Slivka Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november Ženska ima v življenju dve poslanstvi: - da pomiri moža, kadar je iznerviran - da znervira moža, kadar je miren 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november Pogumna,močna ženska: to je tista, ki useka selfi brez šminke in ga objavi brez fotošopa... 4 Citiraj
Slivka Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november Včeraj sem bil v Mercatorju. Opažam, da sem vse močnejši. Zdaj robo za sto evrov nesem z eno roko... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november Sem v letih, ko vsi mislijo, da delam selfi, jaz se pa samo trudim prebrat sporočilo na mobitelu... 5 Citiraj
Slivka Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november Celo dopoldne gledam sodelavko in sem mislil, da je jezna name - zdaj pa ugotovim, da si je samo obrvi tako narisala... 3 Citiraj
Slivka Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Zakonca na obali, mož gre v vodo, žena pa kriči za njim: - "Janez, ne pregloboko, da ne potoneš, imaš kamenje v ledvicah..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Žena je že cel teden pijana. Je slišala nekega dr. Andreja Šifrerja, da ženskam po pivu prsi rastejo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Pride oče na govorilne ure. Profesor: - ”Vaš sin bo imel tri predmete ocenjeno negativno.” - ”O groza... To pomeni, da bo padel letnik?” - ”Ali greva stavit za 3000€,da ne bo?” 1 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:17 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:17 Noben ponedeljek ni slab! Le vi imate napačno službo... 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:30 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:30 Je rekla hčerka, da bi šla delat izpit za avto - pa že s sesalcem vse vogale potolče... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:53 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:53 Pravjo, da človek potrebuje 100 kalorij dnevno, da preživi. Jaz pa mislim, da potrebuje 100€, ne pa ku?*#vih kalorij… 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 07:06 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:06 Ali se “ritmična gimnastika” tako imenuje zaradi ritma ali zaradi riti? 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 16:11 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:11 pred 9 urami je Slivka napisal: Ali se “ritmična gimnastika” tako imenuje zaradi ritma ali zaradi riti? Ampak velja samo, če imajo dobre oziroma mične riti. 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:26 Prijavi Napisano torek ob 06:26 - "Madona Janez včeraj si se ga pa dobro nalil." - "Ah ni bilo sile, zakaj tako misliš." - "Taxi si klical, da te pelje domov." - "Seveda sem, zato, da me policija ne dobi." - "Janez, ampak pili smo pri tebi doma..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:34 Prijavi Napisano torek ob 06:34 Na Urgenco pripeljejo možakarja s povito glavo. Medicinska sestra izpolnjuje formular in ga sprašuje: - "Ime?" - "Janez." - "Priimek?" - "Novak." - "Poročeni?" - "Ne, prometna nesreča..." 3 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 06:48 Prijavi Napisano torek ob 06:48 Me hoče policaj identificirati in mu dam osebno. Jo gleda nekaj časa, pa reče: - "To nisi ti." - "Pa saj res nisem. To je čip. Moja slika je na drugi strani..." 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 11:31 Prijavi Napisano torek ob 11:31 Moja sodelavka se je dolgo časa dopisovala z nekim električarjem. Ko ga je pa enkrat v živo videla, jo je pa streslo... 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 13:33 Prijavi Napisano torek ob 13:33 Slučajno zaidem na nek vegetarijanski portal in berem: "če posolite ananas je še slajši". Pa sem pripisal: "Pečen odojek tudi." So pa neki nestrpneži tam, kar blokirali so me... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:10 Prijavi Napisano včeraj ob 06:10 Šah je edina igra, ki realno prikaže položaj ubogih moških: kralj se lahko premakne samo za eno polje, medtem ko kraljica lajdra, kjer jo je volja in zj€b€ tiste, ki so ji na poti... 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:34 Prijavi Napisano včeraj ob 06:34 Janez prisede k punci v lokalu in jo vpraša, če ji lahko plača pijačo. - “Kaj bo pa rekla tvoja punca?” - “Nimam je več, pustil sem jo pred enim mesecem.” - “No, potem pa ok.” In se znajdeta na zadnjem sedežu avtomobila. Ko se oblačita, ga dekle vpraša: - "Zakaj si pa pustil punco." - ”Moral sem, žena je zvedela..." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.