Slivka Napisano 14. junij, 2023 Prijavi Napisano 14. junij, 2023 Košir se odpravi k zdravniku. V čakalnici sedi uro, dve, tri, ura kaže že pozno popoldne. Naenkrat se na vratih pojavi zdravnik: - "To bi bilo vse za danes, moram na sestanek, tisti, ki niste prišli na vrsto, se oglasite jutri." Takrat se oglasi Košir: - "Kaj pa naj jaz z mojim pečenjem?" Doktor se zdrzne in mu namigne: -"Dobro, vas še vzamem, vsi ostali pa domov." Kmalu ostaneta sama, zdravnik ne izgublja časa: - "Kje je pečenje?" Košir: - "Ko lulam, me strašno peče ..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. junij, 2023 Prijavi Napisano 14. junij, 2023 - "Franci, kako si lahko dovolil, da se je tvoja hčerka poročila z Lojzetom, saj ga vendar ne maraš?" - "Tako sem se mu lahko maščeval." - "Kako neki?" - "Mojo ženo je dobil za taščo..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 14. junij, 2023 Prijavi Napisano 14. junij, 2023 Moram pa priznat, da se je zavest naših državljanov o koristnosti cepljenja proti Kovidu-19 precej popravila. Sinoči sem videl enega, ki se je za garažo kar sam cepil... 2 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. junij, 2023 Prijavi Napisano 14. junij, 2023 Žena: "Če mi za 8. marec nisi nič kupil, mi vsaj reci, da sem lepa." Mož: "To bom naredil 1. aprila..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Pes, avto in zvočniki morajo biti nemški, za žensko je pa vseeno, od kod je... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Moja žena na železniški postaji: - "A moram za otroke tudi plačat'?" - "Pod sedem ni treba." - "Uf, dobro. Jaz jih imam šest..." Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Polde in Ferdo tolčeta runde za šankom. Kar naenkrat Polde: - "Ti, Ferdo, se kaj tuširaš po seksu?" - "Seveda, logično!" - "Potem pa pogosteje seksaj..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Polde se v bolnisnici zbudi iz kome. Pristopi zdravnik in mu pojasni: - "Srečo ste imeli, zastrupili ste se z alkoholum." - "Pa so že ugotovili, kdo mi je dal strup v žganje?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Ampak ženske so pa res zelo nepotrpežljive? Lepo ji poveš, da prideš čez 5 minut, potem te pa vseeno vsakih 15 minut kliče... 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Sodelavka vsa v joku reče: - "Roman je navadna baraba." - "Kako? Kaj ti je pa naredil?" - "Sinoči je ostal pri meni in sva se ljubila celo noč. Ko je zjutraj odhajal, mi je dal vrtnico in rekel: 'Ko se ta vrtnica posuši, se vrnem v tvoj objem.'" - "Ja, in?" - "Vrtnica je plastična..." 6 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Sreče si z denarjem ne moreš kupiti. Lahko pa si kupiš Mazdo MX-5, kar je dokaj blizu... 2 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Konj in osel se prepirata o tem, kdo je več vreden: - "Konji smo stoletja bojevali bitke, prevažali in prenašali ljudi čez države, mi smo ponos zgodovine." - "Pusti to. Tehnika je konje povozila, osli pa bodo vedno obstali..." (najbolj zanimivo je bilo, ko sem ta vic povedal v pisarni in se je šef še najbolj smejal, vsi drugi so se pa potem smejali njemu, ker ni kapiral, kaj sem hotel s tem namignit...) 3 Citiraj
Bini Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 pred 2 urama je Slivka napisal: Sreče si z denarjem ne moreš kupiti. Lahko pa si kupiš Mazdo MX-5, kar je dokaj blizu... Jbg, kupiš CX-30 🚗..... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Pravkar je Bini napisal: Jbg, kupiš CX-30 🚗..... Napisal je ''Sreča'' ne ''Žalost''. 3 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Rekla mi je, da sem zanjo tisto, brez česar rože ne morejo živeti. Kasneje sem izvedel, da je to gnoj... 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 V parlamentu zunanji opazovalec vpraša: - "Kje je tukaj WC?" Vratar: - "Kakšen WC neki? Tu ga ne rabijo, saj serjejo drug po drugem..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 - "Danes sem eno luštno punco rešil pred posilstvom!" - "Kako?" - "Samokontrola, prijatelj, samokontrola..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Božiček je res obstajal. Potem pa je, nekega dne, pozabil Chucku Norrisu nesti darilo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Ne morem razumeti ljudi, ki pravijo, da se pripravljajo za v posteljo. Jaz sem vedno pripravljen za v posteljo... Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Se po več letih srečata Mujo in Haso. - "Haso, pa kje si mi ti?" - "Študiral sem mednarodno pravo." - "Res, kje pa?" - "V Nemčiji v zaporu..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 Na križarki, ki pluje skozi Piranski zaliv, stoji starejša dama in z obema rokama drži klobuk, da ji ga ne odnese veter. Pa jo opozori mimoidoči častnik: - "Gospa, ne želim vas motit, a verjetno niste opazili, da vam veter dviguje krilo visoko čez pas." - "Hvala, toda tisto, kar vidite tam spodaj, je staro že 85 let. Klobuk pa sem kupila šele včeraj..." 2 Citiraj
Alex Napisano 15. junij, 2023 Prijavi Napisano 15. junij, 2023 pred 2 urama je g.Wankel napisal: Napisal je ''Sreča'' ne ''Žalost''. Z njo se voziš tudi takrat, ko dežuje. Brez odprtega dežnika 😉 In ker je letos zelo veliko dežja...😄 pred 4 urami je Slivka napisal: Sreče si z denarjem ne moreš kupiti. Lahko pa si kupiš Mazdo MX-5, kar je dokaj blizu... Tale pa res spada pod smeh. 😄 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. junij, 2023 Prijavi Napisano 16. junij, 2023 pred 15 urami je Alex napisal: ... ... ... ... ... Tale pa res spada pod smeh. 😄 Ja, takoj zraven tiste, da se avtovleka, ki ima naloženo 2 toni težko vozilo, vozi 150 km/h... 3 Citiraj
Slivka Napisano 16. junij, 2023 Prijavi Napisano 16. junij, 2023 Vse je to fajn pa krasn, ampak men tuki neki ni čist jasn... 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.