Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar Na koncu sestanka direktor vpraša: - "Še kakšno vprašanje?" - "Ja, a vi je#ete še koga drugega razen nas?" 3 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar - "Ljubica, kaj naj ti kupim za rojstni dan?" - "Saj ni nič treba." - "Veš, da sem o tem že cel teden premišljeval pa sem bil enakega mnenja..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar - "O, Joža, tebe pa že celo večnost nisem videl. Pridi, greva na pijačo. Boš pil pivo ali radensko?" - "Odvisno." - "Od česa pa?" - "Odvisno, kateri plača." 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar - "Oče, imam tak problem, ki ga zmoreš rešiti samo ti." - "In kakšen je ta tvoj problem?" - "Brez denarja sem..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar Kako na Gorenjskem popisujejo prebivalstvo? Po cesti navzdol zakotalijo kovanec za en euro... 1 Citiraj
Matick Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar pred 1 minuto je Slivka napisal: Kako na Gorenjskem popisujejo prebivalstvo? Po cesti navzdol zakotalijo kovanec za en euro... Drag popis. Kovanec za 10 centov se kotali čist isto kot pa za 1€ 3 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar - "Tule imate recept za zdravilo. Jemljite ga na osem ur po eno kavno žličko." - "Hvala. A bi mi lahko napisali še recept za uro in žličko?" 2 Citiraj
Jest Napisano 18. februar Prijavi Napisano 18. februar 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 22. februar Avtor Prijavi Napisano 22. februar Nekak bi rekel, da ni blondinka 4 Citiraj
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar - "Tako sem zaljubljen v Lenko, da ne vem, kako bi ji to povedal." - "Ko jo boš srečal ji reci, da jo imaš tako rad, da še jesti ne moreš več." Ko zaljubljenec spet sreča Lenko, zardi in ji plaho reče: - "Lenka, ko te zagledam, me mine ves apetit..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar - "Ja, kaj si pa ti ves v modricah?" - "Smo se pogovarjali o miru v svetu. Potem je beseda dala besedo in..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar - "Joža, a že spiš?" - "Ne še." - "Jutri grem v trgovino in bi si rada kupila nov plašč..." - "Daj mi mir, a ne vidiš, da spim!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Mož in žena gresta na križarjenje z ladjo. Po nekaj dneh vožnje prihiti v ženino kabino in ves paničen kriči: - "Žena! Potapljamo se!" - "Pa kaj se razburjaš, saj ladja ni najina..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar - "Žena mi je pobegnila z vsem denarjem. Se človeku sploh lahko zgodi še kaj hujšega?" - "O, seveda se lahko." - "Kaj pa?" - "Da se ti vrne in to brez denarja..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar - "Letos sem ženi dovolil, da gre na nudistično plažo." - "Toda, Joža, vedno si govoril, da je za tebe, pristnega Gorenjca nedopustno, da tam žena razkazuje vse, kar ima." - "Res sem rekel nekaj takega, ampak tokrat nisem imel izbire." - "Zakaj nisi imel izbire?" - "Samo pomisli! Baba si je hotela kupiti trojne nove kopalke!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar - "Mojca, kaj bi ti moral dati, da bi te lahko pobožal?" - "Narkozo..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar - "Le kaj te je prijelo, da si se poročil s sosedovo Špelo?" - "Zakaj pa naj se ne bi? Je kaj narobe?" - "Narobe sicer ni. Le toliko je stara, da bi ti lahko bila mati." - "Že, že. Toda njena pokojnina je še enkrat večja kot moja plača..." 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.