LabiGT Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 golf II sigurno dizel pa razne zivali zadaj....hehe nekam znano mi je to se spomnim pa (ceprav ne vem ce je to smesno) par let nazaj na avtocesti beograd-ruma sem peljal na tem pasu kot je golf na sliki, na pasu kjer je sharan na sliki pa je bil kamion ki je cistil sneg na cesti (snega pa skor nic)..s tem da je vozil proti meni!!!! je pa res da je imel oranzno luc na strehi prizgano jaooo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 17. januar, 2007 Prijavi Napisano 17. januar, 2007 Labi mogo?e pa je mislu da je u Angliji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Denis, ?e zdej mi je sme?n tale tvoj podpis, sploh po tistem kar sm ti u?eri povedu ob Ravbarju, ko sm najprej mislu da je fakin virus in sm ugasnu ki?to - total zaspan ?e tkt, pa tut ?eb biv buden neb n? bol? dojemov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 18. januar, 2007 Prijavi Napisano 18. januar, 2007 Denis, ?e zdej mi je sme?n tale tvoj podpis, sploh po tistem kar sm ti u?eri povedu ob Ravbarju, ko sm najprej mislu da je fakin virus in sm ugasnu ki?to - total zaspan ?e tkt, pa tut ?eb biv buden neb n? bol? dojemov! Sj ga bom u kratkem po?as zamenju, upam da s k?nim bolj?im da se bo? ?e bl nasmeju! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 19. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2007 U?iteljica vpra?a otroke: "Otroci, kdo lahko da luknjo v luknjo?" Takoj se javi Mojca: "Jaz!" Stakne kazalce in palce na rokah, naredi kvadrat in nastavi okrog ust. "Bravo. Kdo pa lahko da tri luknje v luknjo?" Spet Mojca: "Jaz! Kvadrat dam okrog ust in nosa in imam tri luknje!" V zadnji klopi se dvigne Janezek in pravi: "Bom jaz nekaj vpra?al: Kdo pa lahko da devet lukenj v luknjo?" Nih?e se ne javi, pa pove Janezek: "Mojci nabijemo flavto v rit!" Citiraj
cleopatra Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 sem kar cudn pogledala, kaj je zdaj to kvadrat okrog ust preden sem skap?ala Citiraj
nisde Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 ?e en dogodek, ki se lahko propeti samo men! Neki so me zajebavale lu?i na avtu (kabel se mi je non stop iztiku iz ?arnce) in se jst odlo?m da pridm zadevi do konca! Avto zapeljem v klet kjer je usaj nekaj svetlobe (usaj tko sm mislu) nakar vidm da n? ne vidm! Ker ma pa moj ?ukc mo?ne ledice se odli?m da si bom pomagu z mobitelom. Uzamem sprednji in zadnji del ohi?ja ina ga dam na ukumolator! Stisnem k satan un kontakt ki zagrabi ?arnico in ugotovim da bi zadeva mogla funkcionerat neki ?asa! Zarad zmagoslavnega ob?utka pa seveda motori?no pozabim ohi?je od telefona na akumolatorju! V iskanju primernega parkplaca se podam na cesto, nevedo? da mam ohi?je ?e zmeri v ma?ini! In kon?no ko zaklenem avto, uzamem mobi in ugotovim da ni ohi?ja! PANIKA!!! Odklenem nazaj avto, odprem havbo nakar spredn del ohi?ja pade spodaj na plastiko in ga hitro pograbim, zadnjega dela pa nikjer od nikjer! I??em z mobitelom ne vem kok ?asa, zadnjega dela nikjer! Pogledu sm usako ?pranjo! Grem ?e pogledat od kleti do bloka kje bi biu ta del ohi?ja! N?!!! U?gem avto, zapeljem nazaj, fajn pobremzam, hitr speljem, to 2x ponovim, ohi?ja nikjer! Pustim use u ku**c in grem lepo domov spat! Zjutraj se zbudim, u?gem avto in se odpeljem do sieste na kavo! Lepo popijem kavico in se odpravim do ?ihta! Za foro se odlo?im da pogledam kje bi lahko biu ohi?je ker je bila ?e lepa svetloba in glej ga zlomka, ohi?je me po?aka direkt na mi?ini!!! Najprej sm mislu da imam privide, a useen je biu tam! Kako je to mo?no nimam pojma, zve?er ga definitivno ni blo na motorju zju3 me pa po?aka na ma?inci nepo?kodovan! Uglavnm, ugorovu sm naslednje: - MAZDA je odli?na za shranjevanje ohi?ja va?ega telefona! - Nkol ne svetite z telefonom brez ohi?ja okol ma?ine in ga potem seveda motori?no pozabite v motornem prostoru! - Raj jurija za svetilko kot pa 30 EUR za novo ohi?je telefona! Sicer je pa res tud to da to lah rata sam men! