Alex Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 pred 24 minutami je Slivka napisal: Ta Rožle v naši bolnici vodi Paliativni oddelek. In zdaj je on en silni "strokovnjak"... https://www.youtube.com/embed/4PeIYbDcIvc Novi Potrč? Citiraj
Jest Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 16. oktober, 2020 Prijavi Napisano 16. oktober, 2020 Sem mislil, da pretiravajo s temi vici o policajih, zdaj pa vidim, da so res "cepljeni". Me danes ustavi policaj in mi očita, da v tunelu nisem prižgal luči. Ja haloooo! Kako naj pa jaz vem, kje se v tunelu prižgejo luči? 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. oktober, 2020 Prijavi Napisano 17. oktober, 2020 Greva s sinom po ulici in zagledava dimnikarja. Me sin začne cukat za rokav in reče: "Tata, tata, a je to tisti, za katerega si rekel, da dela na črno?" 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. oktober, 2020 Prijavi Napisano 17. oktober, 2020 - "Včeraj sem imel srečo, da sem spoznal tvojega šefa." - "In ti temu praviš sreča?" - "Ja, srečen sem, da ni MOJ šef..." 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. oktober, 2020 Prijavi Napisano 17. oktober, 2020 Včerajšnja izjava ene starejše Yugo tete, dokler smo čakali pred vhodom v trgovino in ona narahlo debatira z varnostnikom ter izjavi; "jaz mislim da bomo tu koronu počas na hitro odpravili." 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 20. oktober, 2020 Prijavi Napisano 20. oktober, 2020 Mi imamo v bolnici menzo za zaposlene in tam dela ena mlada kuharica, ki deli hrano. Včeraj pridem v menzo in vidim, da ima novo frizuro. Pa ji rečem: - "Danes si pa res čedna. A imaš novo frizuro?" Ona vsa navdušena, da sem opazil, mi da skoraj dvojno porcijo. Danes pridem v menzo in se ji spet hočem prikupit. Pa ji rečem: - "Danes si pa spet čedna. A imaš novo zaščitno masko?" Kako me je grdo pogledala, tako me pa že dolgo nobena ni. In porcija je bil komaj eno četrtino včerajšnje... 4 Citiraj
gregc88 Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 veseu bot, js bi ti fuknu u glavo taler 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Pred eno uro je gregc88 napisal: veseu bot, js bi ti fuknu u glavo taler Brez zamere in ne jemlji tega preveč osebno, ampak tebi ne bi dajal poklonov. Če imaš kakšno sestro, njej ja, tebi pa gotovo ne. Torej tudi "letečih krožnikov" ne bi bilo... Premišljujem pa, kaj naj danes naredim, da bo porcija spet kaj večja... 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Mater sem karakter že peti dan nisem šel v gostilno.... 2 Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 pred 3 minutami je Bini napisal: Mater sem karakter že peti dan nisem šel v gostilno.... He, He, niti nekaj časa še ne boš šel. 😛 1 Citiraj
gregc88 Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 bl k boš tih...več ti bo dala na taler ... pa manj notr pljuvala ... verjemi, tko da kr lepo pridn bot 3 Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Po vsem mogočih peticijah končno kroži ena resna.Podpisniki zahtevajo, da se virus ukine. 🤗 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Da ne bo pomote niso moje.... 😁 1 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 pred 36 minutami je Shrek napisal: So družinske...🤣...? Ma oštja kaj ne vidiš,da so ženske ne družinske 2 Citiraj
Jest Napisano 23. oktober, 2020 Prijavi Napisano 23. oktober, 2020 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 24. oktober, 2020 Prijavi Napisano 24. oktober, 2020 Pride nekega dne ženska v lekarno pa reče lekarnarju:"Jaz bi, prosim, kupila dozo arzena!" Pa pravi on: "Gospa, arzen je hud strup. Kaj pa bi vi radi naredili z njim?" Ona: "Ubila bom moža!" Lekarnar: "Gospa, jaz vam arzena ne morem prodati, sploh pa ne za taksen namen!" Pa ona brez besed iz torbice potegne sliko in jo prisloni na steklo, ki loči lekarnarja in njo. Na sliki sta njen mož in lekarnarjeva žena v postelji. Pa pravi on:" Joj gospa, se opravičujem. Nisem vedel, da imate recept!" 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. oktober, 2020 Prijavi Napisano 24. oktober, 2020 Sveže poročena žena potoži svojemu očetu: - "Ko sem možu prvič skuhala kosilo, je povohal jed in rekel, naj vse skupaj ulijem psu!" - "Na, je pa res zloben. Pa tako je zatrjeval, da ima rad živali..." 2 Citiraj
Alex Napisano 25. oktober, 2020 Prijavi Napisano 25. oktober, 2020 pred 42 minutami je Bini napisal: Nekaj za vzpodbudo.... 😁 He, He... se pravi. da bo še dolgo na vrhu. 😄 1 Citiraj
Bini Napisano 25. oktober, 2020 Prijavi Napisano 25. oktober, 2020 Pred eno uro je Alex napisal: He, He... se pravi. da bo še dolgo na vrhu. 😄 Mogoče res ali pa že kakih 10tič. 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. oktober, 2020 Prijavi Napisano 26. oktober, 2020 Za vse, ki ne veste, kaj je "poza 69": ob 6ih vstaneš, ob 9ih greš spat... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.