "100 cm." Citiraj
jures Napisano 19. oktober, 2018 Prijavi Napisano 19. oktober, 2018 Evo za kamencke...zakita, spolira in pofarba! Za en dolar! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. oktober, 2018 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2018 Na pa bo An?e brez dela ostal... pa tolk mal je treba, le en $ Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.