Slivka Napisano petek ob 12:06 Prijavi Napisano petek ob 12:06 Janez spi in sanja Daphne Joy, ki leži z njim na plaži. Janez jo vpraša: - "A bi mi dala?" - "Lahko, ampak pod pogojem, da prej poješ drek!" Janez se strinja in z neko muko poje, ves čas v pričakovanju, kaj bo sledilo. In Daphne se je, kot je obljubila, slekla in legla. Janez je ravno začel, ko ga Micka zbudi, da gre v službo. Jezen ko pes Janez klofne Micko in reče: - "Prekleta babnca, zakaj me nisi zbudila, ko sem jedel sranje?" 1 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:23 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:23 Kako pravimo ženski ,ki ni nikoli kidala snega? Nikol Kidman 2 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 06:34 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:34 Obveščamo vas, da smo preoblikovali naše "šparovčke"skladno s trenutno gospodarsko situacijo pri nas. Nov varčevalnik lahko prevzamete v vaši najbližji poslovalnici. Vaša banka 3 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:04 Nisem mogel slikat, ampak sem pa videl vrhunski oglas v gostilni: IŠČEMO POMOŽNEGA DELAVCA DA PERE POSODO IN DVE NATAKARICI 1 2 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 10:28 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:28 Džungla. Ulovi neko divje pleme Slovenca in ga vržejo v lonec, da skuhajo juho! Pa ga vprašajo, če ima kako zadnjo željo. Slovenec reče, da nima, samo neki ga pa zanima! - "Kaj?" - "A mate kle SDS ali pa SD?" - "Ne!" - "A mate NSi al pa Svobodo?" - "Ne!" - "A mate SNS al pa Levico?" - "Ne!" - "A mate ZZZS, javno zdravstvo, 19 ministrstev, pa 22% DDV?" - "Nimamo." - "A mate Goloba al pa Jankoviča?" - "Nimamo." - "Pa od česa ste pol podivjali, mater vam j... " 1 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:47 Prijavi Napisano včeraj ob 10:47 - "Draga, ali bi šla z mano ven?" - ""Danes pa res ne, slabo se počutim." - "Res škoda. Hotel sem te peljati v šoping." - "Veš, samo hecala sem se." - "Veš, jaz tudi..." 2 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 10:55 Prijavi Napisano včeraj ob 10:55 Pridem v trgovino: - "Kilo mandarin, prosim." - "Vrečko tudi?" - "Ne, jih bom kotalil do doma..." 2 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 11:05 Prijavi Napisano včeraj ob 11:05 Nekje v Fužinama v Ljubljani: - "Mama, kako kompjuter zna moje ime?" - "Nemam pojma, Admine.'' 5 Citiraj
skritikrt Napisano včeraj ob 11:30 Prijavi Napisano včeraj ob 11:30 pred 42 minutami je Slivka napisal: - "Draga, ali bi šla z mano ven?" - ""Danes pa res ne, slabo se počutim." - "Res škoda. Hotel sem te peljati v šoping." - "Veš, samo hecala sem se." - "Veš, jaz tudi..." Bo fajn za uporabiti😃👍 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Robert Golob je obiskal svinjsko farmo. Medtem, ko se je sprehajal med svinjami v ogradi, ga je eden izmed novinarjev seveda fotografiral, kar je Golob tudi opazil in opozoril novinarja: - »Da ne boš jutri v časopis pod sliko napisal kaj neumnega, 'Golob in prasci' na primer. Napiši raje, da bom poskrbel za kmetijstvo.« Drugi dan seveda izide časopis in v njem tudi omenjena slika z Golobom med svinjami, kjer piše: - »Robert Golob (tretji z leve) bo poskrbel za kmetijstvo.« 1 5 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Direktor se pred firmo pripelje s popolnoma novim BMW-jem serije 5. V bližini sreča zaposlenega, ki mu reče: - "Lep avto." Direktor pogleda zaposlenega in odgovori: - "Delaj trdo, pošteno, naredi veliko nadur in naslednje leto se pripeljem s še boljšim!" 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami - "Gospod dohtar, jaz imam pa en velik problem!" - "Ja? In kaj vas muči, če smem vprašat?" - "Kri mi narobe teče." - "Dejte se no zafrkavat! Kako to mislite, da vam kri narobe teče?" - "Veste, gospod dohtar, kadar me je Francka v mladih letih pobožala po laseh, mi je takoj korenjak skočil pokonc, če me pa zdaj poboža po korenjaku, mi grejo pa lasje pokonc..." 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Poleti sta bila Robert Golob in njegova Tina na počitnicah v Grčiji. Za izlet sta si najela kar zasebno letalo. Pa veste zakaj? V Sloveniji jima nihče ni hotel prodati povratne karte... 1 2 Citiraj
Bini Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 40 minutami je Slivka napisal: Direktor se pred firmo pripelje s popolnoma novim BMW-jem serije 5. V bližini sreča zaposlenega, ki mu reče: - "Lep avto." Direktor pogleda zaposlenega in odgovori: - "Delaj trdo, pošteno, naredi veliko nadur in naslednje leto se pripeljem s še boljšim!" Potem si je delavec kupil tega in ga okrasil v lučke, bravo....🫣😂😉 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Na operacijski mizi leži mesar. Kirurg, sicer mesarjeva stalna stranka, mu reče: - "Slepič vam bomo odrezali. Ali lahko nekaj dekagramov več?" 3 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Starinar je na deželi iskal zanimive in dragocene starine. Na neki kmetiji je zagledal mladega psička, ki je jedel iz sklede, ki je bila izdelana iz dragocenega in precej starega porcelana. V glavo mu je šinil načrt in nagovoril je kmeta: - "Kako lep kužek! Mi ga prodate?" - "Seveda, zakaj pa ne!" - "Ali ga lahko takoj odpeljem?" - "Seveda, če ga boste takoj plačali!" Dogovorita se za ceno, starinar plača, nato pa se zazre v skledo in reče: - "Ali mi daste še to skledo, da bo kuža med potjo lahko še kaj popil iz nje? Pa še navajen je je, kajne?" - "To pa ne bo šlo. S pomočjo te sklede sem doslej prodal že trideset mladih psov..." 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.