Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

FB_IMG_1629746648880.jpg.17c7400180172e03535bf36a6f792a90.jpg

• Haha 3
  • Zmeden 1

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
pred 6 minutami je Deeyan napisal:

Jest, a lahk das v reakcijo se tega smajlija 🤢 😂 

Kaj ta zeleni pomeni? Zombi? 

Napisano
pred 16 minutami je Deeyan napisal:

Jest, a lahk das v reakcijo se tega smajlija 🤢 😂 

Se dobro, da si dal v tako temo, da ni treba jemati resno :D🤣

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Napisano

Veš ko ima guma zaščito za feltno, no u tem primeru feltna ščiti gumo 😆

image.jpeg

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ne vem,če so ta platišča eno ali dve številke preširoka.....😂🤣

IMG_20210830_094419.jpg

Ah ne, sam gume so preozke... bod vesel, da tole ni tvoj avto.

33112_1.png

Napisano

Hčerka se pogovarja z mt.

Hči reče:" začela sem hodit s sosedom".

Mami odvrne :" hči... Lahko bi ti bil fotr..."

Hči :" ampak...  Leta me ne motijo...".

Mami odvrne :"ah.... Ne razumeš kaj ti hočem povedati."

Napisano

Ne vem kam spada tole, ampak zame cela komedija. Ženska je dejansko tečna as fuck, nekdo bi ji moral pokazat, kje ji je mesto. :P 

Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je pob napisal:

Ne vem kam spada tole, ampak zame cela komedija. Ženska je dejansko tečna as fuck, nekdo bi ji moral pokazat, kje ji je mesto. :P 

Končno eden , ki je tekel bobu bob. Kdo je zdrahar in vreščalo se ve. 😊Bravo komentator - primorec.👍

"Vsi imajo vreščeče glasove"... 

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

TO JE ŠALA

Alex bi te na kavo povabil k nam v Zagorje, a smo trenutno izobesili vec kot 200 rdečih zastav v podporo Primožu na Vuelti.

TO JE KONEC ŠALE

Napisano
Pred eno uro je marko91 napisal:

TO JE ŠALA

Alex bi te na kavo povabil k nam v Zagorje, a smo trenutno izobesili vec kot 200 rdečih zastav v podporo Primožu na Vuelti.

TO JE KONEC ŠALE

V ta namen bi pa prišel. 😄 Ni vse rdeče slabo. Tudi moja mazda je rdeča. Podpiram Roglo 100%.👍

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

Evo, sem naročil. Ziher je ziher.

d5e13299fd901bf17dbe3255fffdd268.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A se midva razumeva? Svetlobno onesnaževanje ni povezano na s plačevanjem elektrike oziroma stroškov z njo in se ne vtika v to a boš mel doma v stanovanju prižgano luč ali ne.   Gre za to, da če nekdo osvetljuje stavbo, da ma gor neko kričečo ogromno LCD reklamo, da s svojo "dejavnostjo" vpliva na druge prebivalce. Da so predvsem mesta osvetljena z nepotrebno osvetlitvijo čisto preveč agresivno se pogovarjamo že desetletja.   Pretirana svetloba ponoči je silno moteča in tako kot ne sme @Alex (oziroma njegov 55 letni kolega) ponoči s hrupom el. kitare navite do konca motit sosede, isto velja za @Bini in @Boss, da ne smeta s svojima 3000 lumnima baterijama svetit v okna svojih sosedov. Oboje je "nasilje" nad pravico nekoga drugega tako po nehrupnem okolju kot po ustreznem okolju za nočni počitek.   Določile se bodo ure, ko bodo tele zadeve morale biti ugasnjene. In to bo veljalo upam, da za VSE - tudi cerkve in partizanski spomeniki in pročelja javnih hiš . Mesta bodo ratala temnejša, kot so nekoč že bila in mogoče se bo dalo spet vidit zvezdnato nebo brez, da bi moral iti na neko oddaljeno lokacijo.
    • @Bosssem malo višje napisal, da nimam skoraj nič osvetljeno in mi je vseeno za drugee saj si sami plačajo elektriko.... Poglej si mesta kako imajo vse osvetljeno, ko Las vegas... 🤔 In ti najdeš cerkvice, luda kuča.....  Poglej si malo nočno karto kje je najbolj osvetljeno, mi smo najmanjši problem.... 
    • Ne nasedat tem foram rumenih medijev. Na Vršiču bo plačljiva le parkitnina. Vožnja čez prelaz pa ne. Dokler ne bo neke bolj kulturne povezave med Posočjem in Gorenjsko ne smejo računat prelaznine. Če pa bodo naredili tunel in bo Vršič alternativna pot potem pa lahko tudi tam uvedejo prelaznino. Kaos bo manjši, če se uredi parkiranje oziroma bo parkirnina dovolj velika, da se ne bodo "planinci" gor vozili mal za hec na kavo.
    • Po mojem hočejo razbremeniti Vršič, ker gor postaja kar kaos.
    • Hja. V Avstriji pa se vse plača 😉   Tudi parkiranje se v Italiji pri plažah plača, v Grčiji pa je zastonj. Če ti ne paše idi drugam, idi okoli, ....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.