Z M A J Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 - "Lep?a si brez o?al."- "Tudi ti si meni lep?i, kadar sem brez o?al..."Ali pa tista varianta; Lepa od dalec, od blizu pa dalec od lepega. )) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Enemu taksistu se je kot kaze zelo mudilo Vir slike: Facebook Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 U jebo te plin je to.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Enemu taksistu se je kot kaze zelo mudilo Vir slike: Facebook A je to v LJ na Dolgem mostu? Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 A je to v LJ na Dolgem mostu? Dolgi most je tole ,Ja...Upam samo da je kdo , ne le slikal in se naslajal nad tujo nesre?o, ampak tudi pristopil to taksista in mu povedal kaj vle?e za sabo.... Citiraj
jures Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Dolgi most je tole ,Ja...Upam samo da je kdo , ne le slikal in se naslajal nad tujo nesre?o, ampak tudi pristopil to taksista in mu povedal kaj vle?e za sabo....Zakaj? A ni idiot? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Zakaj? A ni idiot?Ne dam roke v ogenj , da se to meni nikoli ne more zgoditi.... Edino to mi ni jasno; potem tudi pla?al ni? Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Lpg zadeva kot vidim. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Po moje vozi za Ferrari...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 Bi se kar strinjal z Juresom. Obakrat. Kot prvo mora biti kar malo idiot, da ne sli?i in ne ?uti, da je z avtom pretrgal cev. Pa saj to ni cev od Gardene za vrt zalivat. Za pretakanje vnetljivih teko?in (tudi Uteko?injen Naftni Plin ali Liquid Petrol Gas je teko?ina) ima pa precej bolj ?ilave cevi. In da z avtom odtrga? tako cev in ne sli?i? in ne ?uti? na avtu, da se je nekaj zgodilo... Ne vem, no... Mora? biti pa res kar malo idiota... Kot drugo pa smo to gledali pri Ferrariju, ko so ?e to?ili gorivo med dirko, ja. Citiraj
jures Napisano 9. julij, 2019 Prijavi Napisano 9. julij, 2019 https://youtu.be/cHuhgC9tEyo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 11. julij, 2019 Prijavi Napisano 11. julij, 2019 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
mamica Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 - "Se mi zdi, da si se malo zredila."- "Ja. To je od antidepresivov."- "Katere antidepresive pa jemlje??"- "Gorenjka, 300 gramov..." Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 Sem ?el na sprehod po gozdu. Videl sem enega srnja?ka, lisico, 3 afganistance, 2 Sirijca in ?e 3 Tunizijce... Citiraj
Jest Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 OK... za srnjacka, pa lisico ze vem, kako izgledajo... kako pa locit pri ljudeh ali so sirijci, afganistanci ali tunizijci mi pa ni jasno ... Vsi so "dvakrat peceni" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 Pri srnjacku tud ne ves a je srnjacek al srnjacica Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 No... to se nekako vidi... srnjacek ima lahko ze male rozicke ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 1. avgust, 2019 Prijavi Napisano 1. avgust, 2019 Pa zadaj jajca Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 7. avgust, 2019 Prijavi Napisano 7. avgust, 2019 Perfect match... 3 Citiraj www.trziskisladoled.si
Gelipter Napisano 7. avgust, 2019 Prijavi Napisano 7. avgust, 2019 He he..to sveti res noro ...allaa..LED..lp Citiraj
Jest Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. avgust, 2019 Prijavi Napisano 13. avgust, 2019 Sestra ?ivi v Ljubljani. In zvem, da se odpravlja v Koper. Jo pokli?em in prosim, ?e gre lahko ?e v Diva?o iskat nekaj zame. Sestra okleva in menca in kon?no jo pregovorim, da bo. Ampak najprej bo ?la v Koper po svojih opravkih. Pa me enkrat pokli?e in razlaga, da ta naslov sploh ne obstaja. Jaz na hitro kli?em mo?akarja in ga kar malo ozmerjam, kaj se ga gre in mo?akar, uslu?en, re?e, da naj po?aka sestra na OMWju (to bo pa ja na?la). Bo on pri?el do tja. Pokli?em sestro in ji povem kako in kaj. Nekaj ?asa ti?ina, nato me pa vpra?a: "A to misli? tisto bencinsko v ?eleznikih?" Namesto v Diva?o je ?la v Dav?o... Citiraj
Nejc1986 Napisano 13. avgust, 2019 Prijavi Napisano 13. avgust, 2019 Sestra ?ivi v Ljubljani. In zvem, da se odpravlja v Koper. Jo pokli?em in prosim, ?e gre lahko ?e v Diva?o iskat nekaj zame. Sestra okleva in menca in kon?no jo pregovorim, da bo. Ampak najprej bo ?la v Koper po svojih opravkih. Pa me enkrat pokli?e in razlaga, da ta naslov sploh ne obstaja. Jaz na hitro kli?em mo?akarja in ga kar malo ozmerjam, kaj se ga gre in mo?akar, uslu?en, re?e, da naj po?aka sestra na OMWju (to bo pa ja na?la). Bo on pri?el do tja. Pokli?em sestro in ji povem kako in kaj. Nekaj ?asa ti?ina, nato me pa vpra?a: "A to misli? tisto bencinsko v ?eleznikih?" Namesto v Diva?o je ?la v Dav?o...Tako je moj nekdanji sodelavec sredi no?i ?el v Ilirsko Bistrico namesto v Slovensko Bistrico.... Nam ni bilo sme?no Citiraj
Boss Napisano 13. avgust, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2019 Pa pravijo, da je Slovenija majhna.... Citiraj
Slivka Napisano 2. september, 2019 Prijavi Napisano 2. september, 2019 Imam kar nekaj dobrih idej, kako priti do denarja. Ampak je vsaka 5 do 8 let zapora... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.