mamica Napisano 10. januar, 2019 Prijavi Napisano 10. januar, 2019 ?akalnica pred ordinacijo.Ven stopi medicinska sestra in pravi: "Po Zakonu o varovanju osebnih podatkov vas ne smem klicati po priimku, da ne razkrijem identitete pacienta. Naprej naj pride pacient s sifilisom." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 13. januar, 2019 Prijavi Napisano 13. januar, 2019 Na pregledu me ginekologinja vpra?a, katero kontracepcijo najpogosteje uporabljam. Pa ji odgovorim da glavobol... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 14. januar, 2019 Prijavi Napisano 14. januar, 2019 Jaz bi ?e bil vitek, samo kaj, ko mi je la?je narediti sendvi? kot pa trebu?njak... Citiraj
Jest Napisano 16. januar, 2019 Prijavi Napisano 16. januar, 2019 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 16. januar, 2019 Prijavi Napisano 16. januar, 2019 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. januar, 2019 Prijavi Napisano 17. januar, 2019 Mal smehaC544D91B-8859-45DC-B8B0-A7759A823E63.MOV1711D72F-20FD-4209-AC73-40AE08521FE6.MOVEA9BD203-E8A9-4E3F-A6C5-3B69CC506057.MOV Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 17. januar, 2019 Prijavi Napisano 17. januar, 2019 Mal smehaZgleda mam ?uden smisel za humor,ker meni tole ni sme?no... Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2019 Prijavi Napisano 21. januar, 2019 ?e malo 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 25. januar, 2019 Prijavi Napisano 25. januar, 2019 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 Danes sem videl v nekem dvori??u, kako je mo?akar sedel in pil kavo medtem, ko je ?ena cepila drva. Moj Bog, kak?na budala! Ma ne bi jaz sedel tam in pil kavo, dokler mi ?ena vitla s sekiro okoli glave... Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 - "S ?im se pa vi ukvarjate?"- "Soseda sem."- "In kako gre?"- "Pa, kaj naj re?em: zavidam, sovra?im, preklinjam,... kolikor se le da."Zjutraj sem na sosedin naslov naro?il pol-meterski dildo. Ne vem, kaj se bo zgodilo, zagotovo bo pa zanimivo glede na to, da ima tri h?erke... Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 Sodelavka poto?i: "Ne vem, kaj naj kupim mo?u za darilo, da ga presenetim."Pa ji odgovorim: "Kupi darilo meni. To ga bo zagotovo po?teno presenetilo..." Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 Manjka mi samo ?e 2000?, pa bom imel 500?... Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 Tudi jaz grem letos na smu?anje, samo da dobim ta denar iz horoskopa... Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2019 Prijavi Napisano 26. januar, 2019 Jaz kot idealen mo?ki to?no vem, kdaj moram kak?no stvar premol?ati. Vem. Ampak ne morem in niti no?em... Citiraj
KAALman Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Pred davnimi, davnimi ?asi v Gospodovi delavnici:"Mo?gani so zmanjkali, za?nemo z jo?ki!" Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Neko jutro delavec kli?e svojega ?efa:"Jutro, ?efe, danes jaz ne morem prit delat, ker me vse boli, glava me boli, roke, noge, vse!" ?efe pravi:"Ojej, pa ravno danes ko te nujno rabim. Ve? kaj, ko sem jaz bolan grem k moji ?eni in se malo pozabavava, in potem mi je takoj bolj?e. Pa pravi delavec:"Ok ?efe, se oglasim pozneje, bom poizkusil va? nasvet" ?ez nekaj ?asa delavec spet kli?e ?efa:"?efe, hvala za nasvet, res mi je bolj?e, prihajam delat. Aja, ?efe, lepo stanovanje mate!" Citiraj LP KAALman
mamica Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Ne maram praznih stvari, praznih obljub, praznih besed, prazne postelje,... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
astor Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Par?ek med sexsom: ONA: Oh...jaaaaa...ohhh...jaaaaaa....govori mi umazane stvari...... ON: Kuhinja, kopalnica, dnevna soba, gara?a....... Stvar percepcije -- Na urgenci, doktor pride iz operacijske in re?e Mujotu: "Fata izgleda stvarno lo?e..." Mujo pa "Znam, doktor, znam. Ali je vrlo dobra prema deci i dobro kuha..." MALI OGLAS Mlada, lepa, postavna , pametna , romanti?na , ljubezniva, itd........ Imam stanovanje , avto , motor in jahto, ....sexualno neprekosljiva, skratka za skupne ve?ere.. .... Ne i??em nobenega , samo hvalim se..... Kaj je to samozavest? Ko ti ga ?enska pol ure vle?e in ti ne vstane, pa jo vpra?a?: "Punca, a se ti to ve?krat zgodi?" Mujo in Haso spita v hotelu skupaj v sobi. Pono?i se Haso zbudi in vpra?a Mujota: Hej, Mujo jel ti drka?? Mujo: Pa drkam. Haso: Jel ti lijepo? Mujo: Pa nije ba?, Haso: Pa uzmi onda svoj kurac!! Pride Janezek v spalnico in vidi mamo kako ga o?ku vle?e. Janezek ves ?okiran re?e: "NE ME JEBAT. IN POL VI MENE K PSIHOLOGU VOZITE, KER SI CUZAM PRST!!!" Gresta dva skozi gozd, pa re?e ona: 'Imam en tak ?uden ob?utek, da me ho?e? poseksat'. Pa pravi on: 'Ma ne! Od kod ti ta ob?utek?!' Ona: ' Ma ne vem. Daj me vseeno, da se re?im tega glupega feelinga ' Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Dva ?tromarja na stebru, preklinjata na polno.Pride mimo ena starej?a ?enska in eden od njiju ji zavpije: "Oprostite, a nama lahko podate tisti del kabla?"Babica jima poda kabel in gre dalje, eden od ?tromarjev pa zabrusi drugemu: "Vidi?, da je ozemljitev, ti pa navija?: faza pa faza..." Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Prej?njo nedeljo k frizerki.To nedeljo h kozmeti?arki.Naslednjo nedeljo na depilacijo.?e eno potem na pedikuro.Pa v ?oping.Prekleta re?, ceneje bi me pri?lo, da sem kupil Alfa Romeo kot pa da sem se o?enil... Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Pripeljala moja punca svojega fanta k babici. Babica nikakor ni vedela, s ?im naj jima postre?e in ponuja klobase, ?unke, pe?enko,...H?erka: "Babica, moj fant je vegan."Njena babica mu ponudi roko in re?e: "Oprosti, tole je bilo pa res nevljudno. Torej, me veseli, vegan, jaz sem pa Marta. Bosta ocvirke, prav lepo hrustajo?" Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.