Slivka Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij Bemtiš pa tole vreme! Novo kurilno sezono bomo začeli še preden bomo tole končali... 2 Citiraj
Jest Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Srečam nekdanjega soseda, ki ga nisem videl že 19 let. Malo poklepetava in ga vprašam: - "Si poročen?" - "Ne." - "Pa saj jih imaš skoraj 50. Kaj pa čakaš?" - "Ah, glej, zdaj se mi že ne splača več, za to, kar je še ostalo življenja..." Citiraj
Slivka Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Če vam po službi ni do seksa to pomeni, da vas služba povsem zadovoljuje... Citiraj
Slivka Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Najboljši so mi pa tisti, ki od jutra do večera ne delajo nič, nato gredo na morje in objavijo slike z naslovom “končno malo počitka”... Citiraj
Slivka Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Dobil sem SMS: JABI SE! Pa sedaj ne vem, ali je napaka v drugi ali tretji črki? Citiraj
FuManchu Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij pred 1 uro je Boss napisal: A to je Ford? Mazda 323 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Bi se radi igrali skrivalnice cel dan in bili za to tudi plačani? Pridružite se ekipi prodajalcev v OBIju... P.S.: mogoče tudi v kakšni drugi trgovini, a v Novi Gorici premoremo samo OBI... 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Sosedovo nono so iz trgovine pripeljali policisti. Kasneje se pogovarjam z njo in jo vprašam, zakaj so jo policisti pripeljali. In mi nonca razloži, da je naredila malo scene da ne ve, kje je doma kao demenca pa to in so poklicali policijo in sta jo policista zastonj pripeljala. Ker prejšnjič je poklicala taxi, pa je računal 28€... Niso stari tako trapasti, kot mislimo, da so... Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Neverjetno, koliko ljudi se sramuje svojega telesa in kako malo se jih sramuje svojih možganov... 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Vzemite mesečno vinjeto! Toliko je zastojev, da s tedensko ne boste prišli skozi Slovenijo… Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Eh, ja, kakšni časi so prišli... Včasih, ko te je nekdo imel rad te je objel, poljubil, stisnil k sebi, … Danes ti pa na FB prilepi psa, ki prdi srčke... 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij (urejeno) Včasih me je sram povedati, koliko sem star. Ker moja leta in neumnosti, ki jih počnem, nikakor ne gredo skupaj... Popravljeno 8. julij od Slivka 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Utrujen si? –> Popij kavo! Imaš težave s pritiskom? –> Popij kavo! Te boli glava? –> Popij kavo! Te kdo nervira? –> Užgi ga z džezvo! 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Ena sodelavka v službi: - "Da ne bi bilo komarjev, nikoli ne bi nihče za mano letal..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Sodelavec razlaga: - "Sinoč na žurki sem se imel super… Vsaj tako piše v policijskem zapisniku..." Citiraj
Jest Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Nekdo je izgleda hotel prišparat pri montaži klime ... 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij pred 10 urami je Jest napisal: Nekdo je izgleda hotel prišparat pri montaži klime ... Ali pa jo uporablja za gretje sobe 😁 Citiraj
Slivka Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij – "Dragi, zakaj me nikoli ne pelješ na večerjo?" – "Ne hodim ven s poročenimi ženskami" – "Ampak … saj sem tvoja žena !?" – "Brez izjem!" 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Na letalu: – "Gospod stevard, kdaj bomo pa pristali?" – "Mnogo prej kot si mislite." – "Res? Kako pa to?" – "Ker Alah je velik…" 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.