Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Psu je vseeno, kako ste oblečen, kakšen si in kdaj pridete domov, vedno vas je vesel.

Dopovejte to ženi...

Mene je vesela,vsaj tako zgleda....🤔

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Čudni časi so, vse je nekaj brez...

Telefon brez tipk.
Kruh brez kvasa.
Pivo brez alkohola.
Cigareti brez nikotina.
Kava brez kofeina.
Zima brez snega.
Razmerje brez ljubezni.

Ljudje brez pameti.

Napisano

Policaj:
“Zakaj si vpil, da je premier lopov?”

Obtoženi:

“Ne naš, jst sm mislu na italijanskega premiera!”

Policaj:
“Nč se zdej sprenevedat, jaz dobro vem, kateri premier je lopov!”

Napisano

Vsi nekaj govorijo o enakopravnosti spolov.

Lažejo!

Ko moški leti, je Superman, ko pa ženska leti, je pa čarovnica...

Napisano

Pri pripravi brokolija  je najbolj pomembno to, da damo dosti olja, da lažje zdrsne s krožnika v kanto za smeti...

Napisano

V teh težkih časih sva se z ženo dogovorila, da gre en dan v trgovino ona, en dan pa jaz. Tako en dan jemo en dan pa pijemo…

Napisano

En star, ampak meni je vseeno dober...

Greš k mlinarju - povsod moka.

Greš k frizerju - povsod lasje.

Greš k mizarju - povsod žaganje.

Greš v banko - denarja nikjer. Ne samo to, še svinčnik je privezan...

Napisano

image.png

• Haha 3
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ko mi je dolgčas, grem pred občino, ko je poroka, in rečem ženinu:

- "Dobra je v postelji, ne boš obžaloval..."

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Če kdo potrebuje sodelavka proda 100 metrov brezzičnega kabla...

Jaz bi ga vzel, sam če mi ga lahko razreže na kose po 2m, da lahko z avtom odpeljem.

33112_1.png

Napisano

Legendarne od Reagana...strup za levake😂🤣.

Meni najboljša o treh psih...ameriškem,poljskem in ruskem.

Se pogovarjajo in reče ameriški,da če pridno laja,da nekdo pride in mu vrže kos mesa...

In vpraša poljski pes:..."kaj je meso"...

In vpraša ruski:..."kaj je lajanje"😄 

Napisano

V ciganski restavraciji imajo kartico zvestobe!

Po 10-ih obiskih dobiš nazaj bicikel, po 20-ih pa žlebove...

Napisano

Vprašam sodelavko, kje se je naučila plesati Užičko kolo?
Pa mi reče:

- "Doma, stari, doma! Nas je 12 imamo pa samo en WC..."

Napisano

Iščem lepo, pametno, strastno, inteligentno, čustveno žensko.

Ne rabim je, samo videl bi rad, kako izgleda...

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1
Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Srečko si.... 👍😉 Že imaš 200kkm.🤔
    • Se strinjam. Kamorkoli pridejo, se streljajo. Človek dobi celo občutek, da prav iščejo, kje bi se streljali. Tako so, na primer, na Kitajskem leta 1941 postavili ameriško bazo, kjer so imeli 60 letal P-40, s katerimi so rešili Kitajsko pred Japonsko invazijo in branili edino še preostalo oskrbovalno pot preko Burme, ki je oskrbovala Kitajsko vojsko. Enota se je imenovala Leteči Tigri oz. Flying Tigers, čeprav so vsi imeli na nosu narisane zobe morskih psov.    Ravno tako so Američani prikolovratili v Evropo, da jo rešijo pred Evropejcem, ki je sedel pod orlom s svastiko...   Res so judo bojeviti ti Američani. Za razliko od njih Rusi niso tako bojeviti. Oni imajo, recimo, podmornico K329 Belgorod, ki je ena največjih na svetu. Ta podmornica je narejena tako, da ima spodaj lahko pripeto drugo, diverzantsko, podmornico, s katero se lahko potapljajo globje in uničujejo objekte pod vodo, kot so plinovodi, optični kabli, električni kabli, stacionarni pasivni sonarji in podobno... Ima pa tudi šest jedrskih torpedov, s katerimi bi lahko uničevala pristaniška mesta z jedrskimi cunamiji... Ampak to je bolj ali manj pretekla zgodovina, o kateri se v šoli najbrž ne učijo...   Ja, Amerika je agresor. Resnici na ljubo so tudi Rusi. Razlika je samo ta, da so "Rusi" agresivni do "svojega" naroda - zato pa jih veliko beži od tam. Nisem še slišal, da bi kdo iz Aljaske plaval v Daljnovzhodno federalno okrožje. V drugo smer je bilo pa več poskusov in tudi nekaj uspehov... Pa tudi drugod je bilo precej bežanja. In zadnjih nekaj desetletij od njih bežijo cele države. Ampak, glej, ne moreš nekoga prisiliti, da bo s teboj. In tu imajo Rusi malo težav...
    • Živim ob glavni cesti   Letno naberem ene 3 žaklje povratne embalaže smeti, ko folk meče to čez okno   In fora je, da pri sosedih tega ni, ker zbiralci vidijo plastenko, jo poberejo in odnesejo na reciklažo   Tudi jaz pri sosedih v kempu zbiram embalažo in ko grem v nabavo odnesem tisto vrečo, 5 eur pa 5 eur lej   Imam tudi dober občutek, da vem, da bo šlo ziher v reciklažo
    • 15 let vozim dizle, večinoma po Ljubljani. Kratke razdalje, veliko prižiganj in ugašanj avta. Redni servisi na 15000 km. NIKOLI nobenih težav, ki se jih tukaj non stop omenja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.