BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Js bom svojo tud kr nabutu . Pa sploh ne vem zakaj... :ne vem: :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 aaaaaaaaaaaa,..zdj pa dost,..nehite,..polup?kite se med sabo pa premirje,.. groza,..po?asti ste ratal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ?ena mi v sredo re?e, da bo ?la s kolegicami zve?er ven. Jaz pa ves vesel, da bom ?el v miru na basket. Tolk se mi je fajn zdel, da bom mel mir, da sem ji ?e dru?inski avto z veseljem posodu. Ne veste kok sm bil zjutri vesel ko sm vidu, da je cel, pol sm pa havbo pogledal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Zato jaz moji ne posodim avta za ven it! Sploh ?e je tak pra?n.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ?ena mi v sredo re?e, da bo ?la s kolegicami zve?er ven. Jaz pa ves vesel, da bom ?el v miru na basket. Tolk se mi je fajn zdel, da bom mel mir, da sem ji ?e dru?inski avto z veseljem posodu. Ne veste kok sm bil zjutri vesel ko sm vidu, da je cel, pol sm pa havbo pogledal... sam tega tipa ne stekam: zakaj se je naslonil na avto? umazan je, mrzel (kovina) pa se volvo (je pa crn, to je res) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ?ena mi v sredo re?e, da bo ?la s kolegicami zve?er ven. Jaz pa ves vesel, da bom ?el v miru na basket. Tolk se mi je fajn zdel, da bom mel mir, da sem ji ?e dru?inski avto z veseljem posodu. Ne veste kok sm bil zjutri vesel ko sm vidu, da je cel, pol sm pa havbo pogledal... Pa mi ni dal miru, pa sm ?e enkrat pogledal... Ful sm si oddahnu k sm vidu, da odtis ne more biti od ?ene. Ona ma ve?je! Pol sm pa razmi?lu od kje... Oooooo, Shiiiiiiit!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Boj?!! Ti pacek!! :ne vem: A ti jo tudi pozna??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Boj?!! Ti pacek!! :ne vem: A ti jo tudi pozna??? Sheet stari, pa ne da ti tud??? Poky, zdej bo pa pokal!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ampak vs pa res razmetava,..zmer bl no sj je prou Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Boj? and Poky..... hitro na kozarec mrzle vooodeeeee...... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 n? ne pomaga kozarc mrzle vode ?e mrzu tu? pomoje ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 n? ne pomaga kozarc mrzle vode ?e mrzu tu? pomoje ne Nas za?ne med zimo razmetavat ker vemo da par mesciv nebomo vidl nobenih ritk Ker so vse zadekane v svoje bunde,pulije.... Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz v tekih primerih kamin?ek zakurim... pa gre dekca kuj dol.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Jaz v tekih primerih kamin?ek zakurim... pa gre dekca kuj dol.... Mislim ne....pol pa mene me?e ne??? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sorti Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 1998372_skrita_kamera.wmv Citiraj
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 ampak vs pa res razmetava,..zmer bl no sj je prou K bi ti vedla................ Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 He he,Djuro-car! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 n? ne pomaga kozarc mrzle vode ?e mrzu tu? pomoje ne Ne allyssa, tle pomaga kej druzga... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Tu bo res po?asi nastal sex forum! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Pridite enkrat k meni pomagat delat ko bo pod ni?lo in bomo videli kolk vas bo potem razganjalo ko svoje mo?kosti tud na?li ne boste ker se bo tolk skrila(pomanj?ala ) Citiraj
David Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Packoni jedni...... Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Tu bo res po?asi nastal sex forum! Poky, ne me dra?t, da ne bom res te teme odprl... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 BOJ? ne dvomm da jo bo? res Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 BOJ? ne dvomm da jo bo? res Kako me pa ti dobr pozna? Je ?e gor! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
zemir Napisano 10. november, 2006 Prijavi Napisano 10. november, 2006 Kako me pa ti dobr pozna? Je ?e gor! No vsaj ena pametna ideja Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.