Slivka Napisano 14. april, 2020 Prijavi Napisano 14. april, 2020 Zveza upokojencev Slovenije organizira izlet za 1. maj. Najprej pot do Maranella, kjer bo zajtrk in ogled Ferrarijevega muzeja. Nato do Rima, kjer bo kosilo in ogled mesta. Sledi pot do Bergama, kjer bo zadnja večerja... 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. april, 2020 Prijavi Napisano 14. april, 2020 Naš železniški promet je končno ratal kot japonski. Že mesec dni brez zamud... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april, 2020 Prijavi Napisano 15. april, 2020 Če bo korona virus še dolgo trajal, me bo uničila ciroza jeter... 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. april, 2020 Prijavi Napisano 16. april, 2020 Ne verjemite vladi, ko pravi, da je za v trgovino dovolj le maska. Jaz sem bil zjutraj, so hoteli še denar... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2020 Prijavi Napisano 17. april, 2020 (urejeno) - "Moja žena sploh ne zna peti." - "Pa saj to ni nič hudega." - "O, pa je, ker kljub temu poje..." Življenje ni pravično. Najlepša leta sem porabil za to, da sem se naučil tri tuje jezike. Potem sem se pa poročil in zdaj mi žena ne pusti do besede... Popravljeno 17. april, 2020 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2020 Prijavi Napisano 17. april, 2020 - "Ja, sine, kaj je zdaj to? Obljubil sem ti motor, če narediš maturo, ti pa padeš. Pa kaj si delal zadnje mesece?" - "Ja, izpit za motor..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2020 Prijavi Napisano 17. april, 2020 Nas pokliče moja tašča, ki bi rada slišala svoje vnuke. Preklopim na zvočnik in poslušam. Malo se pogovarjajo, pa beseda nanese tudi o šoli in tako. Pa enkrat reče moja tašča: T: "Kako pa verouk, imate to tudi doma?" O: "Ne, verouka pa nimamo." T: "Kako pa to? Kaj pa, če bi zdaj imeli verouk?" O: "Ti nisi župnik." T: "Tudi mamica ni učiteljica, pa vas uči." O: "Ja, no, ja." T: "No, pa začnimo: kje je Bog?" Naš tatretji: "V naši kopalnici!" Vsi ga začudeno gledamo, moja tašča je kar utihnila, on pa nadaljuje: "Ja, kaj? Tata vsako jutro trka po vratih in kriči: Moj Bog, a si še vedno noter..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2020 Prijavi Napisano 17. april, 2020 Fantje, če se vaša žena/punca ne depilira zdaj, v karanteni... To pomeni, da se tudi prej ni depilirala zaradi vas. Samo povem! 1 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2020 Prijavi Napisano 18. april, 2020 Vsem lastnikom bifejev in gostiln! Začnite z naročili alkohola, da se slučajno ne bo zgodilo kot z maskami! 3 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2020 Prijavi Napisano 18. april, 2020 Z ženo sva se nekaj spričkala glede pospravljanja in mi zabrusi, da bo ona odpeljala otroke ven, jaz naj pa sam pospravim, če sem tak talent. Oni odidejo ven, jaz pa se lotim pometanja in pomivanja. Takrat pa na vratih pozvoni. Grem pogledat in zunaj stojita dve Jehovi priči: "Prišla sva te rešit." Povabim ju noter, prvemu porinem v roke metlo in smetišnico, drugemu vedro in cunjo. BIL SEM REŠEN! 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Kaj ti v tem času pomeni BMW ali Audi, če mora stati doma? Zdaj si frajer, če imaš traktor in se lahko pelješ na njivo, mogoče celo v drugo občino... 3 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2020 Prijavi Napisano 23. april, 2020 - "Dragi, se ti ne zdi, da sem se zredila?" - "O draga, ti ja nikoli nisi bila suha..." Čas smrti: 10.40. Vzrok: koronavirus. Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2020 Prijavi Napisano 23. april, 2020 Prodam pozitiven vzorec na Covid 19. Takojšnje ugodnosti: 15 dni sami doma, žena in otroci pri tašči, naročnina na Netflix, gajba pira, minimalne možnosti za obisk davkarije,... Cena po dogovoru. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2020 Prijavi Napisano 23. april, 2020 Komaj čakam, da bomo lahko v kafičih spet buljili vsak v svoj mobi... 2 Citiraj
Slivka Napisano 24. april, 2020 Prijavi Napisano 24. april, 2020 Mama mi je vedno govorila, da ne bo nič iz mene, če bom samo cele dneve poležaval doma na kavču. Pa me poglej zdaj - rešujem svet! 2 Citiraj
Z M A J Napisano 25. april, 2020 Prijavi Napisano 25. april, 2020 Legendarni YU film in nepozabno branje oporoke; Zao mi je sto ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja! Ko je vas znao, ni u paklu mu neče biti teško! HOHOHO 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. april, 2020 Prijavi Napisano 25. april, 2020 Celo življenje so mi govorili, naj bom pozitiven. Zdaj, ko sem, se me pa vsi izogibajo. 1 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2020 Prijavi Napisano 26. april, 2020 Odprli so tudi avtopralnice. Folk je navalil nanje in so zopet ponekod čakali tudi pol ure in več, da so prišli na vrsto. 🤪 Izjava ene čakajoč pacientke:"Joj, še dobr da so nam odprl avtopralnico. Čist nč se ni več videl skoz šipe. Pa tud avto je bil ceu grozn.Res, skrajen čas, no".Ja pa baba, a nimaš doma malo šampona za avto in en šlauf da ga malo opereš. Pa ne samo ona. A če bi bile avtopralnice zaprte še naprej, bi z robčkom očistila samo luknjo na šipi in bi gledala skoznjo? Res ne razumem enih ljudi.Je slabše za lak, ni tako temeljito avto opran kot ročno, moraš plačati za to pa še čakati v vrsti. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 26. april, 2020 Prijavi Napisano 26. april, 2020 Mogoče nimajo doma slaufa z vodo.. Bloki.. 1 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2020 Prijavi Napisano 26. april, 2020 pred 3 minutami je SpEkTr napisal: Mogoče nimajo doma slaufa z vodo.. Bloki.. Imajo pa kakšno klet pa skozi njo povlečejo šlauf. Ali pa za silo neseš ven en zalivalnik za rože. Pa en škaf pol vode.Se moraš malo znajti. A to je za nekatere že preveč razmišljanja. Citiraj
SpEkTr Napisano 26. april, 2020 Prijavi Napisano 26. april, 2020 Ja lej, mogoče se jim pač iz 10ega štuka ne da. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.