Mraušk Mčk Napisano 4. maj, 2020 Prijavi Napisano 4. maj, 2020 Na Thinskem koncu včeraj srečal obrambnega ministra. Merkala sta ga kar dva varnostnika. Meni blazn smešno. le kdo bi nam hotel ukrasti takega obrambnega ministra. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 4. maj, 2020 Prijavi Napisano 4. maj, 2020 Odločil sem se, da pustim alkohol! Vodo in sokove sem pa vrgel stran... 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. maj, 2020 Prijavi Napisano 5. maj, 2020 Sem tok zaspan, da sem na avtomatu za kavo želel vtipkat PIN kodo za bankomat... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. maj, 2020 Prijavi Napisano 5. maj, 2020 Ne, sem glih tapravi cajt dojew, da je to neke druge sorte mašina in ne sere-keš 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 6. maj, 2020 Prijavi Napisano 6. maj, 2020 (urejeno) Leto 2000: Do leta 2020 bomo imeli leteče avtomobile. Leto 2020: Še letala ne letijo. Danes v pekarni: - »Eno žemljico prosim.« - »Zakaj pa imate masko čez oči?« - »Zato, da ne vidim bureka...« Popravljeno 6. maj, 2020 od Slivka 1 Citiraj
x-layer Napisano 6. maj, 2020 Prijavi Napisano 6. maj, 2020 Kakšna je razlika med vrtcem in JJ? Vrtec je živ žav, JJ je pa žav živ... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 6. maj, 2020 Prijavi Napisano 6. maj, 2020 1961 je človek poletel v vesolje. 2020 človek doma dela masko iz starih cunj... Kje smo zafrknili? 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj, 2020 Prijavi Napisano 7. maj, 2020 Bemtiš pa ukrepi zaradi korona virusa! Sva bila s sodelavko sama, prilika prava, pa ne smem bližje kot na meter in pol... 1 2 1 Citiraj
Bini Napisano 7. maj, 2020 Prijavi Napisano 7. maj, 2020 pred 9 urami je Slivka napisal: Bemtiš pa ukrepi zaradi korona virusa! Sva bila s sodelavko sama, prilika prava, pa ne smem bližje kot na meter in pol... Jaz.bi rekel,vovk lačen koza cela,hehehe.... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. maj, 2020 Prijavi Napisano 8. maj, 2020 pred 14 urami je Bini napisal: Jaz.bi rekel,vovk lačen koza cela,hehehe.... Misliš, da Slivki gre že tako slabo, da bi kozo. Nikol ne veš, v tistih rovtah se baje od nekdaj dogaja marsikaj. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 8. maj, 2020 Prijavi Napisano 8. maj, 2020 Danes spet s sodelavko sama. Spet prava prilika. Pa premišljujeva... Virus SARS-CoV-2 je respiratorni virus. Torej se prenaša preko dihal. A torej pomeni, da morajo biti samo dihala 1,5 metra narazen ali mora biti distanca 1,5 metra za celo telo? A je dovolj zaščite, če imava samo masko ali morava imeti tudi kondome? 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. maj, 2020 Prijavi Napisano 8. maj, 2020 Ste že kdaj probal kitajsko ulično hrano? Za umret dobra... Burek pri burekmojstrih pa tudi nima več istega okusa, odkar si morajo roke umivat. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 Otrokom bo treba začet dajat kakšna sodobnejša imena, na primer: Blogomirka, Fejsijana, Gugloš, Inboksenija, Jutuboslav, Selfijana, Skajpomir, Tvitomaž, Viberka,... 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 V petem razredu se učijo o SFRJ. In ker jih učimo doma, je danes žena poučevala našega skoraj-11-letnika: - "No, kaj pomeni okrajšava SFRJ?" - "Super falena republika Jugoslavija..." Dobro, da ni več komunizma, drugače bi dobili zastonj počitnice na "tistem" otoku... 1 Citiraj
Boss Napisano 11. maj, 2020 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Zanimivo, ta sfalena država je zgradila bolnišnico v kateri lahko ti danes delaš. Pa še mnoge druge v državi. Tako da le ni bila tako sfalena, seveda pa je bila tudi daleč od idealne. Se pa nekaj strinjam, da res ni dobro, da otroke doma učijo starši. Zato morajo biti ustrezne pedagoško usposobljene osebe, ki jih tudi temu primerno plačujemo. In počas je konc dopusta, učitlje bo treba poslat delat in otroke v šole. Šola je še vedno obvezna. