Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

?eprav izmu?ene so izku?ene in dobro zverzirane blagajni?arke v Lidlu in Hoferju odbile vse napade pobesenlih kupcev. Tiste v Mercatorju so se pa raje kar predale.

33112_1.png

Napisano

dons mi gre pa ?e vse na k****...

grem po tole v lekarno

33112_1.png

Napisano

Je razlagal en: "Sva prisla iz Spara dam, dava maske dol... Gledam... baba ni moja."

A sta bila ?e oble?ena, ko sta to ugotovila? :)

Napisano

Sej ve?, da nista bla... ?e pravijo, da mora? v trgovino samo z masko in rokavicami.

33112_1.png

Napisano

Po novem so za??itne maske obvezne. Tukaj je primer ene, ki jo lahko naredite sami doma:

Hahaha,pa ?e poje? jo na koncu......

Napisano

Baje gre? v stacuno lahko samo z masko in rokavicami...

La?ejo. Ostali so imeli ?e obleke gor.

?e dolgo Me ni bilo tako sram.

Napisano

Preostali alkohol pa malo razredcis (ne prevec) in zauzijes :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Samoizolacijski nasvet: Sami se ostri?ite. To vas bo ?e dodatno motiviralo, da ne boste upali iz hi?e ?e vsaj kak?en teden.

Ne vem, ?e te ne bodo odgnali od hi?e,ker te ne bodo prepoznali.

Napisano

Zelo premo?en zakonski par se pogovarja o recesiji.

Mo? pravi razvajeni ?eni: - Draga moja ?enka, nastopila je kriza, zato bo potrebno omejiti stro?ke dru?inskega prora?una. Predlagam, da odpustimo kuharja, kuhala bo? pa ti!

- Se strinjam, je odgovorila ?ena, imam pa ?e en predlog, da bova izdatke ?e bolj zmanj?ala. Mo? z debelim pogledom vpra?a razsipni?ko ?eno:

- Kako pa to!?

?ena mu je odvrnila: - Nau?i se sexat, pa bova lahko odpustila tudi ?oferja! :zoom-zoom:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Slovenci smo kot cigani: vozimo avto brez tehni?nega, otroci ne hodijo v ?olo, dr?ava nam pla?uje, da smo doma in vsi se nas ogibajo na dva metra...

Napisano

Slovenci smo kot cigani: vozimo avto brez tehni?nega, otroci ne hodijo v ?olo, dr?ava nam pla?uje, da smo doma in vsi se nas ogibajo na dva metra...

Pazi na besedni zaklad... te lahko hitro kdo zato?ni.

Samo krademo ?e ne...(upam)... :ph34r:

... ve?ina po?tenih ne.

Napisano

Ne vem zakaj, ampak imam pa? ob?utek, da ko bo pa? konec karantene, da bo pa? te?je priti do frizerja kot pa do magnetne resonance...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brezbrižnost današnje družbe...   VOZNICO OBŠLA SLABOST SREDI VOJKOVE, POLICISTI: WWW.REGIONALGORISKA.SI Zgodilo se je v Novi Gorici minulo sredo, nekaj minut čez poldne. Voznica avtomobila je zaradi...  
    • Peljhan v Postojni je tudi? Si mislil morda bivši Malgaj? MPI je v Idriji.  In kaj si potem storil? Si reklamiral ali sam zategnil zadevo? Drugače pa je najboljše da glede te Mazde CX povprašaš Vili Turho oziroma mu pišeš email 
    • Štirje vijaki zategnjeni z 10 Nm. Sem pa pri Merkurju naročil še UNIOR 1/4 garnituro, da bodo vse 3 enake (1/2" in 3/8") ... Sem sprobal "izenači ceno" in so zelo podjetni ...           Izenači ceno - Merkur.si  
    • Ja, analiziral je delnico Krke ... po njegovem bi takrat morala biti cca 2x takratne borzne vrednosti (mislim, da je bila cca 50€) ...
    • Seveda, kdor počenja stvari v okviru zakona se ne rabi vznemirjat, če je kje kaj objavljeno. Je pa dejansko res to, da ščitimo bolj barabijo kot pa poštenje. Problem rata potem v tem, ker barabe se zanašajo na to, da bodo zaščitene in delajo še večje pizdarije.   Kar se tiče pa posnetka pa tablic gor je pa smešno to, da nekdo govori o tem, da je to osebni podatek - registrska številka. Prej bi rekel, da ne more biti, ker je javno razgrnjena in na voljo vsakemu, da jo vidi, ker tako mora biti po zakonu. Če bi EMŠO, Davčna, zdravstvena bila obvezna, da jo imaš napisano na tablici in prlimano na čelu, da je na vpogled vsem tudi ne bi več bil osebni podatek, ker bi vsakemu lahko takoj določil identiteto.   Aja pa telefonska številka - hmmm, pol so vsi javni imeniki neligitimni, kjer je to objavljeno, če gre za osebni podatek.   Osebni podatek nastane zato, da je potrebno tudi po GDPR-ju pazit v kolikor neka inštittucija zbira te podatke, da to dela po zakonu in da so ZAVAROVANI pred vpogledom nepooblaščenih oseb in da se uporabljajo le za namene za katere so bili predvideni.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.