Boss Napisano 27. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 A zato je Alexu tolk všeč... pridih brezčasnega italijanskega dizajna pa še rdeča zapovrh. Vse jasno. 1 Citiraj
Alex Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 pred 19 minutami je TiEn napisal: Zdej mi je jasno kje so idejo dobili 🤪 E, moj igričar. Si še prezelen, da bi poznal ta avto zgoraj. Kamor pride ta v Dolomitih, ne pride nobeden drugi. 😉 Če bo cx30 vsaj približno tako vzdržljiv, kot ta na sliki, bo super. Citiraj
Tilen5 Napisano 27. avgust, 2022 Prijavi Napisano 27. avgust, 2022 (urejeno) Sej ne pravim da je avto slab, sam pač hecna mi je barvna kombinacija,..drugače moj prvi avto je bil fiat 93 letnik pa vem kolk so pandice 4x4 dobre, pa kam vse lahko prilezejo Popravljeno 27. avgust, 2022 od TiEn Citiraj
Bini Napisano 28. avgust, 2022 Prijavi Napisano 28. avgust, 2022 (urejeno) Malo smeha za po kosilu... 😀😂🤣 Popravljeno 28. avgust, 2022 od Bini 3 Citiraj
Slivka Napisano 28. avgust, 2022 Prijavi Napisano 28. avgust, 2022 Gremo na izlet v turistični kraj, postanemo lačni in gremo v tamestno restavracijo nekaj pojest. Pogledam cenik in... In potem smo na podeželju čudni? 3 Citiraj
Jest Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 1 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 30. avgust, 2022 Prijavi Napisano 30. avgust, 2022 Našli smo internet ... 6 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 30. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2022 To je še prainternet... jaz sicer nisem pomislil na internet, ampak se mi je nekak zaluštalo, da bi danes špagete jedu... le zakaj taka želja? Citiraj
Jest Napisano 31. avgust, 2022 Prijavi Napisano 31. avgust, 2022 A pozna kdo koga, ki bi tole znal porithat? 🤪😝 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 31. avgust, 2022 Prijavi Napisano 31. avgust, 2022 pred 12 minutami je Jest napisal: A pozna kdo koga, ki bi tole znal porithat? 🤪😝 mal sekundnega gor pa je 😂 1 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 31. avgust, 2022 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2022 Tist srebrn duct tape tud pomaga... 😜 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 (urejeno) - "A veš, da sem slišal, da je srečen samo vsak deseti zakon!" - "A res? Ja, ne bi vedel. Sem šele tretjič poročen..." Popravljeno 1. september, 2022 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - "Joj, draga moja Jožica! Pa si res poskusila VSE, da bi mož ostal in te ne bi zapustil?" - "Ja, res, vse, mama. Niti en krožnik ni ostal cel..." Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »No, fantič, do kam bi pa ti rad?« - »Do Cerkelj.« - »Cerklje na Gorenjskem ali Cerklje na Dolenjskem?« - »Ni važno, itak me bo stric čakal na postaji…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »Gospod sodnik, zahtevam, da to pričo izločite iz primera, ker niti malo ni verodostojna!« - »Lahko to dokažete?« - »Pričo poznam. Dolga leta je napovedovala vreme…« Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »Ej, možakarja! Moja žena je brala knjigo Dvojčici in je rodila dvojčka!« - »Moja je brala knjigo Trije mušketirji in je rodila trojčke!« - »Ojejhata! Takoj moram domov! Moja žena bere knjigo Alibaba in 40 razbojnikov…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »Veste kaj! 300 evrov bo še mila kazen za tak prekršek!« - »Ja, ja, gospod policaj, se popolnoma strinjam. In najlepša hvala za vašo obzirnost. Veste, vaš kolega mi je pred pol ure za podoben prekršek odvzel vozniško dovoljenje…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »A se je glasbena šola tvoje hčerke splačala?« - »Moram reči, da se je. Malo sem sicer trpel, zdaj sem pa dve sosednji stanovanji kupil po zelo znižani ceni…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 Me je ena blond medicinska sestra prosila, če bi ji popravil zvonec na vratih. Dogovorila sva se, da pridem danes in zatrdila je, da bo doma. Pridem torej z vsem orodjem, petnajst minut pritiskam na zvonec a mi ne odpre. Blonda je očitno pozabila, kaj sva bila zmenjena... 3 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »A vaš sin še študira?« - »Ne, ne, zdaj študiram jaz.« - »Res? Zdaj, na stara leta?« - »Ja, ja, študiram, kako bi mu pomagal do službe…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 Ko se zakonca odpravljata z obiska, gostiteljica prijazno reče: - »Pa dajta še malo ostat, no, zakaj pa že gresta?« Moški kislo odvrne: - »Ne, ne, veste, morava iti. Doma naju čaka še dolg prepir…« 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. september, 2022 Prijavi Napisano 1. september, 2022 - »Mami, a je morje mokro?« - »Ja, seveda je mokro.« - »Zakaj so pa potem sosedovi rekli, da so z morja prišli čisto suhi?« 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.