Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Danes nekaj delam od doma. Usedem se na kavč, vzamem prenosni računalnik v naročje in delam. Pa pride do neke zmede in odložim prenosni računalnik na tla. Žena pa ga je zamenjala s tehtnico in stopila nanj. 

Da skrajšam: žena je težka 799,99€...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Poslušal sem jo. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal da sem ji, da sem se vključil v padalski klub.
Hitro je vzkipela:
- "Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?"
Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla:
- "Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub..."
- "Aja?! Kaj pa naj zdaj?! Podpisal sem za pet skokov na teden..." 

Nakar je omedlela …

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Pripoveduje naš nono:

- "Veste, to je bilo pa davnega 1953. Sem bil z direktorjem in partijskim sekretarjem na safariju v Afriki. Na začetku lov ni bil uspešen in sem se odločil, da malo zakinkam pod drevesom. Čez čas se zdramim, slišim, kako v grmu šušlja, pred mene pride ogromen lev in zarjove: aaaaaaaaa - usral sem se..."

- "Saj te ni za obsojat. Tudi jaz bi se, če bi takole prišel lev pred mene."

- "Ne, ne, usral sem se zdaj, ko sem zarjovel..."

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Evo… sedaj vem, zakaj je Cybertruck takšne oblike ;)

image.png

• Haha 3
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

- "Sm slišu, de maš že neki cajta drugo službo."
- "Ja, že štir leta!"

- "Kolk pa kej zaslužš?"
- "Pa ene dva do tri jurje evrov."
- "Matr, je to dobr! K vam bi pa tud jest pršou!"
- "Vosu kronan! Vprašu si me kolk zaslužm, ne pa kolk zares dobim..."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.