Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober Pride en možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Forda." - "Prav, vstopi." Pride drugi možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Citroëna." - "Prav, vstopi." Pride tretji možakar pred nebeška vrata pa ga sveti Peter vpraša: - Kaj si vozil na Zemlji?" - "Mazdo." - "Ti pa tu ne boš prišel notri, si imel nebesa že na Zemlji..." 1 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 25. oktober Prijavi Deli Napisano 25. oktober 😁 56.698 Aufrufe · 14.993 Reaktionen | Felt like forever #vegan | Bbq... WWW.FACEBOOK.COM Felt like forever #vegan. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano 1. november Prijavi Deli Napisano 1. november 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano nedelja ob 09:58 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 09:58 1 5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:07 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 06:07 Zakaj se je princ Charles poročil s Camillo? Ker mu je dojadilo, da je na družinskih fotografijah vedno on najgrši ... 1 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano ponedeljek ob 07:58 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 07:58 Men nobeden ne more vzet lepote, znanja in denarja. Če nimam, nimam... 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano ponedeljek ob 08:07 Prijavi Deli Napisano ponedeljek ob 08:07 Nekdo je Adija Smolarja vprašal, kako mu uspeva ohranjati tako vitko postavo? On odgovori: - "Kdor ima 20 ljubic ne more bit debel..." 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano torek ob 06:16 Prijavi Deli Napisano torek ob 06:16 Me roke bolijo, ker sem toliko mahal sosedi. Čeprav sem kasneje ugotovil, da je prišlo do nesporazuma. Jaz sem mislil, da maha meni, ona je pa le okna pomivala... 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano torek ob 06:23 Prijavi Deli Napisano torek ob 06:23 Včeraj sem pil z RUSI in skoraj umrl. Danes sem pil s ŠTAJERCEM - boljše bi bilo, če bi včeraj umrl... 2 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy Napisano torek ob 08:35 Prijavi Deli Napisano torek ob 08:35 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano torek ob 11:05 Prijavi Deli Napisano torek ob 11:05 Zakaj v Indiji ni ločitev? Zato ker ženinu na poroki dajo puško, ženi pa piko na čelo. Pa naj se loči, če si upa... 2 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano pred 21 urami Prijavi Deli Napisano pred 21 urami Tudi drugje po svetu ne marajo radarjev 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Deli Napisano pred 7 urami Bom kar tule en cenik iz Rovinja objavil, ker ne vem, če je za smejat al za zjokat.... 1 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy Napisano pred 5 urami Prijavi Deli Napisano pred 5 urami Rovinj me ne vidi 😁 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Poanta je to, da ne greš kar v neko oštarijo....🤔 Mogoče je hrana na visokem nivoju ampak, če ni bi tole bilo v temi jamralnik.... Mi smo šli že prej v eno odlično restavravijo v Puli kjer so bile cene dosti nižje: Mešano meso na žaru,priloga 14€ Ocvrti kalamari, priloga 12€ 2x Mešana sezonska solata,velika 4€ Tomislav 3€ Radler 2.5€ Gosti sok marelica 2.5€ Za 50€ smo se najedli in bili z postržbo zelo zadovoljni... 👌🤗 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami Ko se prepiraš z žensko je isto, kot da bi nameščal aplikacijo. Ničesar ne razumeš, samo next, next in na koncu se strinjaš s pogoji uporabe... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Deli Napisano pred 3 urami - “Šef, rok za to grško solato je potekel.” - “Nič hudega… Napiši v meniju Starogrška solata...” Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama Samski sodelavec odgovarja, zakaj ne more z nami na bowling: - "Za najt žensko je brez veze v kavarne in klube hodit… Treba patruljirat okol sodišča, vsak dan je kakšna na frišno ločena..." Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano pred 58 minutami Prijavi Deli Napisano pred 58 minutami 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 29 minutami Avtor Prijavi Deli Napisano pred 29 minutami Ja bi rekel, da res rab. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano pravkar Prijavi Deli Napisano pravkar pred 28 minutami je Boss napisal: Ja bi rekel, da res rab. Ko jih daš v usta ne boš žvižgal zraven. Torej so dost veliki😁 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.