Sirius Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Mislim, da Segi ne bo zameril, ?e njegove posre?ene posnetke iz rubrike Male ?ivali... pove?emo tudi s to rubriko.Osebno menim, da gre za za huj?i problem od drog, po mojem gre za hudo obliko zastrupljanja.TU Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
ReDevil Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 Za snovalce tele rubrike - in Citiraj Dobrodo?li na forumu!
aleksander Napisano 7. december, 2006 Prijavi Napisano 7. december, 2006 Tkole tovar?ija (mo?ka), da boste vedli, da se je treba kdaj tudi malo vahtat http://video.google.com/videoplay?docid=1443458932338838012 Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
madmax Napisano 7. december, 2006 Prijavi Napisano 7. december, 2006 Tkole tovar?ija (mo?ka), da boste vedli, da se je treba kdaj tudi malo vahtat http://video.google.com/videoplay?docid=1443458932338838012 To sem ?e vidu ja! LOL Sam je pa vstrajen Citiraj
Sorti Napisano 7. december, 2006 Prijavi Napisano 7. december, 2006 Tkole tovar?ija (mo?ka), da boste vedli, da se je treba kdaj tudi malo vahtat http://video.google.com/videoplay?docid=1443458932338838012 2_2.wmv Citiraj
nisde Napisano 20. december, 2006 Prijavi Napisano 20. december, 2006 Dobr preberte znak! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 22. december, 2006 Prijavi Napisano 22. december, 2006 Denis, tale tvoj aktualni strip je dobr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 23. december, 2006 Prijavi Napisano 23. december, 2006 Denis, tale tvoj aktualni strip je dobr! Hvala hvala, jih mam ?e na zlogi! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 28. december, 2006 Prijavi Napisano 28. december, 2006 Takole pa se nisem nasmejal ?e lep ?as ...............?alostno toda resni?no Pravzaprav nisem nikoli razumel zakaj se seksualne potrebe mo?kih in ?ensk tako razlikujejo. In nikoli nisem razumel vsega ostalega sranja v zvezi z Venero in Marsom. Prav tako nisem nikoli razumel zakaj mo?ki razmi?ljajo z glavo, ?enske pa s srcem. Na primer: lepega ve?era prej?nji teden sva bila z ?ensko zve?er v postelji. Strast se je za?ela razplamtevati... Ko je ona naenkrat rekla:"Ne morem danes, nisem razpolo?ena... ?elela bi, da me samo malo dr?i? v naro?ju." Osupel sem rekel: "KAJ??... Kaj je zdaj pa to?" In nato je izrekla besede, ki se jih boji vsak normalen mo?ki na planetu: "Ti enostavno ne razume? moje ?ustvene potrebe ki jih imam kot ?enska, da bi zadovoljila tvoje fizi?ne potrebe ki jih ima? kot mo?ki." Na moj butasti pogled je odgovorila: "Mar me ne more? ljubiti tak?no kot sem in ne zaradi tega, kar po?nem s tabo v postelji?" Glede na to, da sem ugotovil, da ta ve?er ne bo ni? sem se obrnil na bok in zaspal. Naslednji dan sem poklical v slu?bo in sporo?il, da imam dopust in da bom ?as pre?ivel s svojo ?ensko. Najprej sem jo peljal na kosilo, nato pa ?e v velik nakupovalni center z velikim oddelkom za ?ensko garderobo. Poskusila je nekaj zelo dragih kompletov a ker se ni mogla odlo?iti katerega bi imela sem ji rekel, da ji bom kupil vse tri. Hotela je tudi ?evlje, ki bi se skladali s kompleti, in rekel sem ji, da ji kupim po en par za vsak komplet. Nato sva ?la ?e do oddelka z nakitom, kjer sem ji kupil par diamantnih uhanov. Da vam re?em ... bila je taakoo vzburjena. Ziher je pomislila, da sem tik na tem, da bankrotiram. Pomislil sem da me malo testira, ko si je za?elela ?e znojnice za tenis, ?eprav ?e v ?ivljenju ni dr?ala loparja v rokah. Mogo?e si je za?ela misliti, da jo malo zafrkavam ko sem samo rekel: "Seveda, draga." Od silnega vznemirjenja je bila tik na tem, da do?ivi orgazem. Nasmejana je kon?no rekla: "Mislim, da bi to bilo vse, pojdiva do blagajne." Komaj sem se zadr?eval, da nisem prasnil v smeh, ko sem ji rekel: "Ne morem danes, nisem razpolo?en." Obraz ji je pobledel, spodnja ?eljust pa se ji je spustila do kolen:"KAJ??" Nato sem ji rekel: "Samo sem hotel da DR?I? vse te stvari v naro?ju nekaj ?asa ... Ti enostavno ne razume? moje finan?ne probleme ki jih imam kot mo?ki, da bi zadovoljil tvoje potrebe po nakupovanju, ki jih ima? kot ?enska." In ko je ravno bila na tem, da me ubije s pogledom sem ji rekel: "Mar me ne more? ljubiti taksnega kot sem, temve? samo zaradi stvari, ki ti jih kupujem ?" O?itno tudi nocoj ne bo ni? ... tistemu ki se je to izmislil, ?e je pa resni?na pol pa DO TOKIA!!! Citiraj
