Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Adrenalinko! Takim bi morali zdravstveno zavarovanje računat trojno, najmanj. Če lahko bicikel z 250W povsem normalno funkcionira, s tem da ima ooogrooomna kolesa, z oooogromnimi bremzkoluti. Potem tanckolo nima kaj imeti 100 W. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Karcher čistilec 720 MXS kupil ne prav poceni, ima že, ne boste verjeli, kovinsko pumpo. Kar se pištol tiče, zamenjal 3 v garancijskem roku - neko cevko v pištoli vedno razneslo. Po končani garanciji sem stvar sam modificiral in od takrat pištola drži. Vsaketoliko časa kaj crkne pa potem na servisu zaračunajo rezervni del, konkretno, ampak dobiš. Kar se o ringov tiče, na približno enkrat na 3 pranja je treba menjat o ring v pištoli na priključku cevi. Karcher glede na ceno ni ravno super. Meni je Karcher sesalc crknil takoj po 1 letni garanciji, medtem ko mi bolj uporaben Lidlov dela že 15 let. Govorim o sesalcu za v delavnico. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Boss, glej kakšno dinamično življenje imaš. Kardiovaskularni sistem v polnem obratovanju, srečnež. Tudi jaz bi rad na vikendu odmaševal kanalizacijo, ampak ko ga nimam. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
ZZZS bi lahko zahteval povračilo stroškov zdravljenja zaradi tveganih prostočasnih dejavnosti WWW.RTVSLO.SI Ministrstvo za zdravje je pripravilo osnutek novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, ki po navedbah... Pri prostočasnih dejavnostih je daleč največ zdravstvenih zapletov pri gledanju Nore TV. Predvsem zaradi starostne strukture. -
Tak je svet danes. Bolj kot planiraš, bolj se načakaš. Še posebej kakšne obrtnike. Za vse sam narediti pa zmanjka časa...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.