Boss Napisano 6. april Avtor Prijavi Napisano 6. april Tole sodi kr v to rubriko - sploh k take frise poka. 😂 Na Nizozemskem aretirali Greto Thunberg | 24ur.com WWW.24UR.COM Nizozemske oblasti so aretirali Greto Thunberg in druge podnebne protestnike iz skupine Extinction Rebellion, ki so blokirali avtocesto v... 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Moja stopnja sarkazma je prišla do točke, ko niti sam ne vem več, a se hecam al mislim resno... 1 Citiraj
Liuch Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Na mladih svet stoji 😅https://youtube.com/shorts/-5FPlmpPKq4?si=5KgezPJJWaeqiLpS 1 2 Citiraj
NevLado Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april dne 6. 4. 2024 ob 18:15 je Boss napisal: Tole sodi kr v to rubriko - sploh k take frise poka. 😂 Na Nizozemskem aretirali Greto Thunberg | 24ur.com WWW.24UR.COM Nizozemske oblasti so aretirali Greto Thunberg in druge podnebne protestnike iz skupine Extinction Rebellion, ki so blokirali avtocesto v... Polovica sveta v vojni, folk umira na dnevni bazi v dosegu 1 tanka dizelskega goriva; na vzhodu otroci pr 10ih letih šivajo šulne da preživijo, v afriki bi šivali pa nimajo, sever evrope pa.... hrana iz gobca vn visi, zadrogiran vsak tadrug, važno da se protestira za neko x z y stvarse mal pizdimo da mamo premal plačane jobe, stavke gor dol, na severu fosilna goriva klinci palci Žalost, res žalost 2 Citiraj
Alex Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Evo, so odkrili teoretiki zarot od kod saharski pesek pri nas. V bistvu to sploh ni saharski pesek. Naslednjič vam bodo baje razložili, da dež v bistvu sploh ni dež. 5 Citiraj
Jest Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april 5 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april pred 23 minutami je Jest napisal: Ja res, že takrat je blo grdo.... 🫣😉 1 1 Citiraj
Jest Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 14. april Prijavi Napisano 14. april 4 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Nevem... ali ta slika mogoce bolj paše v temo o prigodah na cesti ... Najdeno na spletu... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Vsak dan nabiram svežo zelenjavo! Pa jo dam svinjam, da naredijo okusno slanino... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Prodam Savine zimske gume! Prevzem po 14ih, ko gre Savo na popoldanski šiht... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Ko se je žena pozno zvečer vrnila s sestanka ob kavici, jo je mož vprašal: - "O čem pa se pogovarjate med seboj same ženske?" - "O istih stvareh kot vi moški ob točilnem pultu!" - "Pa vas ni nič sram?"null 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april (urejeno) Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl tega tole: Mož jma 22 vozil in usega skupi 18 clindrov. An še hvale se s tem... Popravljeno 15. april od Slivka 4 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april V Ameriki rečejo: "Good night, my love!" V Angliji rečejo: "Sweet dreams, darling!" Pri nas pa: "Ka si zaklenla vrata?" 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Mož izve, da žena in ljubica odhajata na isti seminar v Portorož. Malo ga zaskrbi, a saj se ne poznata, vse bo v redu. Ko se obe vrneta, se odloči vsako zase vprašati, ali sta se morda spoznali. Najprej se pogovori z ženo: - “Imaš kakšne slike s seminarja, jih lahko vidim?” Žena pokaže fotografije na telefonu, na eni od njih ljubica. Vpraša nonšalantno: - “Kdo je pa tale?” - “Ne vem, ampak obnašala se je kot poceni kurbica, vsak večer je pila, plesala po mizah, živa groza.” Naslednji dan sede z ljubico. Ista zgodba: - “Imaš slike, jih lahko vidim, ..." Na neki sliki njegova žena. Spet nonšalantno vpraša: - “Kdo pa je tale?” - “Ne vem kako ji je ime, ampak neka fina ženska, prišla je z možem, tri dni nista prišla iz sobe...” 5 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Bojan in Peter sta sodelavca. Bojan prosi Petra za pomoč pri prekrivanju strehe. Ko prideta k Bojanu domov, Bojan izkaže svoji ženi veliko ljubezni in pozornosti, kar Petra preseneti. Bojan razloži, da so nasveti psihoterapevta osvežili njun zakon. Navdušeni Peter se odloči posnemati Bojanovo vedenje in ko pride domov, objame svojo ženo in ji izkaže ljubezen. A namesto sreče, žena začne neutolažljivo jokati. Ko jo Peter vpraša, kaj je narobe, žena odgovori: - “To je najhujši dan v mojem življenju! Najprej je Janezek padel s kolesa in si zvil gleženj, potem se je pokvaril pralni stroj in smo imeli poplavo v kopalnici. Zdaj si pa še ti prišel domov pijan...” 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Andrej je star že 40 let, pa še vedno nima dekleta. Nekega dne ga prijatelj Vlado vpraša: - “Kako to, da pri tvojih letih še vedno nimaš žene. Vsi ostali iz družbe smo že poročeni, ti pa dekleta menjavaš kot po tekočem traku!” - “Tega pa nisem sam kriv. Katerokoli dekle pripeljem domov za mojo mamo ni dobra.” - “No, potem moraš pa najti dekle, ki bo podobna tvoji mami” Čez nekaj tednov se ponovno srečata. - “In? Si našel dekle podobno tvoji materi?” ga vpraša Vlado - “Seveda sem. Popolnoma tak karakter ima kot moja mama. Ko sem jo pripeljal domov in jo je mama spoznala je bila zelo zadovoljna in jo je z veseljem sprejela.” - “Se bosta torej poročila?” - “Kje pa. Moj oče jo sploh ne prenese!” 2 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april - “Mislil sem, da si vegetarijanec!” - “Saj sem!” - “Zakaj pa potem ješ kokoš?” - “Iz maščevanja. Pojedla mi je vso solato...” 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april Uradnik sedi na stolu v zobozdravstveni ordinaciji in stoka: - “Joj, doktor, kako strašno me boli zob!” Doktor mu pregleda zobovje, stopi do svoje mize, vzame v roke formular in ga ponudi uradniku: - “Izvolite. Pojdite domov, izpolnite te formularje in mi jih pošljite po pošti. Plačajte še takso. Po mesecu do dveh vas bom ponovno poklical...” 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.