Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 7 urami je Tilen5 napisal:

FB_IMG_1691745245992.jpg

Najlepš na tej sliki je špegu od volvota😂

N7rRRL1.jpg

Napisano

image.png

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano

Most bo povezal oba bregova reke Meže.

[Marjan Šarec, obrambni minister, ob odprtju mostu na Prevaljah]

Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Most bo povezal oba bregova reke Meže.

[Marjan Šarec, obrambni minister, ob odprtju mostu na Prevaljah]

Tole razlago bi pa tudi sam rad slišal. Skozi Prevalje teče Meža, ki ima levi in desni breg preko katerega lahko postaviš most. :nevem:

Da se ti ni žička precvikala.

33112_1.png

Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

Da se ti ni žička precvikala.

😅

lp

Thomas

image.png

Napisano

image.jpeg

• Všeč 2
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Keep calm and carry on, darling...

Ta zanos ne smeš nikakor prekinit in se it mačističnih nasvetov, da dela neki narobe.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Xiaomi je glavna znamka in je tudi ponavadi najdrazji... Redmi je cenejsa opcija, Realmi je budget varianta (torej se malo cenejša opcija)... Poco pa naj bi bila "performance" serija ... So si pa po specifikacijah velikokrat zelo podobni ... in pri iskanju ustreznega modela lahko nastane mala zmesnjava ... in je veliko enega klikanja ...     
    • 40 let od krstne zmage Ayrtona Senne v formuli ena WWW.RTVSLO.SI Pred natanko 40 leti je nadobudni brazilski dirkač Ayrton Senna v poplavljenem Estorilu dobil dirko formule ena za VN Portugalske. To je...  
    • Ne...samo Xiaomi😄😉....hec,hec😄    Da ne bo pomote,k ne vem koliko veš...Xiaomi so tri klase:Poco,Redmi in Xiaomi.   Za druge firme,pa naj kdo drug kaj napiše...jaz nimam z drugimi izkušnje...sin ima trenutno Samsung S22 (se mi zdi🤔),sam nič kaj dost ne govori o tem....baterija pa vem,da ni bog ve kaj🧐
    • Bom rekel...ne nujno... Veliko je tudi odvisno,kaj uporabljaš za "zaščito" telefona. Tašča,k je bolj "uničujočega karakterja"😅 in žena...njima sem kupil malce boljše ovitke z pravim usnjem...res top👍  I just found this on AliExpress:  €16.45 | For  For Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 4G 5G Luxury Dot Genuine Leather Case For Redmi Note 13 13 Pro Plus Wallet Phone Cover https://a.aliexpress.com/_EJkurrW   Jaz in hčerka pa take enostavne... I just found this on AliExpress:  €3.17 | Mi 12 Mi12 X 12x Pro Case Luxury Original Square Liquid Silicon Lens Protection Soft Phone Cover For Xiaomi Mi 12 Mi12 X 12x Pro https://a.aliexpress.com/_EvWk0Ag   Jaz pa ko grem od doma...predvsem zaradi službe...na vlaku al na lokomotivi...se vcasih mudi,in ko greš skoz "brižito" prec "pokneš" ob zelezo....pa skoz uporabljam tok za na pas (črnega seveda)...sem se že nekdaj navadil na to,in mi je veliko bolje kot direkt v žep... I just found this on AliExpress:  €3.55 | Outdoor Camo Bag Tactical Phone Holder Sport Waist Belt Case Waterproof Nylon EDC Sport Hunting Camo Bags in Backpack https://a.aliexpress.com/_Euv9F4C
    • Še kaj podobnega, kot xiaomi? Kšna nepoznana znamka, da ima dobre telefone?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.