Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 14,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Moja prijateljica je pomotoma svoje kontracepcijske tabletke zamenjala z apaurinom. 

Sicer ima 10 otrok, ampak je pa čist flegma...

Aha vse jasno.... :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Aha vse jasno.... :hudicek:

A, ne, to rundo si pa zgrešil. 

Kot prvo: govoril sem o prijateljici, ne o ženi.

Kot drugo: žena je zamešala kontracepcijske tabletke z Natreenom, zato pa so najini otroci taki cukrčki...

Napisano

Hotel je samo povedat, da tam gor v hribih doma radi zamešate kaj.... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

... ... ... ... ... ... Upam, da ne boš slučajno zamešal lopato za kramp... 😁🫣😉

Hm, ideja ni napačna...

Napisano

Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče:

- "Ti nisi normalen."

Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem:

- "Še sreča."

Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen...

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Pravkar imeli nek sestanek. Meljemo in meljemo in mi enkrat šefla reče:

- "Ti nisi normalen."

Naenkrat je ratala grobna tišina, meni pa butne skozi možgane, pogledam naokoli vse zbrane in rečem:

- "Še sreča."

Kar na lepem je bilo sestanka konec. In vsi me nekam postrani gledajo. Najbrž zato, ker nisem normalen...

Jaz te razumem popolnoma, ker "da si normalan, poludio bi"

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ne mi jamrat, da je kriza in revščina. Nekateri so tako revni, da jih po šest spi v eni postelji, da nič ne jamrajo...

2.del.PNG

Z zlato uro.... 😵‍💫🫣😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• E moj maček, si ti en lisjak.   Superb Typ 3V (2015 naprej), je dobil led z Face Liftom. In ja, ta je bil objavljen maja 2019. Stylish visual accents and new technologies: first ŠKODA to feature full LED Matrix headlights - Škoda Storyboard WWW.SKODA-STORYBOARD.COM › Innovative lighting technology used for the first time in a ŠKODA production model › New...   Kolega, ki je kupil Superba februarja 2019, ga ni mogel dobiti, samo xenon!   Passat B8 od 2015 naprej je pa ziher imel led. Nisem na novo preverjal.   Torej še 1x. 2015 so dali led v Passata v Superba pa ne. In pol imam jaz predsodke?  
    • Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec.    Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......   Mrš nazaj u makedonijo😤😡   Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...
    • Ta je po obliki TOP, še obrobe pri kolesih ima ravno prv široke.... 😊😉
    • Si prepričan, da drugi pravni posli (ki niso našteti v 47. členu) ne smejo biti sklenjeni v obliki notarskega zapisa? Jaz ne vidim razloga, da ne bi bili.   4. člen   Notarski zapis, v katerem je določena obveznost nekaj dati, storiti, opustiti ali trpeti, glede katere je dovoljena poravnava, je izvršilni naslov, če zavezanec soglasje za njegovo neposredno izvršljivost izjavi v istem ali posebnem notarskem zapisu in če je terjatev zapadla.   Zakaj naj bo najemna pogodba sklenjena v obliki neposredno izvršljivega notarskega zapisa? | Uradni list WWW.URADNI-LIST.SI V poslovni praksi stranke najemne pogodbe, sklenjene v obliki notarskega zapisa, pogosto želita zagotoviti neposredno...
    • Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.