Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Me kliče kolega iz zapora in me vpraša, kaj delam? Kaj delam? Zijam skozi okno, tako kot ti! Kaj naj pa v tem dežju počnem... 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Sem načrtoval, da bom danes klimo preizkusil, ampak, kot kaže, bom kaminsko peč zakuril... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij (urejeno) Sem dobil izvid zdravniškega pregleda. Zdravnik mi predlaga, da pazim nase in se izogibam nesrečam, saj baje rezervnih delov za stare modele, kot sem jaz, ni več na zalogi... Popravljeno 12. junij od Slivka Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Iščem enega krovca, ker imamo v službi neke težave s streho. Pa se prikaže tale oglas: Vse sorte sem že videl, ampak "avtomobilski žebljički"... So to žebljički, ki se zapičijo v avtomobilsko pnevmatiko? Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Moška beseda je zakon! Toda ženska beseda je sprememba in dopolnitev zakona... Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij - "Halo, mami, opekel sem se na vroče olje. Kaj naj naredim?" - "Loči se od tvoje tepke in najdi tako, ki se znajde v kuhinji..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij - "Zakaj imaš tako malo prijateljev?" - "Zaradi bolečin v hrbtenici!" - "Ne razumem." - "Težko se pripognem, da bi komu lezel v rit..." Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Tisti, ki imate revmo: kakšno bo kaj vreme ta teden? Samo vam še lahko človek verjame... Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Vprašanje lastniku apartmaja: - “Svojega psa bi rad vzel s seboj, je lepo vzgojen, ne bo povzročal težav. Te moti?” Takole je odgovoril lastnik: - “Že leta oddajam stanovanja in pes mi še nikoli ni ukradel niti ene brisače, rjuhe ali slike s stene. Še nikoli mi ni bilo treba klicati policije, ker se je pes napil in povzročil škandal sredi noči, še nikoli se ni zgodilo, da pes ne bi plačal računa. Zato z veseljem pozdravljam vašega psa, in, če jamči za vas, lahko pridete tudi vi.” 2 Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Moram našo nono vprašat, s čim je danes futrala kokoši... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Dedek je prišel k zdravniku: - "Doktor, imam velik problem: povzpnem se na prvo, dobro je... Splezam na drugo, ni slabo... na tretjo - težko, na četrto - ne morem več." - "Dedek, koliko si star?" - "Kmalu bom dopolnil 76 let." - "Dedek, imam 35 let in že po drugem nimam več moči." - "Doktor, o čem vi to govorite?" - "Ja, o ženskah." - "Ne, ne, jaz govorim o stopnicah..." Citiraj
Slivka Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Možakar je izvide odnesel zdravniku, ki jih je prebral, zmajal z glavo in rekel: - "Pozabite na slanino, šunko, jajca... žganje, špricer niti na sliki... izključite pekočo hrano iz prehrane!" Možakar naglo pobere papirje in odide. Zdravnik ga vpraša: - "Kam pa greste?" - "Pridem spet, ko ne boste tako nadr&@ni..." Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Prodam posteljo. Vrhunska zadeva! Uležeta se dva, vstanejo pa trije... 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Sem dal sliko našega FucksWagna na Facebook. Sem dobil samo dva všečka: enega od mehanika Mirča, drugega pa od Duleta, ki ma avtovleko... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Nek norveški psihiater pravi, da eno pivo pomeni enako, kot razgovor s psihiatrom. Jaz sem včeraj torej imel konzilij... 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Sva šla z mojo kupit trenirko za mene. Kupla sva: roza pižamo, čipkasto obleko, tuniko, modne pajkice… Ja, in ene nogavice za mene... Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Kaj bi se zgodilo,če bi iz Slovenije odšli vsi Balkanci? Vsak Slovenec bi imel svoj blok... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij - "Boli me koleno." V Italiji: "Pojdi k ortopedu." V Avstiji: "Pojdi k ortopedu." Na Madžarskem: "Pojdi k ortopedu. Na Hrvaškem: "Pojdi k ortopedu." Pri nas: "Dež bo..." Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Predvčerajšnjim si mi z avta sneli registrske tablice, ker mi je potekla registracija. Včeraj so mi vzeli vozniško dovoljenje, ker sem vozil avto brez registrskih tablic. Danes so mi zaplenili avto, ker sem ga vozil brez vozniškega dovoljenja. Jutri me bodo odpeljali v norišnico, ker bom vozil brez avta... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij V šoli: - "Janezek, kje je Mura?" - "Na šestem mestu prve lige Telemach..." Citiraj
Slivka Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Gremo včeraj z žurke domov, zletimo s ceste… V avtu pa komad; ”vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni…” 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Pri nas na vasi, ko ti zmanjka kave greš do soseda in se po 4 urah vrneš pijan in s kilo cukra… 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.