Bini Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 Kaj tudi tukaj velja omejitev med opčinami, da je danes tako mrtvilo na forumu... 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 pred 3 urami je Bini napisal: Kaj tudi tukaj velja omejitev med opčinami, da je danes tako mrtvilo na forumu... Delamo,delamo... 3 Citiraj
NevLado Napisano 27. oktober, 2020 Prijavi Napisano 27. oktober, 2020 Pri nas delamo sedaj 100% od doma in glej ga zlomka, sem opazil, da dejansko naredim več, kot če bi bil v firmi, ker doma manj kafetkam. 1 Citiraj
Bini Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 pred 11 urami je NevLado napisal: Pri nas delamo sedaj 100% od doma in glej ga zlomka, sem opazil, da dejansko naredim več, kot če bi bil v firmi, ker doma manj kafetkam. Jaz pa žal ne morem delat od doma, mi je tak hudo. 😁 1 Citiraj
Jest Napisano 28. oktober, 2020 Prijavi Napisano 28. oktober, 2020 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 29. oktober, 2020 Prijavi Napisano 29. oktober, 2020 Da vam razložim, kaj je to politika. To bo najlažje z eno zgodbico. Ruski Žid je dobil dovoljenje za emigracijo v Izrael. Na aerodromu v Moskvi, pri kontroli prtljage, ruski carinik zagleda Leninov kip in vpraša: - "Kaj je to?" Žid: - "Morali bi me vprašati, kdo je to? To je človek, ki je Rusom prinesel razvoj in socializem. Nosim ga za spomin na slavne dni!" Ruski carinik ga pusti naprej. Na aerodromu v Tel Avivu izraelski carinik vpraša za kip: - "Kaj je to?" Žid: -"To je Lenin. Pizda, zaradi katere sem moral iz Rusije. Nosim ga, da ga lahko preklinjam vsak dan." Carinik ga pusti naprej. V Izraelu ga sorodniki sprašujejo: - "Kaj je to?" - "To je deset kilogramov 24-karatnega zlata, brez carine in davka." Torej: Politika je govorjenje o enakih stvareh, na različen način glede na poslušalce. 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 30. oktober, 2020 Prijavi Napisano 30. oktober, 2020 pred 7 urami je Slivka napisal: Ah,xsara sploh ne bo porajtala, da kaj ne štima . 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. november, 2020 Prijavi Napisano 2. november, 2020 A ste opazili, kako premeteno so uvedli davek na zrak? Dihanje skozi masko: nekaj centov. Dihanje brez maske: od 400 evrov dalje... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 7. november, 2020 Prijavi Napisano 7. november, 2020 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 9. november, 2020 Prijavi Napisano 9. november, 2020 (urejeno) ZAKAJ BI MORALI UVESTI ALKOHOL NA DELOVNEM MESTU 1.) Delavci bi sigurno prišli na delo. 2.) Zmanjšuje stres. 3.) Zmanjšuje izostanke z dela zaradi popivanja prejšnji dan. 4.) Zmanjšuje kreganje o nizkih plačah. 5.) Pripelje do iskrenega komuniciranja. 6.) Od delavcev boste slišali, kar mislijo in ne, kar šefi želijo. 7.) Zmanjšuje stroške gretja. 8.) Poveže zadovoljstvo z delom (slab posel nikogar sploh ne briga). 9.) Zmanjšuje potrebo po dopustu - zaposleni komaj čakajo, da se vrnejo na delo. 10.) Sodelavci izgledajo privlačnejši in lepši. 11.) Hrana v menzi je neverjetno boljša. 12.) Pijani šefi lažje dajejo povišice. 13.) Če slučajno prdneš na sestanku, te sploh ni sram. Popravljeno 9. november, 2020 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. november, 2020 Prijavi Napisano 10. november, 2020 Kaj je elektrika? - zjutraj vstaneš z visoko napetostjo - potem greš z uporom v službo - cel dan plavaš proti toku - in zvečer prideš domov naelektren kot strela 1 1 Citiraj
