mamica Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 ?e res, da delam po 12 ur na dan, ampak pla?ana sem pa, kot da bi delala le 4... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Saj ?e prvi april ni pa se ?e ?alijo po televiziji!So rekli, da so prazniki pred vrati, letim hitro odpret vhodna vrata, zunaj pa samo de??!?!?! 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Tadej7ad Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Pri Gume Direkt (Delticom Romunija) so pa ?e old fashion... Znesek racuna v visini EUR 90.70 smo od vas preko Nachnahme prejeli. Datum dostave:Blago je bilo poslano 10.12.2018 in bo predvidoma dostavljeno 20.12.2018. Hvala za va?e naro?ilo.Pnevmatike ostanejo nasa last, dokler placilo ne bo urejeno. Placilo zapade nemudoma. Skupno vsota v SIT : 21735 Liderpnevmatik dostavi v treh delovnih dneh Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
jures Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Liderpnevmatik dostavi v treh delovnih dnehTo je izgleda informativno, guma je pri meni ?e od ponedeljka, je pa tako da sedajle motogum ni za pri?akovati na zalogi v bli?ini, le v centralnih skladi??ih. Za nove M+S gume za motor pa bo kot ka?e trajalo 5 dni - ?e vedno super za romunsko firmo in moto gume decembra. M+S za motor nima veze z letnim ?asom ampak off road profil. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 23. december, 2018 Prijavi Napisano 23. december, 2018 Presnet bandit ciganski, cepec u?iv, idiot je obesil zunaj pred hi?o lu?ke, ki utripajo in so modre barve. Pridem okoli ovinka, zagledam in panika: zahodim zavoro, vr?em mobitel po tleh in med nategovanjem varnostnega pasu odpiram okno, da se malo zlufta kabina, da se ne zavoha, koliko sem popil. Najraje bi potem ustavil in kretenu potrgal tiste lu?ke dol... Citiraj
Slivka Napisano 27. december, 2018 Prijavi Napisano 27. december, 2018 Danes mi sodelavec razlaga, da je pred dvema dnevoma v Kranju nekdo z avtom zbil mamuta. Bolj ko mu govorim, da je nemogo?e, da bi zbil mamuta, bolj mi razlaga, da pri Kranju imajo enega. Pa mu razlagam, da je najverjetneje kaj pome?al in da je nemogo?e, da bi zbil mamuta, on pa vztraja, da pri Kranju pa imajo enega. ?ez ?as se mi le posveti, da gre le za kip mamuta ob cesti... ?e je kdo iz Kranja tukaj, kako ka?e z mamutom? Bo okreval? Citiraj
iceman22 Napisano 27. december, 2018 Prijavi Napisano 27. december, 2018 Evo slika mamuta. Pa enega iz vasih koncev tam dol.. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
samSimon Napisano 27. december, 2018 Prijavi Napisano 27. december, 2018 Zgleda kot da je mamut nabil njega Citiraj
mamica Napisano 29. december, 2018 Prijavi Napisano 29. december, 2018 Ko re?em, da ne pijem, mi vsi ponujajo alkohol.Ko re?em, da sem na dieti, mi vsi ponujajo hrano.Ko re?em, da sem brez denarja... Ali govorim prepotiho ali pa me ne razumejo... :ne vem: 3 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Pridemo damu pa ne moremo v garazo ker jo blokira pelkotova skoda. Takoj jasno....sosed ima VW... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Sestra ima Forda. Je letos toliko krat klicala AMZS asistenco, da so jo povabili na zaklju?no zabavo pred Novim Letom... 1 Citiraj
S'tan Napisano 31. december, 2018 Prijavi Napisano 31. december, 2018 Pridemo damu pa ne moremo v garazo ker jo blokira pelkotova skoda. Takoj jasno....sosed ima VW... Ti se kar delaj norca, zdej bo VWja (srebrnega passata) posojal tudi vam, med tem ko va?i avti stojijo pri njemu. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
jures Napisano 31. december, 2018 Prijavi Napisano 31. december, 2018 Aja pa to je bravo. Ponoci je zgledal ko fabia Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 31. december, 2018 Prijavi Napisano 31. december, 2018 Stilo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 31. december, 2018 Prijavi Napisano 31. december, 2018 A to je govora o tem rde?em avtu? 5vratni stilo... Citiraj
Z M A J Napisano 5. januar, 2019 Prijavi Napisano 5. januar, 2019 Kamnik; najbolj hladen kraj na planetu in pri tej temperaturi ne grem menjati ?arnice, matrwola! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 5. januar, 2019 Prijavi Napisano 5. januar, 2019 Kamnik; najbolj hladen kraj na planetu in pri tej temperaturi ne grem menjati ?arnice, matrwola! A mas avto parkiran v Bofrostovi hladilnici? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 5. januar, 2019 Prijavi Napisano 5. januar, 2019 Senzor zunanje temperature ga je zbluzil, mamumujebem Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. januar, 2019 Prijavi Napisano 5. januar, 2019 A ma? ti mogo?e Bavarca? Hja, ni? ?udnega... Citiraj
mamica Napisano 7. januar, 2019 Prijavi Napisano 7. januar, 2019 Za novo leto mi vsi ?elijo, da bi bilo zdravja ?e?, vse ostalo bo ?e. Pa kaj ?e. Na Titanik so ?li vsi zdravi, pre?iveli so pa samo tisti, ki so imeli sre?o... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 8. januar, 2019 Prijavi Napisano 8. januar, 2019 ?ena: "Dragi, kaj si ?eli? za rojstni dan?"Mo?: "Pi?tolo."?ena: "Ma, daj mir, kak?no pi?tolo neki. ne more? dobiti pi?tole za rojstni dan."Mo?: "Ampak jaz bi vseeno rad pi?tolo."?ena: "Ne pride v po?tev!"Mo?: "Vseeno bi rad pi?tolo."?ena: "Ni ?ans! Kdo tu sprejema odlo?itve?"Mo?: "Ti. Ampak, ?e bi imel pi?tolo..." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.