Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imamo enega Štajerca zdaj tu, pa možakar razlaga:

- "Policaj mi je reko, čuj zaj ti to, da me mora izklučit iz prometa, zaradi alkohola. Da ne bi ti slučajno, komi sm se uspel fključit v promet..."

• Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Se pogovarjata dva penzionista:

- "Se ti še spomniš, kako sva midva jagala punce?"

- "Seveda se spomnim, kako se ne bi. Samo, ne morem se spomniti, zakaj sva jih jagala..."

Napisano

- "Sosed, kam hitiš?"

- "K poštarju."

- "A je prišla penzija?"

- "Ne, grem gledat, če je žena tam. Ni je domov še od sinoči..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Eno vprašanje za strokovnjake: če veter lahko prinese pesek iz Sahare, zakaj ne more prinesti še kokain iz Kolumbije?

Napisano

Sestra pride iz ordinacije v čakalnico in nagovori čakajoče paciente:

- "Zaradi varstva osebnih podatkov vas ne smem več klicati po imenu in priimku. Naprej naj stopi gospod, ki ima gonorejo..."

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano

Raziskave so pokazale, da sta 2 minuti smeha isto, kot 20 minut teka…. Evo mene, sedim v parku in se smejim tistim, ki tečejo…

Napisano

Če zna ženska kuhat, počistit, oprati perilo,… Ne izpusti je nikoli iz rok in jo skrbno čuvaj!

TAKŠNE ŽIVIJO SAMO ŠE V FILMIH!

Napisano

Enim sodelavcem grem na jetra, drugi me imajo čez glavo. Torej, če vzamem neko povprečje sem ljudem pri srcu...

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano (urejeno)

Kako veš kje je v Severni Koreji Kim Džong Un doma?

Samo v njegovi hiši je (lahko) luč prižgana...

Popravljeno od Agerg
Napisano

Nimam sreče, nimam sreče...

Pride soseda (luštna črnolasa 27-letnica) včeraj popoldan k meni in mi reče:

– "Danes zvečer bi rada žurala, imaš kaj časa zame?"
– "Seveda, sem ti na razpolago."
– "Odlično, bi pazil na mojega psa?"

• Všeč 1
  • Haha 4
Napisano

V Švici je baje prepovedano razlagati, kdo ima kakšno plačo.

Pri nas to ni prepovedano, pač pa je to sramota...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Zima prihaja ...  :P

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Žena možu:
– "Zapuščam te ker me ne razumeš."
– "V kakšnem smislu?"
– "Vidiš?"
– "Brez očal bolj slabo."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Pridem v lekarno in prosim za točno določene antidepresive. Pa mi lekarnarca odgovori:

- "Žal mi je, gospod, ampak teh antidepresivov vam ne morem prodati, je potreben recept. Poročni list in slika žene nista dovolj..."

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Prodam sliko "Račun za elektriko" (olje na platnu)

Zajeta slika.JPG

...pri meni pa ravnokar v cisterni😂

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.