Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Iščem ženo, da je kot Mazda 2: - da je letnik okoli 2004 - da ni udarjena (ne psihično ne fizično) - da malo porabi 2 Citiraj
Bini Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj pred 3 minutami je Slivka napisal: Iščem ženo, da je kot Mazda 2: - da je letnik okoli 2004 - da ni udarjena (ne psihično ne fizično) - da malo porabi Ta bo pa težka..... 🥴 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Zakaj sva z ženo še vedno poročena? Jutro po poročni noči mi je zagrozila: - "Če me kdaj pustiš zaradi mlajše se bom poročila z njenim očetom in ti bom postala TAŠČA…" 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Običajno se ne hvalim z dragimi potovanji, ampak ravno sem se vrnil iz Petrola... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Korenje ti izboljša vid. Ampak, dragi moji, šnops ti ga pa podvoji... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Sinoči je tako močno pihala burja, da sem se zjutraj zbudil pri sosedi. Grozno... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Moški pogovor - “Ej,kje si?” - “V peklu!” - “Ko tvoj hudič zaspi pridi ven greva na pivo…” 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj - "Tata, kaj je to pravi moški?" - "To je, sinko moj, ko nekdo skrbi za svojo družino, se za družino žrtvuje, dela na vse strani, poskrbi za vse,..." - "Se pravi mami." - "Ja." 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Srečam sodelavca: - "Ti, kaj je pa ta buška na tvoji glavi?" - "Eh, včeraj grem proti postelji pa na tleh zagledam eno stonogo. Pa jo z vso ihto pohodim. Pojma nimam s čim me naenkrat žena kresne po glavi in kriči, da sem ji uničil trepalnico..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Če vzamete stanovanjski kredit, ga boste odplačevali 30 let. Če oropate banko, vas iz zapora spustijo čez 10 let. Spremljajte me za še več finančnih nasvetov... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Če bi se leasing v Sloveniji ukinil, potem sploh ne bi bilo več nobene gužve na cestah... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj To poletje se bom hladil z bankomatom. Tam je vedno minus... 2 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Od vseh zdravnikov so najuspešnejši PSIHIATRI. Njihovi pacienti vladajo svetu... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Sem pisal Božičku, da bi letos rad debel bančni račun in suho telo. Očitno je nekaj pomešal... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Ne maram dlakavih žensk. Samo, ko pa nima dlake na jeziku, pa spet ni prav... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Mi piše ena mlada sodelavka: - "A greva v savno? Ko bi me videl golo, bi se ti kar srce ustavilo." Takoj sem jo blokiral. Zdravje je vendar najpomembnejše... 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Razmišljam, da bi si kupil psa in mu dal ime Audi. Potem bi lahko rekel sodelavki: - "Zvečer se z Audi-jem oglasim pri tebi..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Včasih sosedje ustvarijo take zgodbice ,da ko jih slišim o sebi, sem še sam navdušen, kako pestro živim... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Ne razumem parov, ki se skregajo in na fb takoj napišejo, da so samski. Jaz se tudi skregam z materjo, pa ne napišem, da sem sirota... 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Pri naši hiši nikoli ne smeš rečt, da ti je dolčas. Avtomatsko greš po drva za peč... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj - "Helou, kva delaš?" - "Evo... eni bejbi ovohavam lase, druga me mrcvari s petko…" - "Dobro. Poklič me, ko boš dol s avtobusa…" 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.