Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Pride Gorenjec iz službe prezgodaj domov in na dvorišču zagleda kombi vodovodarja. Sam pri sebi si Gorenjec reče: - "Ah, ko bi bil vsaj njen ljubimec..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Na Dolenjskem je bla ena ohcet. Izbruhnil velik pretep med obema družinama. Ko so jih razdvojili, so policaji začeli zasliševati vse sodelujoče in priča neveste je povedal sledeče: - "Ko je bil končan poročni obred, sem zaplesal prvi ples z nevesto. Po prvem plesu je muzika kar igrala, pa sem zaplesal se en ples z njo..." - "Ja in ...?" - "Ja, muzika je igrala se kar naprej in jaz sem tudi plesal z nevesto se naprej." - "Ja, povejte že, kako se je začel pretep!" - "Ja, no po četrtem plesu z nevesto, pa kar naenkrat skoči ženin k nama in z vso silo brcne svojo ženo med noge!" - "Uf, to je moralo pa boleti!" - "Bolelo, bolelo, pa še kako, saj mi je zlomil kar tri prste na roki..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Tajnici neke firme v Novi Gorici se pogovarjata in ena reče: - "Včeraj me je šef peljal v Ljubljano!" - "Potem ti je verjetno pokazal zmaja?" - "Ja, že na Ravbarkomandi..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec - "Kakšna je razlika med puško in strojnico?" - "Ko se oglasita je takšna kot med možem in ženo..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Kdaj gre Dolenjec trezen iz gostilne? Kadar časti Gorenjec... 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec - "Oprostite, ali so te ribe sveže?" - "Saj vidite, da so še žive." - "Saj je tudi moja žena še živa, sveža pa že dolgo ne..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Zbudi mož ženo in reče: - "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je. " - "Daj pusti me še spati, vidiš, da sem zmatrana." - "Daj vstani. Poglej, kako lep dan je." - "Daj pusti me pri miru, jaz bi še spala. - "Daj vstani, poglej, kako lep dan je." - "Pa kaj me briga, kako lep dan je, jaz bi še spala..." - "Ja, a nisi rekla, da boš enega lepega dne šla?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) Koliko Slovencev je potrebnih za zamenjavo žarnice? Dvanajst! Eden jo zamenja, ostalih enajst pa jih igra nogomet... Popravljeno 28. marec od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec (urejeno) Kapitan Titanika pove ostalim potnikom po mikrofonu: - "Zadeli smo ob ledeno goro. Zaradi tega vam moram povedati dve novici. Dobro in slabo. Katero naj povem prvo?" - "Najprej slabo!" - "Potopili se bomo." - "In dobra?" - "Za to bomo dobili 11 oskarjev..." Popravljeno 28. marec od Slivka 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Kateri avto lahko vozite 120 km/h po makadamu? Službeni... 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec - "Sinko, štorklja ti je prinesla sestrico!" - "Marička, pri vseh teh dobrih puncah ki skačejo okoli, se moj stari spravi na štorkljo..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Politiki in plenice imajo eno skupno lastnost. Oboje je potrebno redno menjati in to iz istega razloga... 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Kirurg pripravnik si zadovoljno umiva roke. Starejši kolega ga pobara: - “Kako pa kaj operacija?” Novinec prebledi: - “Operacija?! Jaz sem pa mislil, da je obdukcija…” 1 Citiraj
Boss Napisano 28. marec Avtor Prijavi Napisano 28. marec Pred eno uro je Slivka napisal: Kirurg pripravnik si zadovoljno umiva roke. Starejši kolega ga pobara: - “Kako pa kaj operacija?” Novinec prebledi: - “Operacija?! Jaz sem pa mislil, da je obdukcija…” A to je vic al zapis po resnični zgodbi? 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. marec Prijavi Napisano 28. marec Hja, lahko greš k Ciganki, da pogleda v kristalno kroglo, lahko pa počakaš, če bodo mediji kdaj kaj takega objavili. Drugače, mislim, da ne boš zvedel resnice... 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. marec Prijavi Napisano 29. marec - "Mami, kako pridejo pa slončki na svet?" - "A slončki? Jaa, torej, emm, ..." - "Samo ne reci, da njih tudi štorklja prinese..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Moški, ki pravijo da je žensko mesto v kuhinji, očitno ne vejo kaj bi z njo počeli v spalnici... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april - "A si povedal direktorju da s tvojo plačo ne moreta dva preživeti?" - "Sem." - "In kaj je rekel?" - "Naj se ločim..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april - “Šef, desno vzvratno ogledalo sem po nesreči polomil.” - “Kaj še čakaš? Zamenjaj ga!” - “Sem že poskusil pa ne gre, ker tovornjak leži na njem...” Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično... Možakar je kupil "avto" za 3.500€ in vanj vgradil ozvočenje za 2.000€... 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. april Prijavi Napisano 2. april - "Pri nas imamo pa novega psa. Obišči me kaj, da ga boš malo pobožal." - "Ali nič ne grize?" - "Ne vem, to bi tudi jaz rad izvedel..." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.