Slivka Napisano sreda ob 06:43 Prijavi Napisano sreda ob 06:43 Če ste bili rojeni v 80tih in ste odraščali v 90tih ter preživeli do 2024 ste živeli v: - 5 različnih desetletjih - 2 stoletjih - 2 tisočletjih - in sploh še niste stari 50... 3 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 07:53 Prijavi Napisano sreda ob 07:53 Žena dresira psa, mož stoji poleg, gleda in pravi: - "Daj, nehaj, saj vidiš, da te ne posluša." Žena odgovori: - "Tudi s teboj je bilo od začetka tako..." 1 3 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 06:09 Prijavi Napisano četrtek ob 06:09 Rodil se je deček, dali so mu ime Saša - ker ne vedo, kaj bo, ko odraste… 4 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 06:19 Prijavi Napisano četrtek ob 06:19 Počasi prihajam v nerodna leta... Ko me nekdo vpraša 'kaj piješ', ne vem, a misli na alkohol al na zdravila... 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:05 Prijavi Napisano petek ob 06:05 Nikoli ne poljubljaj ljubico pred hišo, ker ljubezen je slepa, sosed pa ne... 3 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:23 Prijavi Napisano petek ob 06:23 S seksom je tako kot z denarjem: - kdor ga ima, je tiho in troši - kdor ga nima, si ga izposoja drugje 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 06:57 Prijavi Napisano petek ob 06:57 Ko se rodiš, so vsi veseli, ko umreš, so vsi žalostni, ko pa živiš, se vsem gladko je#e za tebe... 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:05 Prijavi Napisano petek ob 07:05 Če vam je potekla veljavnost kazenskih točk, ste imeli lepo možnost okoli "martinovanja", da jih obnovite... 4 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:17 Prijavi Napisano petek ob 07:17 Bog je ženski dal pamet. Hudič je pa ženski dal joške. Od takrat dalje nikogar ne zanima ženska pamet... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:19 Prijavi Napisano petek ob 09:19 Skrivnost dolgega, srečnega zakona je v modrem življenju. Moja žena in jaz 2x na teden najdeva čas, da GREVA NA VEČERJO S SVEČAMI, GLASBO IN PLESOM. Jaz v torek, ona pa v četrtek… 1 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:44 Prijavi Napisano petek ob 09:44 Leta 1897 je grof Drakula pil kri samo devicam. Dandanes bi umrl od lakote... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Sem opazil, da se večina pojavite na forumu okoli polnoči, ko je poceni štrom... 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Dragi državljani Slovenije, če bi se množili tako, kot se je#emo med sabo, bi nas bilo več kot Kitajcev! Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Prvič sem kupil deodorant v stiku. Na navodilih piše, da ga odprem in porinem od odzadi. Zelo boli in res težko hodim, ampak perfektno diši, ko prdnem... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Če me vidite teči, prosim pokličite policijo, ker zagotovo ne tečem prostovoljno... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Predlagam, da v zimski službi delajo samo ženske. Njih tudi 20 cm ne more presenetiti... 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Vse ženske hočejo, da so njihovi moški najboljši v postelji. Kako pa naj postanejo takšni, če jim ne dovolijo trenirati... Citiraj
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Poslušam sodelavke in si mislim: ženske! Daj ji 50% popusta in ženska bo kupila polosovino za tovornjak, čeprav ne ve, kaj to je. Važno, da je na popustu… 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 33 minutami je Slivka napisal: Poslušam sodelavke in si mislim: ženske! Daj ji 50% popusta in ženska bo kupila polosovino za tovornjak, čeprav ne ve, kaj to je. Važno, da je na popustu… Tole tvoja čita.... Citiraj
Slivka Napisano pred 12 minutami Prijavi Napisano pred 12 minutami pred 1 uro je Bini napisal: Tole tvoja čita.... Upam, da ne - drugače jih bom dobil s kakšno polosovino... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.