Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Zveza upokojencev Slovenije organizira izlet za 1. maj.

Najprej pot do Maranella, kjer bo zajtrk in ogled Ferrarijevega muzeja.

Nato do Rima, kjer bo kosilo in ogled mesta.

Sledi pot do Bergama, kjer bo zadnja večerja...

Napisano (urejeno)

- "Moja žena sploh ne zna peti."

- "Pa saj to ni nič hudega."

- "O, pa je, ker kljub temu poje..."

Življenje ni pravično. Najlepša leta sem porabil za to, da sem se naučil tri tuje jezike. Potem sem se pa poročil in zdaj mi žena ne pusti do besede...

Popravljeno od Slivka
Napisano

- "Ja, sine, kaj je zdaj to? Obljubil sem ti motor, če narediš maturo, ti pa padeš. Pa kaj si delal zadnje mesece?"

- "Ja, izpit za motor..."

Napisano
Nas pokliče moja tašča, ki bi rada slišala svoje vnuke. Preklopim na zvočnik in poslušam. Malo se pogovarjajo, pa beseda nanese tudi o šoli in tako. Pa enkrat reče moja tašča:
T: "Kako pa verouk, imate to tudi doma?"
O: "Ne, verouka pa nimamo."
T: "Kako pa to? Kaj pa, če bi zdaj imeli verouk?"
O: "Ti nisi župnik."
T: "Tudi mamica ni učiteljica, pa vas uči."
O: "Ja, no, ja."
T: "No, pa začnimo: kje je Bog?"
Naš tatretji: "V naši kopalnici!"
Vsi ga začudeno gledamo, moja tašča je kar utihnila, on pa nadaljuje: "Ja, kaj? Tata vsako jutro trka po vratih in kriči: Moj Bog, a si še vedno noter..."
Napisano

Fantje, če se vaša žena/punca ne depilira zdaj, v karanteni...
To pomeni, da se tudi prej ni depilirala zaradi vas.
Samo povem!

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Začuden 1
Napisano

Z ženo sva se nekaj spričkala glede pospravljanja in mi zabrusi, da bo ona odpeljala otroke ven, jaz naj pa sam pospravim, če sem tak talent. Oni odidejo ven, jaz pa se lotim pometanja in pomivanja. Takrat pa na vratih pozvoni. Grem pogledat in zunaj stojita dve Jehovi priči: "Prišla sva te rešit." Povabim ju noter, prvemu porinem v roke metlo in smetišnico, drugemu vedro in cunjo. BIL SEM REŠEN!

Napisano

Kaj ti v tem času pomeni BMW ali Audi, če mora stati doma? Zdaj si frajer, če imaš traktor in se lahko pelješ na njivo, mogoče celo v drugo občino...

Napisano

Prodam pozitiven vzorec na Covid 19. Takojšnje ugodnosti: 15 dni sami doma, žena in otroci pri tašči, naročnina na Netflix, gajba pira, minimalne možnosti za obisk davkarije,... Cena po dogovoru.

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Mama mi je vedno govorila, da ne bo nič iz mene, če bom samo cele dneve poležaval doma na kavču. Pa me poglej zdaj - rešujem svet!

Napisano

Legendarni YU film in nepozabno branje oporoke; Zao mi je sto ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja! Ko je vas znao, ni u paklu mu neče biti teško! HOHOHO :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Odprli so tudi avtopralnice. Folk je navalil nanje in so zopet ponekod čakali tudi pol ure in več, da so prišli na vrsto. 🤪

Izjava ene čakajoč pacientke:"Joj, še dobr da so nam odprl avtopralnico. Čist nč se ni več videl skoz šipe. Pa tud avto je bil ceu grozn.Res, skrajen čas, no".Ja pa baba, a nimaš doma  malo šampona za avto in en šlauf da ga malo opereš. Pa ne samo ona. A če bi bile avtopralnice zaprte še naprej, bi z robčkom očistila samo luknjo na šipi in bi gledala skoznjo? Res ne razumem enih ljudi.Je slabše za lak, ni tako temeljito avto opran kot ročno, moraš plačati za to pa še čakati v vrsti. 

Napisano
pred 3 minutami je SpEkTr napisal:

Mogoče nimajo doma slaufa z vodo.. Bloki..

Imajo pa kakšno klet pa skozi njo povlečejo šlauf. Ali pa za silo neseš ven en zalivalnik za rože. Pa en škaf pol vode.Se moraš malo  znajti. A to je za nekatere že preveč razmišljanja. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
    • Narva so zakon...sem jih imel nekdaj v Daewoo Racer-ju...sicer H-4,a še stekleni žarometi👍...čist nekaj drugega k ta plastika danes.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.