Slivka Napisano 28. junij, 2023 Prijavi Napisano 28. junij, 2023 (urejeno) Sin računalničarja trenira abecedo: - "a..b...c ..d..e... f...g... h...t...t..p... w..w..w......" Popravljeno 28. junij, 2023 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. junij, 2023 Prijavi Napisano 28. junij, 2023 - "Tako dolgočasno delo imam, da v službi vedno zaspim!" - "Kaj pa delaš?" - "Na farmi štejem ovce, ki jih je treba zaklati..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. junij, 2023 Prijavi Napisano 28. junij, 2023 Kmet, s hribov doma, je v mestu zašel v javno hišo. Ko je izvedel za ceno storitev, je osupnil: - "Toliko??!!?? A ste nori? Za ta denar si lahko kupim dva prašička!" - "Lahko, če vam bo z njima lepše..." 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 - “Kupite šopek cvetja za vašo ženo!” - “Nisem poročen.” - “Potem pa za vaše dekle.” - “Nimam dekleta.” - “Potem pa sebi ker imate tak blaženi mir pred ženskami...” 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 Pacient pride k zdravniku in le-ta ugotovi, da ima neozdravljivo bolezen. - »Ja, kaj naj pa sedaj naredim?« - »Lahko vam predpišem blatne kopeli.« - »Krasno, odlično - ampak ali bo to pomagalo?« - »Ja, no - to sicer ne, ampak na zemljo se boste pa le navadili ...« 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 Funkcionar umira. - »Prosim te, prijatelj, pokliči duhovnika. Rad bi se spreobrnil!« - »Prasec konvertitski. Vse življenje si bil komunist, zdaj pa duhovnik!« - »Vem, vem, vendar je bolje, če umre eden od NSi kot pa eden od Svobode...« 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 (urejeno) Znanstveniki so odkrili, da ima vsak tretji človek psihične težave. Poglejte dva človeka okoli vas. Če je z njima vse v redu...e, jebiga. Popravljeno 3. julij, 2023 od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 Mislim, da sem se zaj##al... Sem en dan omenil ženi, da mi je všeč črno spodnje perilo. Zdaj pa mojega spodnjega perila ne pere več... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 - “Ati, kaj je to demokracija?” - “To je sistem, v katerem dve budali preglasujeta enega pametnega...” 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 - "Je res, da ste sosedu v okno vrgli velik kamen?" - "Res je, toda moram vam povedati, gospod sodnik, da je bilo sosedovo igranje na trobento res nevzdržno!" - "Pa obžalujete svoje dejanje?" - "Seveda, saj se je skozi razbito okno trobenta še bolj slišala..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. julij, 2023 Prijavi Napisano 3. julij, 2023 Takole, poleti, ko gledam luštne in mlade v lahkotnih oblekicah, si zaželim, da bi tudi pri nas imeli mnogoženstvo. Danes pa me pretrese spoznanje, da bi to s seboj prineslo tudi "mnogo-taščstvo"... 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Nekoč smo se vozili v tiste kraje, kjer je bilo moč kaj videti. Zdaj se pa vozimo samo še tja, kjer je možno najti kakšno parkirišče... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 "Si slišal, da so Štefana vrgli ven z bazena?" "Ne. Kaj pa je storil?" "V bazen je lulal." "Pa saj to počne večina plavalcev!" "Že, že. Ampak on je to počel s skakalne deske!" 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 - "Dušan, zelo spočit si videti." - "Ja - to pa naredi Dalmacija." - "Si bil dolgo tam?" - "Sploh ne. Žena je tam že štirinajst dni!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 Pri rezervaciji sobe za dopust gost vpraša receptorja: - "Če bom ostal pri vas štiri tedne - dobim potem poseben popust?" - "O tem moram vprašati našega direktorja." - "A pri vas nimate navade, da svojim gostom priznate popust?" - "V vseh desetih letih, kar sem tu zaposlen, še noben gost ni ostal dalj kot dva dneva..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. julij, 2023 Prijavi Napisano 4. julij, 2023 "Kako boš pa ti letos preživel dopust?" "S svojo plačo ga bom kvečjemu preživotaril..." 1 Citiraj
godlike Napisano 5. julij, 2023 Prijavi Napisano 5. julij, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: Ko Pat in Mat... Binarno odpiraj. Pune, pa gre preko kante al pa zaprto. 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. julij, 2023 Prijavi Napisano 6. julij, 2023 Janezek jih je dobil s palico od očeta. Ko je prišel k prijateljem, ki so ga slišali jokati, so ga vprašali: - “Ali te je zelo bolelo?” - “Bolelo ni, toda oče mi je zdrobil vse cigarete, ki sem jih imel v zadnjem žepu...” 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. julij, 2023 Prijavi Napisano 6. julij, 2023 Kaj je višek arogance? Ko se voznik (premium rdeče premium Mazde CX-30) pelje skozi rdečo luč, ustavi pred policajem, odpre okno, tleskne s prsti in reče: "Račun, prosim." 3 Citiraj
Slivka Napisano 6. julij, 2023 Prijavi Napisano 6. julij, 2023 “Očka, očka, pridi hitro k oknu boš videl nekaj smešnega! Mami z avtom poriva garažo proti vrtu...” 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.