Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 11. 8. 2024 ob 13:32 je skritikrt napisal:

sam eni spregledajo,drugi so pa ovce...

Razširi  

K je lih taka tema,in k se navezuje na moj komentar...ta vic paše k ata na mamo😂🤣

• Odgovori 15,1k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
  dne 13. 8. 2024 ob 17:13 je Boss napisal:

Evo, za lažje razumevanje shranjevanja datotek v oblak.

ODYSEE.COM

Kamala puts her technical expertise on display.

Razširi  

Kaj se pa zgodi s fajli k dež pada 😂

Mislm, dost neumnosti strela da bi znal to bit res, ampak po eni strani pa resno upam da ni

Napisano

Nisem vedel, kam naj dam tole... še najbolj pomoje paše v tole temo :D

Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo :D ... A je pri žmigavcih tudi tako, pa so lastniki tako škrti, da tega nihče ne doplača? 🤣

image.png

• Haha 3
  • Začuden 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
  dne 14. 8. 2024 ob 5:31 je Jest napisal:

Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo

Razširi  

Mislim, da je blo govora tudi o naročnini za gretje sedežev in verjetno še marsičem...

Napisano

image.png

• Všeč 2
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png

Napisano
  dne 14. 8. 2024 ob 5:31 je Jest napisal:

Nisem vedel, kam naj dam tole... še najbolj pomoje paše v tole temo :D

Pri BMW je sedaj izgleda potrebno doplačilo za varno vožnjo :D ... A je pri žmigavcih tudi tako, pa so lastniki tako škrti, da tega nihče ne doplača? 🤣

image.png

Razširi  

To so probali v ZDA, kjer si dodatno opremo, ki je v avtu že prisotna, odklenil z naročnino (npr. gretje sedežev). No, v ZDA je prišlo do revolta in so takšno neumnost ukinili. A pri nas to dejansko obstaja?

Napisano

No no fantje, recimo da kupuješ nov bmw, pa je naročnina za gretje sedežev 85 na leto

Avto kupiš in ga voziš 4 leta (tako kot npr naš @Bini), potem pa prodaš naprej

Verjetno je permanenten odkup dražji kot 4x85

Nevem no, meni se zdi povsem smiselno za te nemške lizing nakupe :) 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano (urejeno)

Samo potem je tvoj rabljen BMW manj vreden. Ker vsa ta naročnina poteče in mi je ne moreš v ceno vračunat 😉

Popravljeno od godlike
Napisano

Em, eno vprašanje imam:

kako se v Črni Gori plačujejo avtoceste? A imajo vinjete, tako kot mi, ali imajo cestninske postaje, tako kot Hrvatje?

Napisano

Mislim, da so cestninske postaje na edini avtocesti, ki jo imajo... Bar - Boljare. 

Napisano
  dne 18. 8. 2024 ob 19:49 je Shrek napisal:

Mislim, da so cestninske postaje na edini avtocesti, ki jo imajo... Bar - Boljare. 

Razširi  

Opa, potem so me pa učili krive vere. Ker meni so razlagali, da Črna gora sploh nima avtoceste...

Napisano
  dne 20. 8. 2024 ob 18:31 je Slivka napisal:

Opa, potem so me pa učili krive vere. Ker meni so razlagali, da Črna gora sploh nima avtoceste...

Razširi  

Sej jo majo komaj 2 leti, če se ne motim :)

Podpis.png

Napisano

Pa še ta je večinoma še v gradnji in bo še dolgo dolgo.

33112_1.png

Napisano

Sem na Facebook objavil, da grem na počitnice na Maldive. 

Pa so mi vlomili v hišo. 

Kolk mi je bilo nerodno, ko so me dobili doma...

Napisano

Tale slika se mi je pokazala kot dogodek na danasnji dan pred 10 leti ... :P 

image.png

• Haha 4
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Računalničarji oz. ITjevci bodo že razumeli :P 

image.png

• Všeč 2
  • Haha 3

lp

Thomas

image.png

Napisano

Če se kdo prepozna mi naj oprosti, sem videl voznika te miate kako se je spravljal v avto in kako je zgledalo, ko se je odpeljal, imel je skoraj skrčene roke.... 🫣🥴😂 Res sem se nasmejal, bil je velik cca 185-190cm,malo večji od mene in čeprav je bil vitke postave je bil za to miato 2 št.prevelik....:nevem:

Kot smo že ugotovili tu na forumu je to avto za voznike do 180cm.😉

Napisano

Zdaj moraš pa še napisat za katero generacijo Miate gre. Mislim, da v NC se spravi marsikdo (celo jaz), sploh če je že opremljena z nastavljivimi sedeži po višini.

