Bini Napisano 10. april, 2023 Prijavi Napisano 10. april, 2023 pred 20 urami je FuManchu napisal: Ni v pravem jeziku. To je za une od dol🤣 Uni od dol ne rabijo daljinca,imajo to že v genih.....😂😉 3 Citiraj
Slivka Napisano 11. april, 2023 Prijavi Napisano 11. april, 2023 pred 23 urami je Nejc1986 napisal: Sam če jo dost močno klofnes z navadnim daljincem, jo maš tud pod kontrolo. Vsaj dokler se ne zbudi . (Črni humor.... Sem proti nasilju ) Glede na kvaliteto teh novih daljincev - ne, je nimaš pod kontrolo. Imaš samo razbit daljinc... 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 11. april, 2023 Prijavi Napisano 11. april, 2023 Skoraj jim je ratalo prevesti 😎 3 2 Citiraj
FuManchu Napisano 11. april, 2023 Prijavi Napisano 11. april, 2023 Skor k Srbski prevod iz filma Kekec. Jej jej jej Kekec. Prevod pa: jedi jedi jedi Keko🤣 1 5 Citiraj
Bini Napisano 12. april, 2023 Prijavi Napisano 12. april, 2023 pred 2 urama je vzupan3 napisal: Parkrat smo že vidl tu na forumu.....🥴😊😉 2 Citiraj
Jest Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 7 urami je Bini napisal: Parkrat smo že vidl tu na forumu.....🥴😊😉 pa parkrat ze komentirali, da to ni MX-30 ampak “premium” CX-30 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 - "Gospod doktor, kašljam in težko diham." - "Kadite?" - "Kadim, kadim, pa ne pomaga..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Mož in žena gledata grozljivko. Naenkrat žena zakriči: - "Ooo, mati moja!" Mož komentira: - "A, si jo prepoznala..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Bog je izginil za celih šest dni in angeli so ga začeli že panično iskati. Sedmi dan ga najdejo ravno pri počitku. Bog stegne roko in reče: - "Poglejte, kaj sem ustvaril." Angeli se rahlo zmedeni zazrejo vanj. Bog začne razlagati: - "To je planet. Poimenoval sem ga Zemlja - in to je mesto, kjer bom testiral ravnotežnost. Na primer, ustvaril sem kontinente z ljudmi različnih barv; tukaj bodo beli, tam črni, drugje rumeni... Obstajala bodo prostranstva z veliko vode in z malo vode ali s skoraj nič vode. Vroča in hladna. Bodo bogati ljudje in revni ljudje... Vse je v ravnotežju." Eden od osuplih angelov pokaže mesto na planetu in vpraša: - "Katero mesto je to?" - "To je Ljubljana, ima prekrasno rečico, lepe trge, veliko dreves, ljudje, ki živijo v njej, pa so nepokvarjeni, pametni, delovni in sočutni..." Angel radovedno: - "Ja, kaj pa ravnotežje?" Bog se nasmeje in reče: - "Sredi mesta je Šubičeva ul. 4. Boste videli, kakšne idiote sem postavil tja..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Neka žena in njen ljubimec "opravljata delo". Naenkrat žena vzklikne: - "Moj mož se je vrnil z lova!" - "Kaj naj naredim?" - "Mah, nič, kar nadaljuj. Moj mož še nikoli ni začel tarče v gibanju..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Razgovor za službo: - "Dobro, o Vaših dobrih lastnostih smo se pogovorili. Za katero stvar pa menite, da je Vaša največja slabost?" - "Iskrenost." - "No, meni se to ne zdi slabost." - "J##e se meni, kaj se tebi zdi..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Punca govori fantu: - "Veliko sem slišala o tem, kakšen si v postelji." - "Ah, ni to nič takega." - "Ja, točno to sem slišala..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Ujame ribič zlato ribico, vso debelo, napihnjeno, zabuhlo, očitno bolano. - "Ja, zlata ribica, kaj pa je s teboj?" - "Ah, prejšnjič me je ujel Mujo. Ko sem mu rekla, da mu izpolnim željo, če me izpusti, je rekel: 'Ma ne seri' in me vrgel v vodo..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Sanje vsakega moškega: - da je sin na naslovnici športnega magazina, - da je hčerka na naslovnici Vogue magazina, - da je ljubica na naslovnici Playboy-a, - da je žena na spisku pogrešanih oseb... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 Moški nimamo lahkega življenja: - ko se rodiš, mami čestitajo - ko se poročiš, vsi občudujejo tvojo nevesto - ko umreš, tvojo penzijo vdova pokuri 1 Citiraj
skritikrt Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 (urejeno) Dnes zjutraj na Zaloški v Lj.😲😂🤣 Pri Range Rover-u lahko pregledaš podvozje skozi "auspuh"...in to celo oba🤣 Šparajo še pri tistem koščku plastike,k služi kot "črn čep",da ni takoj očitno,da je "fake auspuh" V tem pogledu-Mazda CX-5😍😃👍 Popravljeno 13. april, 2023 od skritikrt 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 8 minutami je g.Wankel napisal: Fovšija Od sodelavca baba ima taka jajca sam belega. Več na servisu kot v garaži. Mogoče jim je kdo fouš, ki misli da je bil kdaj to dober avto😁 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 3 minutami je FuManchu napisal: Od sodelavca baba ima taka jajca sam belega. Več na servisu kot v garaži. Mogoče jim je kdo fouš, ki misli da je bil kdaj to dober avto😁 Pol sem jima jaz fouš Ne lih za Evoqua, ma ostali Range Roverji so mi top 2 Citiraj
FuManchu Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Pol sem jima jaz fouš Ne lih za Evoqua, ma ostali Range Roverji so mi top Meni je samo ta. Drugo so igrače za moje pojme 2 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 17 minutami je FuManchu napisal: Meni je samo ta. Drugo so igrače za moje pojme No to ja 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. april, 2023 Prijavi Napisano 13. april, 2023 pred 3 urami je FuManchu napisal: Od sodelavca baba ima taka jajca sam belega. Več na servisu kot v garaži. Mogoče jim je kdo fouš, ki misli da je bil kdaj to dober avto😁 Majo starši 2017 letnik range rover evoque, do sedaj nobenih težav. Sem pa tudi sam slišal da znajo bit problemi. Pa še AT je za povrh s tem tečnim 9 stopenjskim menjalnikom. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.