ReDevil Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 Avtor tegale je mogu bit res glavca! Skratka noooooro! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 He he,to finto sn pa ?e sli?al,ampak je pa res svetovna! Kaki so kaj ?enski komentarji na to? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 He he,to finto sn pa ?e sli?al,ampak je pa res svetovna! Kaki so kaj ?enski komentarji na to? Ni jih... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Symon Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 "Mar me ne more? ljubiti taksnega kot sem, temve? samo zaradi stvari, ki ti jih kupujem ?" O?itno tudi nocoj ne bo ni? ... Citiraj
zemir Napisano 30. december, 2006 Prijavi Napisano 30. december, 2006 Ta je pa huda Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 3. januar, 2007 Prijavi Napisano 3. januar, 2007 Pa ?e nekej na temo (resni?na prigoda) kako se kupuje makino! Sta ?la moj mehanik in njegov kolega kupovat Pe?oja 206, mehanik je biv kot glavni pogajalski maher, na tem podro?ju se je res izkazal! Prodajalec je bil sin - v maminem imenu. In je bila sprva cena nastavljena na 2 M sit, pa se za?nejo pogajanja, mehanik ponudi 1.9 M, prodajalc kli?e mamo, ta re?e da ne, da za tak drobi? ga pa ne da. Sledi ponudba mehanika miljon osmsto pedst plus ?e par stvari, in sicer: "zraven vam damo ?e debevga zajca, mjhnga psa, ter velicga ma?ka! :ne vem: Pa sine ves zmeden kli?e mamo, da mu zdej poleg ke?a 1.85 M ?e neke ?vali ponujajo za dodatek, v tistem pa mama vidi, kam pes taco moli (da je o?itno na poti do nje cev ZOO) in re?e; "OK 1.85 M, samo nikar mi pa nobenih ?vali vozit, ti sam dnar ?imprej dobod, pa dam prid, brez raznih zajcev, psov in ma?kov!" Mislm da pri takih "?ivalsko" neizprosnih pogajalcih bi se ?e vsak vdal v ni?anje cene! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 3. januar, 2007 Prijavi Napisano 3. januar, 2007 Sta ?la moj mehanik in njegov kolega kupovat Pe?oja 206 A je bil kolega Mario? Citiraj
ReDevil Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Ko je blo neki govora o ?rnogorskih urnikih, pol je tut tole kr u kontekstu, vsak vonabi direktor?k! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Napisano 8. januar, 2007 Ko je blo neki govora o ?rnogorskih urnikih, pol je tut tole kr u kontekstu, vsak vonabi direktor?k! loooooooooooooooooooooooooooooooooooool Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 10. januar, 2007 Prijavi Napisano 10. januar, 2007 Ko je blo neki govora o ?rnogorskih urnikih, pol je tut tole kr u kontekstu, vsak vonabi direktor?k! Tok hude slike pa ?e neki ?asa nism vidu!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 10. januar, 2007 Prijavi Napisano 10. januar, 2007 Ko je blo neki govora o ?rnogorskih urnikih, pol je tut tole kr u kontekstu, vsak vonabi direktor?k! Ej a "Fizi?ki radnik" je tud ?rnogorc? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Sirius Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 Ej a "Fizi?ki radnik" je tud ?rnogorc? Ne, to je "Slovenec" v letu 2025. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
zemir Napisano 11. januar, 2007 Prijavi Napisano 11. januar, 2007 Ne, to je "Slovenec" v letu 2025. Sej se mi je zdelo ?udno ker dela. Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 > Stvari, ki jih lahko po?nete medtem ko ?akate na zeno v nakupovalnih> centrih:>> - Vzemi 50 skatel kondomov ter jih naklju?no pome?i v vozi?ke, medtem> ko ljudje ne gledajo.>> - Na oddelku z urami nastavi vse budilke da pri?nejo zvoniti z> zamikom po 1 minuto ena za drugo.>> - Naredi ?rto s paradiznikovim sokom, ki vodi do zenskega stranis?a.>> - Premakni opozorilo "POZOR, SPOLZKA TLA!", tam kjer je na tleh laminat.>> - Postavi sotor na oddelku z opremo za kampiranje, povej ostalim> ljudem da bos malo zadremal; povabi jih da ti se pridruzijo ter naj> prinesejo s seboj blazine za pod glavo z oddelka s posteljami.>> - Ko te prodajalec vprasa ?e ti lahko pomaga, pri?ni jokati ter ga> vprasaj: "Zakaj me ljudje ne morejo pustiti pri miru?">> - Poglej naravnost v nadzorno kamero kot da se bi gledal v ogledalu> in si ?isti nos s prstom.>> - Na oddelku za lov, vzemi pusko v roke ter prodajalca vprasaj kje> prodajajo> tablete proti depresiji.>> - Ko slisis sporo?ilo iz zvo?nikov, se vrzi na tla, zvij se ter> skr?i roke in noge k sebi ter zakri?i: "NE! ze spet ti ?udni glasovi.">> - Pojdi v kabino za pomerjanje obleke ter po par minutah zakri?i: "Hej!> Tukaj je zmanjkalo toletnega papirja.> Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
madmax Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 > Stvari, ki jih lahko po?nete medtem ko ?akate na zeno v nakupovalnih> centrih:>> - Pojdi v kabino za pomerjanje obleke ter po par minutah zakri?i: "Hej!> Tukaj je zmanjkalo toletnega papirja.> Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2007 Prijavi Napisano 12. januar, 2007 ?e prej se mora? pa pol ure matrat in stokat in porivat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.