Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Res gre vse v k***c:rolleyes:

pred 3 urami je Bini napisal:

In obratno... 😲

Odlično! Končno bo nekaj ratalo!

Ker iz k**ca gre po navadi v p***o in potem se praviloma začne rast in razvoj...

Napisano

V gozdu, kjer običajno delam, imam eno majhno brunarico. Ni kdo ve kaj, je pa toliko, da je notri nekaj najnujnejšega orodja, malo hrane in možnost za prespat. Ni elektrike, ni vode, še signal mobitela je bolj slab. In sem enkrat v službi to omenil. pa je ena sodelavka zagrabila, da bi ona rada enkrat tam preživela en "Robinzonski" vikend. In končno sva se zmenila in je prišla v soboto do mene. Pa odpešačiva (tu, na 1000 metrov nadmorske višine je preveč snega za mojega "terenca") do te brunarice. Odprem vrata, vstopiva in jaz se lotim kurit "šparet". Sodelavka pa hodi okoli in ogleduje. Enkrat pa se oglasi: "To je pa res simpatično urejeno. Ampak nikjer pa ni nobene ure."
Ne da bi se sploh obrnil, ji odgovorim: "Hja, veš, še vsaka, ki sem jo pripeljal sem, je točno vedela, koliko je ura..."

Napisano
pred 24 minutami je Slivka napisal:

V gozdu, kjer običajno delam, imam eno majhno brunarico. Ni kdo ve kaj, je pa toliko, da je notri nekaj najnujnejšega orodja, malo hrane in možnost za prespat. Ni elektrike, ni vode, še signal mobitela je bolj slab. In sem enkrat v službi to omenil. pa je ena sodelavka zagrabila, da bi ona rada enkrat tam preživela en "Robinzonski" vikend. In končno sva se zmenila in je prišla v soboto do mene. Pa odpešačiva (tu, na 1000 metrov nadmorske višine je preveč snega za mojega "terenca") do te brunarice. Odprem vrata, vstopiva in jaz se lotim kurit "šparet". Sodelavka pa hodi okoli in ogleduje. Enkrat pa se oglasi: "To je pa res simpatično urejeno. Ampak nikjer pa ni nobene ure."
Ne da bi se sploh obrnil, ji odgovorim: "Hja, veš, še vsaka, ki sem jo pripeljal sem, je točno vedela, koliko je ura..."

😂😂😂

Napisano

image.thumb.png.690b86af17e97aeac8753127f05ffc76.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Moram še enkrat pogledat v homologacijo za koliko oseb je registrirana BTjka. Ker jaz (praviloma) ne vozim več kot še štiri potnike...

Napisano

Dogodek na urgenci:
- "Ime in priimek?"
- "Marinka Šuligoj."
- "Stari?"
- "Stari pride pozneje, je šel domov po mojo zdravstveno kartico."

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Slivka napisal:

Dogodek na urgenci:
- "Ime in priimek?"
- "Marinka Šuligoj."
- "Stari?"
- "Stari pride pozneje, je šel domov po mojo zdravstveno kartico."

To me spominja na dogodek iz resničnega življenja. Moja mt je bila učiteljica anglešcine. Ko je dala otrokom nek obrazec za izpolniti v angleščini ,je med drugim pisalo "sex". Namesto "male"ali "female" je mulc napisal "not yet".

Popravljeno od Nejc1986
Napisano

Se pravkar pogovarjam s prijateljem in mu na koncu rečem, naj pozdravi punco.

on: "Nisva več skupaj."

jaz: "Ja, kaj se je pa zgodilo?"

on: "Mah, namesto, da bi mi vlekla ku**a mi je vlekla kartico..."

Napisano

Pazite, kaj počnete za volanom, kadar vozite otroke, da se vam ne zgodi kot meni.

Hčerka v avtošoli. Inštruktor jo vpraša, če zna kaj vozit. Hčerka odvrne, da je gledala svojega očeta, kako vozi in se je iz tega nekaj pa le naučila. Inštruktor ji reče, naj pokaže, kaj zna. Hčerka odločno in samozavestno zgrabi volan, da kontakt, odpre okno, roko ven, dvigne sredinc in začne: "Pi**a ti materina, kdo ti je dal izpit, kaj koji ku**c pa si ti,... ... ..."

Karma is a bitch...

Napisano

Kolegu sem potarnal ,da je moja draga prevrnila specialko v predsobi. Ko me je vprašal ,če je ornk razbita,sem mu odvrnil,da ne... Še. Ker se je zaklenila v kopalnico.

Malo me je postrani pogledal. 😈

(Šala je to , preden mi policija pozvoni na vrata )

Napisano

Večini ljudem je nerodno kupit kondome medtem, ko jim ni noben problem kupit WC-papir, čeprav je dobro znano, da je bolje biti jebač kot pa seronja...

Napisano

Žena "skrbi za mojo postavo" in me futra s solato in juhicami, zvečer pa vpije: "Močneje, močneje!"

Ja, od česa naj pa močneje...

Napisano

image.thumb.png.4bebcda99a443df0d857bc5d6d33f8ec.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

- "Z mojo ženo gre pa samo še navzdol."
- "Kako, a je kaj bolana?"
- "To ne, ampak prej mi je bila pri srcu, zdaj mi gre pa počasi že na jetra..."

Napisano

Najslabša kombinacija na svetu - skleroza in driska.
Laufaš, pa ne veš, kam...😜

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.