Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober Pride en možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Forda." - "Prav, vstopi." Pride drugi možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Citroëna." - "Prav, vstopi." Pride tretji možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Mazdo." - "Ti pa tu ne boš prišel notri, si imel nebesa že na Zemlji..." 1 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober 😁 56.698 Aufrufe · 14.993 Reaktionen | Felt like forever #vegan | Bbq... WWW.FACEBOOK.COM Felt like forever #vegan. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano petek ob 10:27 Prijavi Deli Napisano petek ob 10:27 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano nedelja ob 09:58 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 09:58 1 5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano včeraj ob 06:07 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 06:07 Zakaj se je princ Charles poročil s Camillo? Ker mu je dojadilo, da je na družinskih fotografijah vedno on najgrši ... 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano včeraj ob 07:58 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 07:58 Men nobeden ne more vzet lepote, znanja in denarja. Če nimam, nimam... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano včeraj ob 08:07 Prijavi Deli Napisano včeraj ob 08:07 Nekdo je Adija Smolarja vprašal, kako mu uspeva ohranjati tako vitko postavo? On odgovori: - "Kdor ima 20 ljubic ne more bit debel..." 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Me roke bolijo, ker sem toliko mahal sosedi. Čeprav sem kasneje ugotovil, da je prišlo do nesporazuma. Jaz sem mislil, da maha meni, ona je pa le okna pomivala... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Včeraj sem pil z RUSI in skoraj umrl. Danes sem pil s ŠTAJERCEM - boljše bi bilo, če bi včeraj umrl... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.