Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Moja prijateljica je pomotoma svoje kontracepcijske tabletke zamenjala z apaurinom. 

Sicer ima 10 otrok, ampak je pa čist flegma...

Aha vse jasno.... :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Aha vse jasno.... :hudicek:

A, ne, to rundo si pa zgrešil. 

Kot prvo: govoril sem o prijateljici, ne o ženi.

Kot drugo: žena je zamešala kontracepcijske tabletke z Natreenom, zato pa so najini otroci taki cukrčki...

Napisano

Hotel je samo povedat, da tam gor v hribih doma radi zamešate kaj.... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

... ... ... ... ... ... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉

Hm, ideja ni napačna...

Napisano

Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče:

- "Ti nisi normalen."

Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem:

- "Še sreča."

Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen...

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče:

- "Ti nisi normalen."

Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem:

- "Še sreča."

Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen...

Jaz te razumem popolnoma, ker "da si normalan, poludio bi"

33112_1.png

Napisano

- "Čuješ, nehajma kadit."

- "Zakaj?"

- "Da nekaj prihranima."

- "Ja, te pa še nehajma pit."

- "Eh, tolk gnara pa spet ne rabima..."

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ne mi jamrat, da je kriza in revščina. Nekateri so tako revni, da jih po šest spi v eni postelji, da nič ne jamrajo...

2.del.PNG

Z zlato uro.... 😵‍💫🫣😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega.
    • - sem, a mene je navduševal motor, da gre za avto in ne SUV, da ima ustrezno uporaben prtljažnik pa še vedno ne izgleda kot kinderjajček. Ja mogoče bi lahko bil še kakšen detajl manj, če ostanemo samo pri obliki. Ampak, še 1x - idealnega avta, ki bi mi bil 100% všeč pač ni zato pa vedno pride kakšen kompromis.   - davno je minil čas, ko je mogoče držalo, da so Škode oskubljeni VW-ji. Škoda ima natančno tako opremo kot VW in vso tehniko kot jo ima VW. Tko, da to ne drži   - Škoda ima dizajn, ki je lasten znamki in gre za evolucijo ter ne za revolucijo. Vseeno pa držijo v proizvodnji različice, ki so jih drugje opustili, kupci si jih pa še vedno želimo. Meni to veliko pomeni, da se upošteva želje kupcov ne pa da se jih sili v neke namišljene trende.   - Podvozje na moji prejšnji Mazdi 6 GTA je bilo tudi bistveno trše od tega na tej. Ja tista je bila veliko bolj gokart, tale je pa udobnejša. Zato imajo tudi pri VW-ju recimo možnost menjave vzmetenja za tršega oziroma celo adaptivnega. Ker enkrat si želiš mal dirkaškega vzdušja po srpentinah, drugič pa lagodnega udobja na AC-ju.  
    • Od vsega vag koncerna še najmanj dolgočasen avto na pogled. 
    • Z zlato uro.... 😵‍💫🫣😉
    • Hvala vsem za mnenja in pomoc! Sedaj bo lazje kako naprej... 🤞
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.