Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Menjam boleče koleno za Bol na Braču... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Včasih so ženinovi starši upali, da je nevesta devica. Danes molijo Boga, da je nevesta sploh ženska... 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Naš petelin je tako len, da ko sosedov zakikirika naš samo pokima. Zato sem vsako jutro tako pozen... 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Imam letalo, imam jahto, imam avto, imam tovornjak, imam bager, ... Tale Kinder-jajčka so zakon! 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Me je danes vprašal migrant, kakšno plačo imam. Rečem mu, da 800 eurov. Pa mi reče: - "Pojdi tudi ti z nami..." 3 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Otroštvo se konča, ko mati neha skrivat sladkarije, oče pa začne skrivat šnops... 4 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij - "Ata, to je moja punca Tina." - "Pa menda ja ne nooo… Pa sej lahk najdeš kej boljšega." - "ATA!!! Ne moreš tako s Tino, no…" - "Ti pa tiho, kdo je pa tebe kaj vpašu? S Tino se pogovarjam..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij Pravkar berem: Nek Indijec ima 40 otrok, 78 vnukov in 31 pravnukov. Mater, pri njih se čaka na WC kot pri nas na magnetno resonanco... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. avgust Prijavi Napisano 1. avgust Skoraj vsak dan berem o odpoklicih raznoraznih živil. Saj, gre, no. Ni lepo, gre pa. Samo, ko bodo pa enkrat pivo odpoklicali, takrat bo pa res kažin .. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust V življenju je pomembno, da imaš poleg sebe ženo, ki ti v najtežjih trenutkih reče: ”a sem ti rekla!” 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Gledam en kavbojski film in si mislim: kakšna milina od življenja! Malo jahaš konje, malo podiš krave, malo žvečiš tobak, tu pa tam oropaš kakšno banko ali vlak ali poštno kočijo, in če ti kdo najeda ga počiš. Lepo mirno življenje brez stresa... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Sem živel v SFRJ, ko se je razpadla. Živim v EU, ki se počasi razpada. Premišljujem, da bi se preselil v ZDA, dokler mi še gre od rok... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust - "Tata, kaj je to top-model?" - "To je, ko je ženska lepa kot MODEL in neumna kot TOP..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Dobri gredo v nebesa, slabi v pekel, taki kot jaz pa v službo... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Sem slišal, da bo po novem seks obdavčen, pa me zato zanima, če kdo ve, kam dam vlogo, ker bi moral dobiti denar nazaj... 1 Citiraj
Bini Napisano 4. avgust Prijavi Napisano 4. avgust Pred eno uro je Boss napisal: Stara šola... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust Travarica je vrhunska za odstranjevanje: - z zob potegne karies in zobni kamen - dlako z jezika - hlačke z babe - ... ... ... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust Drage dame, če želite moškega, ki vas bo poslušal in peljal kamor si želite – se usedite v taxi... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust 286 ljudi iz naše vasi je preko spleta naročilo in plačalo knjigo ”Kako goljufati ljudi preko interneta”, pa je niti eden ni prejel. A kdo ve, a poštarji kaj štrajkajo? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.