Bini Napisano 10. november, 2020 Prijavi Napisano 10. november, 2020 (urejeno) pred 8 urami je Slivka napisal: ZAKAJ BI MORALI UVESTI ALKOHOL NA DELOVNEM MESTU 1.) Delavci bi sigurno prišli na delo. 2.) Zmanjšuje stres. 3.) Zmanjšuje izostanke z dela zaradi popivanja prejšnji dan. 4.) Zmanjšuje kreganje o nizkih plačah. 5.) Pripelje do iskrenega komuniciranja. 6.) Od delavcev boste slišali, kar mislijo in ne, kar šefi želijo. 7.) Zmanjšuje stroške gretja. 8.) Poveže zadovoljstvo z delom (slab posel nikogar sploh ne briga). 9.) Zmanjšuje potrebo po dopustu - zaposleni komaj čakajo, da se vrnejo na delo. 10.) Sodelavci izgledajo privlačnejši in lepši. 11.) Hrana v menzi je neverjetno boljša. 12.) Pijani šefi lažje dajejo povišice. 13.) Če slučajno prdneš na sestanku, te sploh ni sram. V primeru mojega dela to nebi šlo Ps;no mogoče točka 10,sigurno pa točka 12. 😁 Popravljeno 10. november, 2020 od Bini Citiraj
Jest Napisano 10. november, 2020 Prijavi Napisano 10. november, 2020 Sem kupil avto – je takoj sledila omejitev gibanja na statistične regije. OK, sem kupil kolo – in prileti omejitev na občine. Kupim superge – že omenjajo omejitev gibanja na kilometer od stanovanja. Sem malo prej v trgovini gledal kondome – raje ne, potem še sosede ne bom smel iti obiskat ;). 5 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 11. november, 2020 Prijavi Napisano 11. november, 2020 V imenu očeta in sina in Jelka Kacina, ne bomo praznovali svetega Martina! 🤣 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 11. november, 2020 Prijavi Napisano 11. november, 2020 pred 8 minutami je Jest napisal: V imenu očeta in sina in Jelka Kacina, ne bomo praznovali svetega Martina! 🤣 ... kdor pa vseeno zaželel si bo vina, policaji mu vzeli bodo dva cekina. 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 11. november, 2020 Prijavi Napisano 11. november, 2020 Pred eno uro je Alex napisal: ... kdor pa vseeno zaželel si bo vina, policaji mu vzeli bodo dva cekina. Ko bi le dva vzeli... 2 Citiraj
Slivka Napisano 11. november, 2020 Prijavi Napisano 11. november, 2020 Odprem spletno stran za diete, pa me najprej vprašajo, če sprejmem piškotke... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 - "Mami, v šoli smo se učili, da je pri živalih ravno tako kot pri ljudeh." - "Ja?" - "Ja. Če bi jaz bil teliček, bi ti bila krava." - "Eee, no, ja, bi, ja." - "In tata bi bil bik." - "Hja, v bistvu bi bil vol. Bik živi v sosednjem bloku..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Hčerka: "Mami, naš petelin je pa danes desetkrat seksal." Mama: "Pojdi to povedat očetu." Hčerka: "Oči, naš petelin je pa danes desetkrat seksal." Oče: "A vse z eno kokošjo?" Hčerka: "Ne, vsakič z drugo." Oče: "Pojdi to povedat mami." 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Danes sem ugotovil, da imam športno postavo. Ne, nisem mišičast. Okrogel sem kot žoga... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 Učiteljica vpraša Janezka: "Koliko je 2-2?" Janezek: "Ne vem." Učetalica: "Recimo,...Recimo,... Recimo takole, imaš dve jajci. Oba ti vzamem. Kaj ti ostane?" Janezek: "Ku**c." 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. november, 2020 Prijavi Napisano 12. november, 2020 - Kaj je nogomet? - Šport, kjer se 22 možakarjev podi za žogo. - Kaj je formula 1? - Šport, kjer se 21 možakarjev podi za Hamiltonom... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.