Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Evo, volilne obljube se bodo izpolnile: kmalu bomo živeli kot v raju: goli in bosi, nad vsemi pa bo letal golobček...

Popravljeno od Slivka
  • Odgovori 14,3k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ko vidim kakšno luštno mladenko, zraven mene pa stoji žena - rečem ženi:

- "Glej, kakšna kmetavzarka."

In potem si jo lepo skupaj ogledava...

Napisano

Zanimivi so mi ljudje, ki se zmrdujejo nad "vonjem podeželja" - a se veselo slikajo s hamburgerji, čevapi in ostalimi mesnimi dobrotami...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

- "Ke boš pija?"

- "Pivo."

- "V glaži al točeno?"

- "V glaži."

- "Laško, Union, Tuborg, Heniken, Kozel, Staropramen?"

- "Lehko v totem vrstnem redi, ja..."

Napisano

V horoskopu mi piše, da potrebujem oddih in potovanje.

Zdaj pa, da samo še napišejo, kje dobim denar, pa so vse zadeli...

Napisano

N sprehodu sem srečal svojega zobozdravnika, pa me vpraša, kako kaj zob.

Zdej sem pa prav firbčen, kako je, ko se srečata ginekolog in njegova pacientka...

Napisano

Zjutraj vedno peljem sina s seboj. Prideva v službo, pri meni počaka pol ure, nato odpešači teh deset minut do svoje šole. Danes mulc nekaj ni "naštelan po standardu" in mu rečem:

- "Malo pazi na obnašanje."

Pa mi mulc odgovori:

- "Za vse reklamacije se obrni na proizvajalca..."

Napisano

Danes bo en "ta pravi dan", že vidim...

Se pogovarjamo in sodelavka pojamra:

- "Dva meseca skoraj nič ne jem in vsak dan se v fitnesu potim. In pričakujem, da mi bo ožje krilo prav. Realnost je pa, da mi je ožje krilo še vedno preozko, so mi pa vsi modrci ratali preveliki..."

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Malo klepetamo tu v službi in ena sodelavka reče:

- "Na morju je bilo pa drago."

Pa druga odgovori:

- "Razumite že enkrat: ni drago na morju, drago je na obali..."

Napisano

Razlaga soseda dogodek izpred nekaj mesecev:

- "Odprem okno, da komar odleti ven, pa uleti noter deset muh, trije čmrlji in sosed..."

Napisano

Zakriči žena iz kuhinje:

- "Janez, dvigni svojo rit in pojdi k sosedi po sol."

Čez pol ure se Janez vrne, pa ga žena vpraša:

- "A ti je dala?"

- "Ja."

- "In kje imaš sol?"

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)

Ko se srečata ona z izkušnjami in on z denarjem - po koncu zveze ona odide z denarjem on pa z izkušnjami...

Popravljeno od Slivka
Napisano

10-letni sinko mamici:
– "Mami, a ti je bil moj porod boleč?"
– "Kje pa, niti ne… Pravzaprav me šele sedaj začenja motiti…"

Napisano

Pride cigan k zobozdravniku, odpre usta - tam sami zlati zobje.

Pa vpraša zobozdravnik:

- "In kaj zdaj?"

Cigan odgovori:

- "Montiraj protivlomni alarm..."

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• ...pol je pa rekel..."neće oni nama...." In neumna raja mu je ploskala in sledila v morijo. In vse samo zaradi denarja. Kdor še ni videl....zanimivo👍...sem že enkrat nekje prilimal,pa nič ne škodi,če še enkrat.  
    • A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.