33112_1.png

Napisano
  dne 23. 8. 2024 ob 13:41 je Boss napisal:

Zdaj moraš pa še napisat za katero generacijo Miate gre. Mislim, da v NC se spravi marsikdo (celo jaz), sploh če je že opremljena z nastavljivimi sedeži po višini.

Razširi  

Joj pozabil sem sliko prlimat, evo tule je poleg  CX-30 premium... 😉

IMG_20240823_131048.jpg

Pred 1 uro pa tole srečam na AC od Lj proti Ce..... 😵‍💫😂

IMG_20240823_142741.jpg

IMG_20240823_142748.jpg

• Všeč 2
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ko smo še imeli stare televizije...     Mladina se tega ne spomni...
    • Se strinjam, lahko sploh ni catch v dpf-ju, ampak na injektorjih, egr-u,..
    • Govorili smo s Skandinavci, to pazite pri nakupu EV vozila WWW.ZURNAL24.SI Dobro desetletje je že minilo, odkar so električni avtomobili številnejše prisotni na avtomobilskem trgu. V te času so si tudi tisti, ki jih vzdržujejo, že nabrali precej izkušenj.  
    • Vidiš, spet navajaš same laži.   Pa vzemiva prav ta tvoj primer - ker povprečen Slovenec se res vsak teden (ROTFL) pelje v Munchen - čeprav ni reprezentativen.   Google Maps pravi, da je center Kopra, center Munchna razlike 507 km. Čas, potreben za to pot pa je ocenjen na 5h 33min.   Tudi če se peljem 110 km/h namesto 130 km/h (kjer sploh lahko), bo razlike v času malo, saj skozi Avstrijo (niti pri nas) ne moreš voziti 130 km/h na celotni trasi. Hudiča, še v Nemčiji od meje do Munchna komaj kje lahko uradno voziš 130 km/h. Med 110 in 130 km/h - kjer sploh lahko - ne pridelaš niti 20 minut prednosti. Zdaj odvisno s kakšnim EV se pelješ, ampak recimo, da s takim, ki ne zmore 500 km v kosu, da bova dodala še polnjenje ob avtocesti. Ob AC so hitre polnilnice, kjer 100-150 km dosega dobiš v 5-15 minutah (če imaš kak bolj moderen EV pa še prej). Ker sem se že peljal v Munchen (pa tudi še kam dlje), lahko vzameva moj postanek - s starim EV je bil potreben en postanek za polnjenje, dolg je bil 12 minut.   Torej si pod črto pol ure v prednosti. Ampak - da se pri 5h in pol dolgi poti ne bi niti enkrat ustavil, je pa tudi noro. Tako z vidika zdravja kot počutja/udobja. Če si kadilec, pa itak ne zdržiš. 😃   Cenovne primerjave ti pa ne bom delal, to menda že veš, da je z EV ceneje, čeprav mižiš za obe očesi.   Všeč mi je tudi tvoj začetek "Recimo, da greš z nekim resnim avtom od KP do Münchna". Kaj pa je resen avto? Kaj pa resen EV, tak, ki premaga 500 km v šusu? A potem boš pa primer podaljšal do Berlina? Kjer se na poti tudi ne bi nikoli ustavil ...
    • Zdaj mešaš hruške in jabolka. Pri telefonih in tv-jih ni stresa, kje in ali  boš sploh lahko polnil. Tekefon pač prlkjučiš na prvi vtič in to je to. Pri el. kosilnicah pa moraš že preden štartaš naredit celo študijo, kje in kolikokrat se boš ustavljal na poti. In za koliko časa. Recimo, da greš z nekim resnim avtom od KP do Münchna, potrebuješ za pot dve uri več časa. Prvič,ko se  voziš  z kaminsko  hitrostjo in oviraš normalen promet na cesti, drugič, ko iščeš prazno polnilnico ob avtocesti. In na koncu si porabil veliko več časa kot recimo z dizelašem ali benzinarjem in cenovno si tam-tam.  Jaz se z obema avtomobiloma vozim zelo komot in udobno in ne pogrešam "tihe" vožnje pri 110km/ uro. Mene ne prepričaš. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.