Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Moškim je zelo všeč, če ženske nosijo kratke, oprijete in seksi oblekice z globokim dekoltejem - pod pogojem, da to niso njihove hčerke... 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj (urejeno) Rabim en nasvet! Imam srečo, da bom letos prost 21 dni, se pravi kar dolg dopust. In bi šli nekam, kjer je mirno in ni gneče. Po možnosti na morje. V idealnem primeru bi to bila all inclusive varianta oddiha. Nameravam porabiti približno 3.000 do 5.000 € za namestitev in hrano. Cilj je sprostitev, počitek in uživanje. Ali kdo ve, kje bi lahko dobil denar? Popravljeno 31. maj od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Dve besni ženski kričita name. Ena kriči "Ti bom že pokazala!", druga kriči "Ti bom že dala!". Jaz pa stojim pred njima, premišljujem in ne vem, katero naj izberem... 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Če želite, da vas spremlja sreča, vsi vplačajte po 100€ na moj transakcijski račun. Nikar ne prekinjajte te verige sreče... 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Že pol leta gledam vaje za hujšanje, pa nisem še čisto nič shujšal... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Razlagam ženi: - "Ne se sekirat, če moški tekamo za vsako, ki jo srečamo. Tudi za žogo tekamo, pa ko jo ulovimo, jo brcnemo." Pa mi žena odgovori: - "Ne si domišljat, če ti rečem, da sem zaljubljena vate. Ženske se zaljubimo tudi v čevlje, pa potem nabavimo še pet drugih parov, tako, za vsak slučaj." Včasih je mogoče boljše, če sem tiho... Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Zadnjič sta se dva Bosanca po tleh valjala, so sta zvedela, da je Kekec Mojco za kito vlekel... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Prvič sva se dobila na pijači in ko sem jo videl, sem takoj vedel kaj bom pil. Ona si je naročila sok, jaz pa coofe to go... Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Sem tako dobro gasilko prejle videl, da me je prijelo, da bi kar sam hišo zakuril... Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij (urejeno) V horoskopu mi piše; nekdo vas bo zapeljeval v službi. Jaz pa na bolniški, stomater, spet sem izvisel... Popravljeno 3. junij od Slivka Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Ko nekdo reče: "ločen sem", kaj mu odgovoriš? A mu rečeš "žal mi je" al mu rečeš "me veseli"? 1 Citiraj
Boss Napisano 3. junij Avtor Prijavi Napisano 3. junij pred 49 minutami je Slivka napisal: Zadnjič sta se dva Bosanca po tleh valjala, so sta zvedela, da je Kekec Mojco za kito vlekel... A spet tale spolna fluidnost al mogoče nebinarnost... Se pravi je lahko Mojca celo trans. Ker hetero človek bi pričakoval, da Mojca vleče Kekca za kito. Citiraj
Slivka Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Neka čudna fluidnost, ker, če sem prav poučen, je Mojca imela celo dve kiti... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Se odpravim na en pogreb, pa ker mi ni bilo točno jasno, kje je to pokopališče, nastavim navigacijo. Je bilo kar precej neprijetno, ko sem pripeljal pred pokopališče in je navigacija rekla: - "Prišli ste na svoj cilj." 4 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Župnik popravlja ograjo in zabija žeblje. En mulc ga gleda. - “Fantek, tebe pa zelo zanima kako se popravlja ograjo, a ne?” - “Ne, zanima me kaj boste rekli, ko se boste po prstih udarli... “ Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij - "Ooo, sodelavka, nova bluza?" - "Ja, nova. Hvala. In, samo toliko, da veš, pod bluzo nimam ničesar." - "Ah, ne sekiraj se, saj bo še zraslo..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij V turistično agencijo vstopi moški in vpraša: - "A imate za mojo ženo kak miren turističen kotiček v Alpah, ki je povezan s plazovi?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Da bi vstal, potrebujem kavo. Da skuham kavo, moram najprej vstati. Skrbi in težave že od ranega jutra... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij V slovenski politiki bi moralo biti več kmetov. Ker kmetje takoj vemo, kateri prasec dela škodo... 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.