Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Kaj naredi Chuck Norris, ko mu zmanjka denarja? Banki pošlje opomin... 1 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Dragi Miklavž, Dragi Božiček, Dragi Dedek Mraz! Vse, kar si želim v letu 2024, je debela denarnica in suha postava. Prosim, da ne zaj€#ete vrstni red, kot ste ga lani in ne izgovarjajte se drug na drugega, ker sem enako pismo poslal vsem trem! 1 2 Citiraj
Bini Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 43 minutami je Slivka napisal: Dragi Miklavž, Dragi Božiček, Dragi Dedek Mraz! Vse, kar si želim v letu 2024, je debela denarnica in suha postava. Prosim, da ne zaj€#ete vrstni red, kot ste ga lani in ne izgovarjajte se drug na drugega, ker sem enako pismo poslal vsem trem! Jaz bi si tole zaželel za leto 25.....😁😉 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Ups, ja, pišem jim zdaj, pa... Čeprav, pri nas smo toliko za cajtom, da bi lahko napisal 1995, pa bi najbrž moral čakat, da postane aktualno... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Stara garda na forumu bo razumela... Kako v Kamniku stopnjujejo pridevnik 'lep': Lep, lepši, lep k zmaj 1 1 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama Vsaj en ti bo ziher potrdil, da to drži. 😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.