Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april - »Zakaj ti vedno mižiš, ko piješ pivo?« - »Zdravnik mi je rekel, da alkohola niti pogledati ne smem več...« Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Moj trebuh in jaz sva dolgo rasla skupaj. Potem je trebuh nekoliko ušel izpod nadzora … Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april (urejeno) Ne bi se čudil, če bi nekega dne potrkali na moja vrata in rekli: - "Dober dan, prišli smo po ledvico." - "Kašno ledvico??" - "Tisto, ki ste jo donirali, ko ste kliknili NEXT, NEXT, I Agree!" Popravljeno 29. april od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Končno sem tudi jaz kupil novi avto. Sicer vsi trdijo, da bi bil črni lepši, ampak pri nas so vsa vozila modra - pa je tudi ta... 1 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april - "Žena, pustil bom ta poklic šoferja, to ne gre več. Je#%jo me pri natovarjanju, je#% me šef, je#% me policija, je#% me carina, ..." - "A ti misliš, da mene pa nihče ne je#%, ko tebe ni doma?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Ženske so kot avto: starejše kot so boljši servis rabijo... 3 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Lahko je vam mene poslati v tri pi#%e materine. Pošljite vi mene rajši na morje... 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Ženske so kot tole vreme: malo tople, zmerno oblačne, pretežno vlažne in predvsem nestabilne... Citiraj
Boss Napisano 29. april Avtor Prijavi Napisano 29. april pred 2 urama je Slivka napisal: Ženske so kot tole vreme: malo tople, zmerno oblačne, pretežno vlažne in predvsem nestabilne... ... redno tudi pihajo in občasno grmijo in bliskajo. Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Trenutno sem NLP! Nenaspani ležeči objekt... 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Ko se je izkazalo, da imajo ženske, ki ne nosijo modrčka, daljše prsi, so nekateri moški začeli hoditi naokoli brez gat... 5 Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april - "Rada bi prijavila, da me je nekdo posilil." - "Kako posilil?" - "Uuu, zelo dobro..." 2 Citiraj
Boss Napisano 30. april Avtor Prijavi Napisano 30. april pred 1 uro je Slivka napisal: Ko se je izkazalo, da imajo ženske, ki ne nosijo modrčka, daljše prsi, so nekateri moški začeli hoditi naokoli brez gat... ... in zdaj imajo moda do tal. Le kdo bi si želel tega? 3 Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Mi nismo niti PRO-evropski narod niti PRO-ruski narod. Mi smo PRO-padli narod... 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april - "Kiklo imaš prekratko, boš hlačke pokazala, če se skloniš." - "Ne, ne bom, ker jih nisem oblekla..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Z menoj mora biti nekaj narobe. Ko pogledam to sliko - ne razumem ne vegetarijancev ne pedrov... 1 4 Citiraj
Bini Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april pred 8 minutami je Slivka napisal: Z menoj mora biti nekaj narobe. Ko pogledam to sliko - ne razumem ne vegetarijancev ne pedrov... Ej @Slivka ka maš picnik doma... 1 Citiraj
skritikrt Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Za kaj samo ženske fašejo celulit? Za to,ker je to grdo. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.