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 19. januar, 2007 Prijavi Napisano 19. januar, 2007 - Raj jurija za svetilko kot pa 30 EUR za novo ohi?je telefona! Jaz dam raj?i 30 Eur za ohi?je kokr 1000 za lu? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 22. januar, 2007 Prijavi Napisano 22. januar, 2007 Denis poudark je na besedi MOTORI?NO! Mislm pa da se te je bo?i?k usmilu in ti prnesu ?e en ohi?je! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2007 Prijavi Napisano 22. januar, 2007 Denis poudark je na besedi MOTORI?NO! Mislm pa da se te je bo?i?k usmilu in ti prnesu ?e en ohi?je! Kterga leta ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. januar, 2007 Prijavi Napisano 22. januar, 2007 Ena fora, dons zjutri na kafetu nekaj pri?amo o ?enskah gor in dol in sodelavc direktno prbije: Fantje edina kurba k se ne pusti ?latat je elektrika Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. januar, 2007 Prijavi Napisano 22. januar, 2007 Ena fora, dons zjutri na kafetu nekaj pri?amo o ?enskah gor in dol in sodelavc direktno prbije: Fantje edina kurba k se ne pusti ?latat je elektrika vem da se ne pusti ?latat danes sem jo mislil mal po?latat pa me je stresla ko hudi? (iskr ana motorju) Citiraj
Symon Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 nekaj za vse ljubitelje Bushizma! Citiraj
aleksander Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Tud tole bi znala bit zanimiva stvar, posebej zato, ker je mal ?oferska http://www.mojoflix.com/Video/BlondeStar.html Citiraj V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
zemir Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Res sta huda film?ka Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Vsi vemo, da so nevarni psi nevarni in se jih zato bojimo. Zato jih naredimo manj nevarne, postaylajmo jih! Ta link ni primeren za CACY, Wildcat in ostale ljubitelje psov! Citiraj
mazdohist Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 jao pa kaj je ta s psa naredu!!!! sm se tok nasmeju ko do zaj se nikol!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
nisde Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 ?e ena bu?eva...(film?k) Pa ?e neki... Par?ek med seksom: ONA: Oh...jaaaaa....ohhh....jaaaaaa.....govori mi umazane stvari........ ON: Kuhinja, kopalnica, dnevna soba, avto.......LOLZ11!!Bush_And_Blair__s_Answers_On_The_Middle_East.wmv Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 24. januar, 2007 Prijavi Napisano 24. januar, 2007 Pa film?k o prekomerni uporabi drog...Model je ?ist utrgan! 1773731018_1.wmv Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Neki ju?noameri?ki znanstvenik je po dolgem prou?evanju in raziskovanju odkril, da ljudje, ki so seksualno premalo aktivni, vedno dr?ijo roko na mi?ki, ko ?itajo e-maile. Dobro, dobro! Ne rabi? sedaj dvigovati roke. Je ?e prepozno! Citiraj
poky Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Pa si me dobo Boss! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 25. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Jaz bi babo nalomu ne pa da bi ji pomagal... Citiraj
poky Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Jaz bi babo nalomu ne pa da bi ji pomagal.. He he,pa pol kr avto tam pustijo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 25. januar, 2007 Prijavi Napisano 25. januar, 2007 Kako ji je to ratal nimam pojma, bi ji pa definitivno en les spustu... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 26. januar, 2007 Prijavi Napisano 26. januar, 2007 Pa to ne more? verjet... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.