Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Pride en možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Forda." - "Prav, vstopi." Pride drugi možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Citroëna." - "Prav, vstopi." Pride tretji možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Mazdo." - "Ti pa tu ne boš prišel notri, si imel nebesa že na Zemlji..." 1 1 2 Citiraj
FuManchu Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober 😁 56.698 Aufrufe · 14.993 Reaktionen | Felt like forever #vegan | Bbq... WWW.FACEBOOK.COM Felt like forever #vegan. 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Zakaj se je princ Charles poročil s Camillo? Ker mu je dojadilo, da je na družinskih fotografijah vedno on najgrši ... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Men nobeden ne more vzet lepote, znanja in denarja. Če nimam, nimam... 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. november Prijavi Napisano 4. november Nekdo je Adija Smolarja vprašal, kako mu uspeva ohranjati tako vitko postavo? On odgovori: - "Kdor ima 20 ljubic ne more bit debel..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Me roke bolijo, ker sem toliko mahal sosedi. Čeprav sem kasneje ugotovil, da je prišlo do nesporazuma. Jaz sem mislil, da maha meni, ona je pa le okna pomivala... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Včeraj sem pil z RUSI in skoraj umrl. Danes sem pil s ŠTAJERCEM - boljše bi bilo, če bi včeraj umrl... 2 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Zakaj v Indiji ni ločitev? Zato ker ženinu na poroki dajo puško, ženi pa piko na čelo. Pa naj se loči, če si upa... 2 3 Citiraj
Jest Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november Tudi drugje po svetu ne marajo radarjev 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Bom kar tule en cenik iz Rovinja objavil, ker ne vem, če je za smejat al za zjokat.... 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Poanta je to, da ne greš kar v neko oštarijo....🤔 Mogoče je hrana na visokem nivoju ampak, če ni bi tole bilo v temi jamralnik.... Mi smo šli že prej v eno odlično restavravijo v Puli kjer so bile cene dosti nižje: Mešano meso na žaru,priloga 14€ Ocvrti kalamari, priloga 12€ 2x Mešana sezonska solata,velika 4€ Tomislav 3€ Radler 2.5€ Gosti sok marelica 2.5€ Za 50€ smo se najedli in bili z postržbo zelo zadovoljni... 👌🤗 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Ko se prepiraš z žensko je isto, kot da bi nameščal aplikacijo. Ničesar ne razumeš, samo next, next in na koncu se strinjaš s pogoji uporabe... 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november - “Šef, rok za to grško solato je potekel.” - “Nič hudega… Napiši v meniju Starogrška solata...” 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Samski sodelavec odgovarja, zakaj ne more z nami na bowling: - "Za najt žensko je brez veze v kavarne in klube hodit… Treba patruljirat okol sodišča, vsak dan je kakšna na frišno ločena..." 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november pred 28 minutami je Boss napisal: Ja bi rekel, da res rab. Ko jih daš v usta ne boš žvižgal zraven. Torej so dost veliki😁 Citiraj
Boss Napisano 7. november Avtor Prijavi Napisano 7. november Pa sej je ljubica, sama ugotovila, da rab večje Pa ne glede al bo kdo žvižgal zraven al pa ne. Citiraj
Slivka Napisano 8. november Prijavi Napisano 8. november Kaj naredi šofer, ko ga zapusti žena? Vrže v drugo... 3 Citiraj
Slivka Napisano 8. november Prijavi Napisano 8. november Uleti ekipa v bar, pride natakar in vpraša: - “Kaj vam prinesem?” Prvi: - “En Cuba Libre; pa ta veliko slamco…” Drugi: - “En Mojito, pa ne preveč ledka not..” Tretji: - “En kapučinček v kozarčku pa mau več pence... Pa kozarčk vode…” Četrti tiho… Nakar ga natakar pobara: - “Pa vam?” Tip pogleda natakarja: - “En tavelk pir mi prnes. Pa kr na ono mizo dej. Čist slučajno sm se s temi tremi pedri vsedu…” 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.