Slivka Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Počasi postajam plešast. Pa saj niti ni čudno. Za las da sem končal šolo, za las da sem dobil dobro službo, za las da sem dobil dobro ženo, za las da sem se izognil kreditom, ... ... ... In tako las po las... 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Sem gledal en dokumentarec o stari Grčiji. Eee, to so bile žene. Možje so šli v vojno in so jih čakale po 15 let. Zdaj pa gre mož v pekarno, pa sosed že zajaha... 3 Citiraj
FuManchu Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj pred 4 urami je Slivka napisal: Postelja pa verjetno nad napo 🤣 Citiraj
Slivka Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Dve besedi, ki odpirata vsa vrata: rini in vleci... Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj - "Dovolj mi je vsega! Nočem biti več 'druga violina' v tvojem življenju!" - "Glede na to, kakšna si, bodi vesela, da si sploh sprejeta v orkester..." Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Samo kot zanimivost: če greste vsak dan v službi za 10 minut srat, vas bodo v enem letu plačali skoraj 42 ur (en cel teden) samo za sranje... No, resnici na ljubo: nekateri v službi delajo sranje brez da grejo na stranišče. Še najmanj škode naredijo če so na stranišču... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Sem po nesreči zvrnil eno 700 let staro vazo. So naredili tak direndaj, kot da bi bila nova... 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Shujševalna kura mi ni nikoli pomagala. Pohana pa vedno... Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Življenje je kot trofazni sistem pri elektriki: - rojstvo je prva faza - otroštvo in mladost druga faza - delovna doba je tretja faza - penzija je nula - sledi pa ozemljitev... 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Pridem v restavracijo, pa je bilo vse zasedeno. Gledam, čakam, pa se domislim. Vzamem mobitel in na ves glas rečem: - "Pridi hitro, zdaj je tu z drugo!" Takoj se je sprostilo šest miz... 2 Citiraj
Bini Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 2 minutama je Slivka napisal: Pridem v restavracijo, pa je bilo vse zasedeno. Gledam, čakam, pa se domislim. Vzamem mobitel in na ves glas rečem: - "Pridi hitro, zdaj je tu z drugo!" Takoj se je sprostilo šest miz... Stari dobri štos.... 😂🤣😉 Citiraj
godlike Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 23 urami je Slivka napisal: Jaz se pa vprašujem, če je mogoče na stropu še ročka za tuš. Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj - "Moj dedek je tudi delal za partizane. Leta 1944 je z vilami sklatil nemškega pilota." - "Ma ne me basat! A z neba?" - "Ne, z babice..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Me ustavi policist: - "In kaj ste danes pili?" - "Ne vem. Sem dal hladit v vodo, pa je nalepka dol padla..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Slovenija je najstabilnejša država na svetu! Že 30 let se nismo premaknili nikamor... 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Kupil sem si električni avto. Zaenkrat se furam samo po garaži. Za na cesto je kabel prekratek... 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Um mi pravi: "Vstani in naredi kaj koristnega zase!" Telo pa mi govori: "Ne poslušaj budale..." Citiraj
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Ne vem, zakaj, ampak zdi se mi, da smo nekaj zgrešili... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Ugotavljam, da imam hibridno plačo! Pol jo gre za nafto, pol pa za elektriko... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.