Slivka Napisano včeraj ob 08:25 Prijavi Napisano včeraj ob 08:25 Ženska ima v življenju dve poslanstvi: - da pomiri moža, kadar je iznerviran - da znervira moža, kadar je miren 2 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Pogumna,močna ženska: to je tista, ki useka selfi brez šminke in ga objavi brez fotošopa... 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Včeraj sem bil v Mercatorju. Opažam, da sem vse močnejši. Zdaj robo za sto evrov nesem z eno roko... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Sem v letih, ko vsi mislijo, da delam selfi, jaz se pa samo trudim prebrat sporočilo na mobitelu... 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Celo dopoldne gledam sodelavko in sem mislil, da je jezna name - zdaj pa ugotovim, da si je samo obrvi tako narisala... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.