Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Imamo enega Štajerca zdaj tu, pa možakar razlaga: - "Policaj mi je reko, čuj zaj ti to, da me mora izklučit iz prometa, zaradi alkohola. Da ne bi ti slučajno, komi sm se uspel fključit v promet..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Kaj imata skupnega srna in policaj ? Najprej se skriva, pol ti pa kur?a pred avto skoč! 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Tudi jaz bi lahko bil top in fit! Ampak kaj ko je lažje narediti palačinke kot pa trebušnjake... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 A je lahko poročen možakar srečen? Seveda je lahko, dokler tega ne zve žena... 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 Če ti žena pobegne s sosedom, ne jamraj. Zdaj si ti "sosed"... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 Se pogovarjata dva penzionista: - "Se ti še spomniš, kako sva midva jagala punce?" - "Seveda se spomnim, kako se ne bi. Samo, ne morem se spomniti, zakaj sva jih jagala..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 - "Sosed, kam hitiš?" - "K poštarju." - "A je prišla penzija?" - "Ne, grem gledat, če je žena tam. Ni je domov še od sinoči..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 Zgodovina Slovencev: - kamena doba - bakrena doba - bronasta doba - železna doba - čakalna doba 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober, 2024 Prijavi Napisano 3. oktober, 2024 Eno vprašanje za strokovnjake: če veter lahko prinese pesek iz Sahare, zakaj ne more prinesti še kokain iz Kolumbije? 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 Sestra pride iz ordinacije v čakalnico in nagovori čakajoče paciente: - "Zaradi varstva osebnih podatkov vas ne smem več klicati po imenu in priimku. Naprej naj stopi gospod, ki ima gonorejo..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 Raziskave so pokazale, da sta 2 minuti smeha isto, kot 20 minut teka…. Evo mene, sedim v parku in se smejim tistim, ki tečejo… 3 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 Potrebujem milijon evrov, samo da vidim, če res ni vse v denarju... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 Če zna ženska kuhat, počistit, oprati perilo,… Ne izpusti je nikoli iz rok in jo skrbno čuvaj! TAKŠNE ŽIVIJO SAMO ŠE V FILMIH! 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober, 2024 Prijavi Napisano 4. oktober, 2024 Enim sodelavcem grem na jetra, drugi me imajo čez glavo. Torej, če vzamem neko povprečje sem ljudem pri srcu... 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 (urejeno) Kako veš kje je v Severni Koreji Kim Džong Un doma? Samo v njegovi hiši je (lahko) luč prižgana... Popravljeno 6. oktober, 2024 od Agerg 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Nimam sreče, nimam sreče... Pride soseda (luštna črnolasa 27-letnica) včeraj popoldan k meni in mi reče: – "Danes zvečer bi rada žurala, imaš kaj časa zame?" – "Seveda, sem ti na razpolago." – "Odlično, bi pazil na mojega psa?" 1 4 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Ko dobiš pri cestnem podjetju službo preko veze... 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 V Švici je baje prepovedano razlagati, kdo ima kakšno plačo. Pri nas to ni prepovedano, pač pa je to sramota... 1 1 Citiraj
Jest Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Zima prihaja ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Prodam sliko "Račun za elektriko" (olje na platnu) 7 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Žena možu: – "Zapuščam te ker me ne razumeš." – "V kakšnem smislu?" – "Vidiš?" – "Brez očal bolj slabo." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Pridem v lekarno in prosim za točno določene antidepresive. Pa mi lekarnarca odgovori: - "Žal mi je, gospod, ampak teh antidepresivov vam ne morem prodati, je potreben recept. Poročni list in slika žene nista dovolj..." 3 Citiraj
Bini Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 pred 2 urama je Slivka napisal: Prodam sliko "Račun za elektriko" (olje na platnu) ...pri meni pa ravnokar v cisterni😂 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.