Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdaj sem pomislil, kako bi pisali neumnosti na tem forumu, če dan danes ne bi imeli računalnikov in telefonov.🤔 Bi si pisali pisma med sabo. In eden bi to naglas bral...najbrž.🤗
-
Boma v živo rekla. Enkrat lepega dne. Bi bil pogovor s tabo zanimov. Pa ne samo zaradi šihta....
-
Pri Adriji in ostalih je drugi hakeljc...za tistih 200-300€ več si na uč 50% več časa na šihtu...Ljubljančan,nastop v npr.Dobovi,Hodošu,Kopru...tu imaš službeni avto in pelji se tja...šiht ti laufa,šele,ko si na masini,pregleduješ,spenjaš,odpenjaš vlake sam,prekinitve sihta,ti pa na masini,nimaš kam scat in srat,ješ kar imaš sabo,končaš šiht v "vukojebini",da ne napišem kaj o drugih,neleganih pritiskih,siljenje v...ma boljš,da sem tiho...ni vse v tistih nekaj evrih,za to pa je večina strojevodij na SŽ tiho...še posebaj pa mladi,k si še ne upajo...
-
Mislim, da je Jamo tudi imel podobne. Sem jih htel kupit, ker mi je po partyjih zvonilo. Samo sem potem prenehal s obiskom takšnih dogodkov.
-
Drži...celo nekaterim se z leti določen procent sluha lahko celo povrne....moj oče je tak primer. Sicer v zelooo majhni,skoraj zanemarljivi meri,kar pa zna biti dovolj,da se možgani prilagodijo...gre za podobni efekt kot pri ušesnih vsadkih...ker ne "slišimo" z "ušesi"...slušni sistem samo zaznava in pošilja električno informacijo preko živca...z možgani slišimo!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.