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 BTW, učitelji nimajo prav nič dopusta, Hudič je to, da tudi starši ki imajo kakšnega mulca ali dva, nimajo nič dopusta. Vsaj naša mularija si želi čimprej v šolo - po njihovih besedah je domača učiteljica preveč stroga. Slivka, glede na stanje demokracije v Sloveniji, ti pa zna hoojs tudi kakšne počitnice zrihtat za razlago kratice RS, če se mulci spomnijo besedice retarded. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 12 urami je Boss napisal: Zanimivo, ta sfalena država je zgradila bolnišnico v kateri lahko ti danes delaš. Pa še mnoge druge v državi. Tako da le ni bila tako sfalena, seveda pa je bila tudi daleč od idealne. Se pa nekaj strinjam, da res ni dobro, da otroke doma učijo starši. Zato morajo biti ustrezne pedagoško usposobljene osebe, ki jih tudi temu primerno plačujemo. In počas je konc dopusta, učitlje bo treba poslat delat in otroke v šole. Šola je še vedno obvezna. Je videt,da ne zdržite več z učenjem doma,učitelji pa niso na dopustu in zraven poučujejo še 25 taki kot jih imaš doma in še svoje zraven...... Citiraj
Nejc1986 Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 Oba starša delata v šoli... Nebi zamenjal z njima. Ne zdaj in ne v normalnih razmerah. Citiraj
Bini Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Oba starša delata v šoli... Nebi zamenjal z njima. Ne zdaj in ne v normalnih razmerah. Hčera dela z učenci 1do5 in ji prav fino gre, nobenih problemov z otroki, malo več s starši jim pa privošči malo, da spoznajo bolj svoje pridne otroke! (nekateri). Drugače pa po osmih letih dela še vedno uživa v delu z otroci.... Citiraj
Boss Napisano 12. maj, 2020 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 2 urama je Bini napisal: Je videt,da ne zdržite več z učenjem doma,učitelji pa niso na dopustu in zraven poučujejo še 25 taki kot jih imaš doma in še svoje zraven...... Slabo bereš - moj komentar je bil na objavo prej. Jaz pri moji hčeri nimam težav z učenjem ampak to je vseeno naloga učiteljev in pedagoškega sistema. Zato pa imamo šole in učitelje (z vsem dolžnim spoštovanjem do poklica), katere financiramo iz proračuna. Glede učiteljev pa toliko... ja nekateri res veliko delajo in so enako obremenjeni kot prej, nekateri se pa globoko švercajo. Pripravijo eno predavanje za en razred in ga posnamejo, nato pa isto zadevo posluša še ostali štirje razredi. In ja tudi se "pohvalijo" da ima delo za prva dva dni v tednu pol so pa "frej". Tko, da bo dovolj s takim "dopustovanjem" in je treba čim prej stvari spravit v normalo. Pa to upam, da je tudi učiteljem jasno, ker zelo hitro se bo našla kaka "pametna" buča in bo rekla, saj tak sistem učenja od doma dobro laufa in bo kar naenkrat pol učiteljev in tričetrt šol preveč. 1 Citiraj
Bini Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 6 minutami je Boss napisal: Slabo bereš - moj komentar je bil na objavo prej. Jaz pri moji hčeri nimam težav z učenjem ampak to je vseeno naloga učiteljev in pedagoškega sistema. Zato pa imamo šole in učitelje (z vsem dolžnim spoštovanjem do poklica), katere financiramo iz proračuna. Glede učiteljev pa toliko... ja nekateri res veliko delajo in so enako obremenjeni kot prej, nekateri se pa globoko švercajo. Pripravijo eno predavanje za en razred in ga posnamejo, nato pa isto zadevo posluša še ostali štirje razredi. In ja tudi se "pohvalijo" da ima delo za prva dva dni v tednu pol so pa "frej". Tko, da bo dovolj s takim "dopustovanjem" in je treba čim prej stvari spravit v normalo. Pa to upam, da je tudi učiteljem jasno, ker zelo hitro se bo našla kaka "pametna" buča in bo rekla, saj tak sistem učenja od doma dobro laufa in bo kar naenkrat pol učiteljev in tričetrt šol preveč. Še popolnoma strinjam. Citiraj
Slivka Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 Fantje, zdaj se pa izkašljajte: Kdo ni poslal naprej tistega verižnega pisma? Glejte, kakšno sranje je naredil... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. maj, 2020 Prijavi Napisano 15. maj, 2020 Zdaj na televiziji pravi nek virolog, da je najboljše orožje proti korona virusu zdrava pamet. Nasrkali smo! Večina od nas je neoborožena! 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.